Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Flirtation....Η νέα συλλογή από την CND





          Όσες φορές και να μιλήσω για τα βερνίκια νυχιών της CND νομίζω ότι δεν είναι αρκετό!Κάθε φορά που δοκιμάζω κάποιο νέο βερνίκι από την CND πραγματικά ενθουσιάζομαι!!Και γιατί ενθουσιάζομαι?Γιατί συνδυάζουν τέλεια χρώματα με πολύ καλή διάρκεια και ένταση χρώματος!
       Η CND είναι μια αμερικάνικη εταιρία που εδώ και 36 χρόνια δημιουργεί συνεχώς καινοτόμα βερνίκια και γενικότερα προϊόντα ομορφιάς  τα οποία κυριαρχούν σε 65 χώρες σε όλο τον πλανήτη.Το 2010 ήταν η χρονιά όπου η CND λάνσαρε στην αγορά το μοναδικής διάρκειας βερνίκι CND SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color,όπου χρειάστηκαν 5 χρόνια ερευνών στα προηγμένα εργαστήριά της έτσι ώστε να φέρει την επανάσταση στην αγορά.Μετά από 3 χρόνια,δημιούργησε τα βερνίκια Vinylux Weekly Polish όπου έχουν super διάρκεια και αντοχή στο φυσικό φως!Σήμερα η CND είναι μέλος του Ομίλου Revlon Professional και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες με προϊόντα νυχιών και θα μπορούσα να πω ότι έχει καταξιωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης σε βερνίκια,προϊόντα και τεχνικές για την ομορφιά των νυχιών και την φροντίδα των άκρων για επαγγελματίες αλλά και για ιδιώτες.
        Για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της CND έχει επιλεγεί η εταιρία Creative Group όπου έχει εξελιχθεί στο πιο σύγχρονο επαγγελματικό δίκτυο προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς της Ελλάδας,με πάνω από 25000 ενεργά μέλη και συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού που της έχουν αναθέσει τη διανομή περισσότερων από 2000 επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης για νύχια,μαλλιά και μακιγιάζ! 


        Και ήρθε ξανά η CND με την νέα της συλλογή όπου ονομάζεται Flirtation για να μας σκανδαλίσει.Χρώματα φωτεινά με χαλαρή διάθεση,αλλά και κρεμώδεις ''γλυκιές'' υφές,εμπνευσμένα από δαντέλα και κεντήματα,με μια απίστευτη γοητεία.Η σειρά Flirtation κυκλοφορεί σε 6 μοναδικά χρώματα Shellac Brand 14+Day Nail Color και σε 8 χρώματα Vinylux Weekly Polish.

   
            Οι αποχρώσεις που με μεγάλη μου χαρά είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω από την συλλογή σειρά CND Vinylux Weekly Polish είναι οι 

                                               

                                                *********Be Demure**********





όπου είναι μια 
εκπληκτική άκρως καλοκαιρινή ροζ απόχρωση που είναι ένα must have βερνίκι για τις καλοκαιρινές μου διακοπές και όχι μόνο.Δεν ξεχνώ να την συνδυάσω με το CND Vinylux Weekly Top Coat για να παραμείνει το βερνίκι σε άριστη κατάσταση στα νύχια μου για πολλές ημέρες.

Αυτό που με κάνει~ακόμη περισσότερο~να έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτή την απόχρωση είναι ότι την θεωρώ ιδανική για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και μπορώ να το ταιριάξω και με ένα απλό καθημερινό ντύσιμο αλλά και με ένα καλό ντύσιμο!!Τι άλλο μπορώ να ζητήσω?








και η επόμενη απόχρωση που είχα την χαρά να δοκιμάσω και πραγματικά την λάτρεψα είναι η 


                                              *********Skin Tease**********



Είναι μια τόσο κομψή και ''χαλαρωτική'' απόχρωση,που αν σου αρέσουν οι γήινες απαλές αποχρώσεις όπως και σε εμένα τότε βρήκες το χρώμα που έψαχνες.
Τελικά η CND έχει βάλει σκοπό να μας ξετρελαίνει με κάθε νέα συλλογή.Αλλά με αυτή την συλλογή και τα τόσο όμορφα χρώματα~ που είναι τα πιο ιδανικά για εμένα και αυτά που πάντα θα επιλέγω~ με κέρδισε 100%.Να σου πω τι μου θυμίζει αυτή η απόχρωση?
Την ομορφιά που έχει ένα ανθισμένο άσπρο τριαντάφυλλο που ομορφαίνει όλο το τοπίο γύρω του.


Ας δούμε λοιπόν όλες τις αποχρώσεις από την σειρά Flirtation.


 Οι νέες αποχρώσεις από την σειρά CND SHELLAC Brand 14+Day Nail Color είναι οι εξής:


  • Lavender Lace   
  • Sparks Fly
  • Be Demure
  • Aqua-intance
  • Pink Pursuit
  • Honey Darlin'

Ενώ οι νέες αποχρώσεις από την σειρά CND Vinylyx Weekly Polish είναι οι εξής:



  • Lavender Lace
  • Desert Poppy
  • Honey Darlin'
  • Pink Pursuit
  • Aqua-intance
  • Skin Tease
  • Date Night
  • Be Demure


Εσύ πιο χρώμα θα επιλέξεις?
Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε γράψε μου κάτω στα σχόλια την δικιά σου επιλογή!!

Μπορείς όμως να παρακολουθήσεις και το video που είχα ανεβάσει στο κανάλι μου στο Youtube όπου σου δείχνω και εκεί τα νέα βερνίκια από την CND που έχω στην κατοχή μου!

                                  


Εμείς θα τα πούμε σύντομα...

Φιλιά πολλά
Μάρω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου