Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Αγαπημένα Οκτωβρίου 2013



'Εφυγε λοιπόν ο Οκτώβριος και σιγά σιγά πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα,ναιιιιιιιι.Αν και μπορώ να πώ ότι ο καιρός μόνο Χειμώνα δεν θυμίζει.Δεν είναι άσχημα όμως να έχουμε Χριστούγεννα με έναν όμορφο ήλιο σωστά;
Αυτός ο μήνας μπορώ να πώ ότι είχε πάρα πολλά αγαπημένα αλλά είπα να επιλέξω κάποια τα οποία χρησιμοποίησα πάρα πολύ οπότε μπορώ να σας πώ με σιγουριά ότι μου άρεσαν πολύ και έτσι μπήκαν στην favorites list!



1.Ideal Soft Νερό Καθαρισμού Micellaire L'Oreal
Πολύ πολύ αγαπημένο μου προιόν!Αυτό το νερό καθαρισμού έχει γίνει ένα αγαπημένο προιόν της καθημερινότητας,το οποίο το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω την επιδερμίδα πρωί και βράδυ!!!Δεν έχει άρωμα και είναι πολύ δροσερό κατα την εφαρμογή του.
Σας είχα ξαναμιλήσει εδώ για αυτό το προιόν και απ'ότι βλέπετε το μπουκάλι είναι άδειο οπότε θα μπεί και στα empties.

2.Απαλό ντεμακιγιάζ ματιών L'Oreal Paris
Είναι πολύ αγαπημένο γιατί δεν τσούζει τα μάτια κατά την εφαρμογή και είναι κατάλληλο και για ευαίσθητα μάτια για ένα τέλειο ντεμακιγιάζ!!Ένας ακόμη λόγος που μου αρέσει πολύ αυτό το μπροιόν είναι γιατί δίνει μια δροσερή αίσθηση κατά την εφαρμογή του.Και αυτό είναι ένα προιόν που μου έχει τελειώσει οπότε θα μπεί και αυτό στα empties. Ακόμη περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ στο review που είχα κάνει παλαιότερα και για το ντεμακιγιάζ ματιών αλλά και για το νερό καθαρισμού.

3.L'Oreal ενυδατική κρέμα τριπλή φροντίδα ημέρας.
Λατρεμένη ενυδατική κρέμα που δίνει πολύ ωραία ενυδάτωση.Αν και δεν έχω κάνει κάποιο review για αυτό το προιόν θα σας πώ ότι έχει πολύ ωραία μυρωδιά απαλή υφή και απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα!Είναι  ένα προιόν το οποίο σίγουρα θα αγοράσω ξανά γιατί άφηνε την επιδερμίδα μου πολύ απαλή,καλά ενυδατωμένη αλλά και πολύ ''ζωντανή''.Να πώ ότι στα Hondos σε αυτό το προιόν έχει -2 ευρώ έκπτωση άρα η τελική τιμή όπου το αγόρασα ήταν γύρω στα 6.50 ευρώ.

4.Σκιές Bobbi Brown
Οι δύο αγαπημένες μου σκιές από Bοbbi brown είναι το no56 Hot stone η καφέ σκιά και η άσπρη σκιά no16 Bone.Πολύ ωραίες σκιές με πολύ ωραίο αποτέλεσμα κατα την εφαρμογή τους!!Θα ήθελα σίγουρα να πάρω και κάποιες άλλες σκιές από Bobbi Brown μιας και είναι πολύ σταθερές!Για ακόμη περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ.

5.Μάσκαρα Maximun definition volume mascara Essence
Πάρα πολύ ωραία μάσκαρα όπου δίνει ωραίο όγκο στις βλεφαρίδες.Έχει πλαστικό βουρτσάκι όχι τρίχινο αλλά μου αρέσει γιατί δεν μου κολλάει τις βλεφαρίδες και την χρησιμοποιώ πραγματικά καθημερινά!

6.Concealer Fit me Maybelline
Πολύ ωραία κάλυψη των μαύρων κύκλων.Δεν είναι βαρύ προιόν,μου αρέσει να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα γιατι φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια και να προσθέσω επίσης ότι δεν κάνει γραμμές.Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά,να αναφέρω ότι κοστίζει περίπου 8ευρώ.


Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προιόντα?
Αν όχι έχετε σκοπό να αγοράσετε κάποιο από αυτα?


                                                                            Φιλιά
                                                                            Μάρω





29 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφεροντα όλα:) Θέλω να δοκιμάσω το νεράκι της L'oreal και το Fit me concealer! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!Ειδικά το νερό να το χρησιμοποιήσεις σίγουρα!Αλλά και το concealer είναι πολύ ωραίο!!

      Διαγραφή
  2. Αυτά της L' Oreal τελικά αποδείχθηκαν πολύ καλά προϊόντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοραλλία μου πραγματικά είναι πάρα πολύ ωραία προιόντα!!!!

      Διαγραφή
  3. Οι σκιές φαίνονται πολύ ωραίες!!στεναχωρήθηκα που είδα τώρα οτι έγινε το bazzar,δεν το ήξερα καθόλου:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πάλι τον Μάιο bazzar θα έχω ενημέρωση στην σελίδα μου στο facebook οπότε του χρόνου θα το ξέρεις και θα μπορέσεις να έρθεις!!!!!!!Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Την μάσκαρα απο essence την έχω και εγώ και την λατρεύω είναι σχεδον κάθε μήνα στα αγαπημένα μου!!!Θα ήθελα να δοκιμάσω τα νέα προιόντα της loreal που έχω ακούσει τόσο καλά λόγια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη μάσκαρα από Essence μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ γι'αυτό είναι και στα αγαπημένα μου!!!Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το νερό από L'oreal.!!

      Διαγραφή
  5. Μάρω μου γεια σου κ από μένα..είμαι η Σία απ το beautylosophy...Πολύ όμορφο το blog σου..Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο έχω βολευτεί τη μάσκαρα της essence...φιλιά από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σία μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το blog μου και που έγινες μέλος!Τελικά πιστεύω ότι αυτή η μάσκαρα είναι μια από τις καλύτερες της Essence!

      Διαγραφή
  6. Επειδή μου άρεσε πολύ το blog σου έχεις και το βραβείο από μένα.. Πολλά φιλιά
    http://beautylosophy.blogspot.gr/2013/11/the-unpaixtable-blogger-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχω χρησιμοποιησει την μασκατα της essence! πολυ καλη για την τιμη της!!! ενω στην αρχη κανει τις βλεφαριδες μου πολυ ωραιες μετα απο καποια ωρα χαλανε καπως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια σου χαλάνε?Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα!!!!!!Ίσως να είναι κάπως βαριά στις βλεφαρίδες σου!!!

      Διαγραφή
    2. ίσως επειδή δεν έχω μεγάλες βλεφαρίδες!!

      Διαγραφή
  8. Αν και το αγαπημένο μου concealer είναι το Illuminator από Radiant,το Fit me μου φαίνεται αρκετά δελεαστικό. Όπως και το νεράκι από L'oreal που σίγουρα θα δοκιμάσω κάποια στιγμή. Πολύ όμορφο το blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!Το illuminator από Radiant το είχα πάρει πριν χρόνια αλλά δεν θυμάμαι αν μου άρεσε!Νομίζω ότι πρέπει να το δοκιμάσω ξανά!

      Διαγραφή
    2. Ναι ναι να το δοκιμάσεις! Απλώνεται πολύ εύκολα και φωτίζει όμορφα την περιοχή κάτω από τα μάτια.

      Διαγραφή
    3. Σίγουρα κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω!!!

      Διαγραφή
  9. αυτη η μασκαρα ειναι οντως καλη?? την κοιταω ολη την ωρα αλλα δεν μου κανει κλικ να την παρω..,με απωθει αυτο το κιτς πορτοκαλι χρωμα..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το χρώμα συμφωνώ απόλυτα ότι είναι κατα πολύ κιτς αλλά σαν μάσκαρα..πολύ καλή αφού την συγχωρείς για την ''εξωτερική της εμφάνιση''.Χαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω...αυτό που με τραβάει είναι οι σκιούλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σκιές είναι φοβερές!!!!!Θέλω πολύ να πάρω και άλλες από Bobbi brown!!!!!

      Διαγραφή
  11. Αυτή τη μάσκαρα την αγαπώ κι εγώ.... ωστόσο η essence έχει βγάλει και μια ακόμη της ίδια φιλοσοφίας με fiber (maximum length volume mascara with fibers)....φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή