Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

HAIR TRENDS WINTER 2014

Γειά σας κορίτσια μου!!

Ελπίζω όλες σας να είστε πολύ καλά και να χαμογελάτε!!Σήμερα μιας και είναι Κυριακή και δεν δουλεύω καθόμουνα και χάζευα στο internet για τις τάσεις στα μαλλιά για τον Χειμώνα 2014!
Είπα λοιπόν να σας δείξω κάποια πολύ ωραία χτενίσματα αλλά και τί προτιμούν κυρίως στο εξωτερικό οι διάσημες γυναίκες και γενικώς τι στυλ μαλλιών θα δούμε περισσότερο αυτό το Χειμώνα!



Φέτος απ'ότι είδα θα είναι πολύ στην μόδα και το κοντό μαλλί,καλοφτιαγμένο αλλά όχι όμως πολύ στυλιζαρισμένο με αρκετές μύτες στο τελείωμα!



Φυσικά δεν μπορεί να λείψει το μακρύ μαλλί που όλες αγαπάμε γιατί θεωρώ ότι είναι κάτι που προσδίδει θυλικότητα στην γυναίκα αρκεί να είναι περιποιημένο και (για μένα πολύ σημαντικό) να είναι υγειές το μαλλί και όχι κατεστραμμένο γιατί η εικόνα ενός κατεστραμμένου μαλλιού δεν νομίζω ότι αρέσει!!!Απ'ότι βλέπετε είναι φέτος στην μόδα τα μαλλιά τα αέρινα με ανάλαφρες μπούκλες αλλά  όχι οι πολύ στυλιζαρισμένες μπούκλες! 






Χρωματικά βλέπουμε ότι φέτος θα κυριαρχίσουν πολύ οι γήινοι τόνοι,όπως επίσης και το ombre style.Βλέπουμε πολύ ξανθούς τόνους στα μαλλιά αλλά και καστανούς και σοκολατί τόνους.





Ακόμη κάτι που θα δούμε είναι οι ανάλαφροι περιποιημένοι κότσοι!!!Βλέπουμε ότι τα μαλλιά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ''στημμένα'',φαίνονται πολύ φυσικά,χωρίς να υπάρχει ο φόβος μην χαλάσουν με οποιαδήποτε κίνησή μας!!!!





Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το στύλ μαλλιών με μπούκλες και πλούσιο όγκο!!!!




Αυτό είναι ένα χτένισμα που θα μπορούσα να κάνω καθημερινά μιας και μου αρέσει πολύ το μαλλί πιασμένο πίσω αν και δεν έχω τόσο μακρύ μαλλί!!Θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο και ταυτόχρονα δείχνει το μαλλί περιποιημένο χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθούμε ώρες με το χτένισμα των μαλλιών.Ακόμη όμως και εδώ θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να είναι το μαλλί μας υγιές!





Αυτά από εμένα ελπίζω να σας άρεσαν οι φωτογραφίες!!!Φυσικά να αναφέρω ότι τις φωτογραφίες αυτές τις βρήκα από το internet,κυρίως από ξένα site και δεν είναι δικές μου φωτογραφίες!!
Θα περιμένω τα σχόλια σας αν σας άρεσε πολύ κάποιο από τα παραπάνω χτενίσματα ή αν θα προτιμούσατε κάποιο διαφορετικό χτένισμα!!!

Φιλιά
  Μάρω!

21 σχόλια:

  1. Ωραιότατα τα τρεντς για τα μαλλιά! Αλλα εγω δυστυχως δεν ειμαι καθολου της αλλαγης!! Αφου δυο ποντους λεω να κοψω το μαλλι μου και καθε φορα το σκεφτομαι για κανα διμηνο! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα και πολύ καλά κάνεις!!!Και εγώ δεν ήθελα να αλλάξω τα μαλλιά μου αλλά μου καταστράφηκαν από τις βαφές και το πιστολάκι και αναγκάστηκα να τα κόψω τύπου καρέ για να δυναμώσουν!Αστα τον Μάρτιο τα έκοψα και περιμένω πως και πως να μακρύνουν!
      Πίστεψε με ότι όταν μακρύνουν θα σκέφτομαι 5 μήνες το να τα κόψω 2 δάχτυλα!Χιχι

      Διαγραφή
  2. Όλα μ' αρέσουν και έχει πλάκα να κάνεις κάτι διαφορετικό κάθε τόσο (όσο γίνεται βέβαια!)
    Οι πυκνές αφέλειες για μένα είναι τόσο τέλειες αλλά θέλει και κάπως πυκνό μαλλί για να δείξουν ωραία κάτι που δυστυχώς δεν έχω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πυκνές αφέλειες και εμένα μου αρέσουν πολύ αλλά νομίζω ότι θέλουν συνέχεια φτιάξιμο!

      Διαγραφή
  3. Ουψψψ δεν το σκέφτηκα!!!!Νομίζω ότι για να επανορθώσω θα κάνω ένα post μονο για χτενισματα με μπούκλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίες οι προτάσεις αου! Λατρεύω τα μακριά μαλλιά προσωπικά! Και δεν μπορώ να αποχωριστώ τις αφέλειές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To 2 και το 5 είναι πανέμορφα! <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνώ Αλεξάνδρα μου είναι πανέμορφα!!!!Χαίρομαι που σου άρεσαν!!

      Διαγραφή
  6. και μένα μου αρέσουν οι πυκνές αφέλειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχες οι ανάλαφρες μπούκλες στα μακρυά μαλλιά! Ευχαριστούμε για τις ιδέες! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα ειναι πολυ ωραια!!! το θεμα ειναι....ποσο ευκολα μπορεις να τα φτιαξεις?????? προσωπικα με παιδεύει πολυ το μαλλι!!! ειδικα η υγρασια με σκοτωνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο Cate μου.To μαλλί θέλει όντως πολύ ώρα για να το περιποιηθείς!!!!!Και ενώ μπορεί να βρείς το χρόνο να κάνεις ένα όμορφο χτένισμα μετά να βγείς έξω και η υγρασία να στα κάνει....άστα να πάνε!

      Διαγραφή
  9. Λατρεύω τα μακριά μαλλιά σε γήινα χρώματα και ανέμελα χωρίς συγκεκριμένο χτένισμα,με πολύ χαλαρούς κυματισμούς..Πολλά φιλιά Μάρω μου,Σία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σια μου συμφωνώ μαζί σου!Μακάρι να μακρίνουν και τα δικά μου τα μαλλάκια!!!Πολλά φιλιά Σία μου,να είσαι καλά!!

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου μπορείς με τι σίδερο που είναι ειδικό για μπούκλες,βέβαια καλό είναι να το χρησιμοποιήσεις μόνο εαν ξέρεις πως για να μην κάψεις τα μαλλιά σου αλλιώς με αφρό αν έχεις σπαστά μαλλιά γιατί στα ίσια δεν κρατάει ή ακόμη και με ρόλει!!!

      Διαγραφή