Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Haul...από beautyjoint.com



Γειά σας κορίτσια μου!!Μιας και είμαι χαλαρή στο σπίτι λίγο πριν πάω στην δουλειά σκέφτηκα να σας πω για κάποια αγορά που έκανα.Πριν από λίγες μέρες έλαβα ένα δέμα από μια παραγγελία που είχα κάνει στο beautyjoint.com.Επέλεξα κάποια πράγματα που μου άρεσαν πολύ και μπορώ να σας πω ότι ήταν πάρα πολύ οικονομικά.Ας τα δούμε όμως ξεχωριστά ένα ένα.Τα προιόντα αυτά μπορείτε να τα δείτε και στο site του beautyjoint (πατήστε εδώ).


ELF-NATURAL LASH KIT


Σκέφτηκα να πάρω βλεφαρίδες τι οποίες απ'ότι βλέπετε δεν τις έχω ανοίξει ακόμη.Όταν τις είδα μου άρεσαν πολύ και μου αρέσουν ακόμη.Βέβαια αν όντως είναι ωραίες θα μπορέσω να σας το πώ όταν τις χρησιμοποιήσω.Να σας αναφέρω ότι μέσα στο κουτί έχει και την ειδική κόλλα οπότε είναι ένα ολοκληρωμένο κουτί με βλεφαρίδες.Κοστίζει $1.99 και σε ευρώ κοστίζει 1.45ευρώ.

NYX-Kiss the stars-->Mega shine lipgloss


Τα επέλεξα γιατί μου άρεσαν πολύ αυτά τα χρώματα που περιείχε αυτό το σετ.Περιέχει τις 3 αποχρώσεις που βλέπετε στην φωτογραφία.έχει ένα μπεζ lipgloss,ένα ροζ και ένα καφέ.Και οι τρείς αποχρώσεις μου άρεσαν πολύ!Το αρνητικό τους είναι ότι τα νιώθω κάπως βαριά και κολλώδες στα χείλη.Κοστίζει $10.00 και σε ευρώ κοστίζει 7.31.







ELF-Tone Correcting Concealer


Μια ακόμη αγορά που έκανα είναι ένα Concealer από ELF.Συγκεκριμένα πήρα το Tone Correcting Concealer στην απόχρωση 4005 Ivory.Δεν ξέρω ακόμη αν μου ταιριάζει το χρώμα ή αν είναι καλό σαν προιόν-καλυπτικό κλπ- γιατί ακόμη δεν το έχω ανοίξει μόλις όμως το χρησιμοποιήσω θα κάνω ένα review να σας πω πως μου φάνηκε.Κοστίζει $1.99 και σε ευρώ 1.45.


ELF-Blush 


Άλλη μια αγορά που έκανα είναι ένα ρουζ από την ELF,αυτό το ρουζ μου αρέσει πάρα πολύ και μπορώ να πω ότι σίγουρα θα αγοράσω και άλλα από αυτήν την σειρά.Το χρώμα που πήρα εγώ είναι το tickled pink αλλά μου άρεσαν πολλά ακόμη,οπότε σίγουρα θα πάρω και άλλα.




Το ρουζ αυτό κοστίζει $3.99 και σε ευρώ 2.92.Απ'ότι είδατε όλα όσα πήρα ήταν πάρα πολύ οικονομικά,όλα αυτά μαζί μου κόστισαν $ 17.97.Το site όμως έχει και έξοδα αποστολής,συγκεκριμένα τα έξοδα αποστολής γι ατα πράγματα που πήρα ήταν 6 ευρώ.
Έτσι λοιπόν το συνολικό ποσό που πλήρωσα ήταν 18.47,να αναφέρω ότι χρησιμοποίησα και ένα κουπόνι οπότε είχα και μια μικρή έκπτωση 0.66ευρώ.

Πώς σας φάνηκαν?Εμένα μου άρεσαν πολύ όλα!Περιμένω τα σχόλιά σας και φυσικά θα χαρώ να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά και πώς σας φάνηκε!
Φιλιά Μάρω





28 σχόλια:

  1. Μεγειάααααα σου!!Τι όμορφα τα glossakia!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμένα τα gloss μου άρεσαν τρελά! Με γειά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα, με γεια! Τα gloss μ'άρεσαν περισσότερο κι εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι τελικά τα gloss είχαν την μεγαλύτερη επιτυχία!!Χιχι

      Διαγραφή
  4. Αχ αυτά τα gloss πρέπει να είναι φοβερά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία τα χρώματα που έχει αυτό το σετ Κοραλλία μου!!!

      Διαγραφή
  5. περιμενω να μαθω τις εντυπωσεις σου απο τις βλεφαριδες οταν τις χρησιμοποιησεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέ μόλις τις χρησιμοποιήσω θα σας πώ πως μου φάνηκαν!!!

      Διαγραφή
  6. Καλοφόρεταααα!!! Πολυ ομορφο το blog σου! Σε ευχαριστω που περασες και απο το δικο μου! Σε ακολουθω!

    http://dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το blog μου!!!Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!!

      Διαγραφή
  7. με γεια σου!!! πολυ ωραια τα lip gloss , φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίες οι αγορές σου! Τα χρώματα από τα lip gloss πολύ ωραία!!Με γειά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. great post dear ! <3 love it !!
    would you like to follow each other ? let me know ! :)

    xoxo http://fashboom.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Of course i would like to follow each other!!!!Welcome to my blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mεγια σου αλλα τι μας κανει αυτο το beautyjoint και δεν μπορουμε να του αντισταθουμε εχει φοβερα πραγματα και σε πολυ καλες τιμες βεβαια τα μεταφορικα ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα αξιζει ο κοπος.
    http://beautylandsecrets.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Έχει πάρα πολύ ωραία πράγματα!Με 6 ευρώ μεταφορικά νομίζω ότι πάλι βγαίνουν οικονομικά!

      Διαγραφή
  12. Μεγειά σου Μάρω μου!!!Εγώ έχω δοκιμάσει το ρουζ κ το κορέκτορ από Elf και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη ειδικά από το ρουζ.Φιλιά,Σία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σια μου!!Το ρουζ μου αρέσει πάρα πολύ!Ελπίζω να μου αρέσει και το concealer τόσο,γιατί ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γεια σου ηθελα να ρωτησω τα προιοντα φτασαν σπιτι σου με κουριερ? ξερεις τι γινεται αν δεν σε βρουν σπιτι? θελω να παραγγειλω αλλα επειδη λειπω τα πρωινα φοβαμαι μην τα φερουν τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προιόντα έρχονται με τα ΕΛΤΑ.Εμένα επειδή συνήθως ήταν μικρά δέματα τα αφήνανε στο γραμματοκιβώτιο.Τώρα σε μεγάλα δέματα ίσως να αφήνουν κάποιο ειδοποιητήριο για να πας εσύ από τα ΕΛΤΑ.

      Διαγραφή