Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

HAUL...κάποιες νέες αγορές μου!!



Ακόμη κάποιες αγορές που με έκαναν πολύ χαρούμενη!!Πρόκειτε για κάποια πράγματα που πήρα από το ebay και από την ELF.Συγκεκριμένα από το ebay πήρα τα 3 πινέλα!!!Τα δύο που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία και ακόμη ένα τρίτο...μην ψάχνετε που είναι το τρίτο...δεν θα το βρείτε!!!Χαχαχαχα το τρίτο πινέλο είναι μέσα στο μικρούλικο μαύρο νεσεσεράκι και είναι ένα kabuki brush.
Από την ELF αγόρασα 3 πράγματα,πιο συγκεκριμένα μια σκιά,ένα eyeliner σε κρεμώδη μορφή μέσα σε βαζάκι και ένα σπρέι για να κρατάει το μακιγιάζ σταθερό.
Τι λέτε;Θέλετε να τα δούμε και χωρίς τις συσκευασίες τους;




Πως σας φαίνοντε;;Ας τα δούμε λιγάκι πιο αναλυτικά:



Αν και δεν ήξερα με ποιό προιόν θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσω την περιγραφή μου αλλά και να σας πώ την άποψή μου για αυτό,τελικά σκέφτηκα να ξεκινήσω με το πιο αγαπημένο μου απ'όλα όσα πήρα.Αχχχχ και το πιο αγαπημένο μου απ'όλα είναι αυτό το πινέλο το γνωστό σε όλες μας kabuki brush.Πραγματικά το πινέλο αυτό δεν περιγράφετε!!χαχα,είναι απλά τέλειο και γλυκούλικο,είναι πάρα πολύ μαλακές οι τρίχες του και για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι δεν έχει φύγει ούτε μια όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει αλλά ακόμη και όταν το έπλινα.Για το νεσεσεράκι μόλις το είδα το λάτρεψα,είναι τόσο μικρό και πιστεύω ότι θα με βολέψει πολύ και στα ταξίδια.
Αν και το πινέλο πάνω γράφει MAC προσωπικά πιστεύω ότι είναι αντιγραφή,ο λόγος που το πιστεύω είναι επειδή το πήρα μόλις 2 ευρώ από το ebay και απ'ότι όλες γνωρίζετε τα πινέλα από MAC δεν είναι τόσο οικονομικά!
Εαν ενδιαφέρεστε και εσείς να το αγοράσετε μπορείτε να το βρείτε εδώ.










Μια πάρα πολύ ωραία και σταθερή σκιά.Την επέλεξα γιατί μου αρέσουν πολύ οι γήινες αποχρώσεις στις σκιές.Την έχω λατρέψει γιατί αυτή η καφέ απόχρωση είναι πολύ διαφορετική από αυτές που έχω.Θα έλεγα ότι είναι μια καφεκεραμιδί απόχρωση.Γράφει πολύ ωραία στο μάτι και αυτό που σίγουρα μπορώ να πώ είναι ότι θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποιες σκιές ακόμη από ELF.


Αν και στην φωτογραφία δεν φαίνετε πολύ καλά το χρώμα στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ωραίο.
Την σκιά αυτή την πήρα 3.75λίρες δηλαδή 4.50 ευρώ.Εαν σας αρέσει μπορείτε να την βρείτε εδώ ,η απόχρωση που πήρα είναι η Raspberry Truffle.




Αν και η πρώτη φορά που πήρα eyeliner σε κρεμώδη μορφή σε βαζάκι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη.Το χρησιμοποιώ καθημερινά και θεωρώ ότι είναι μια πολύ επιτυχημένη αγορά.Αν και δεν μπορώ να κάνω κάποια σύγκριση μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι ανάλογο.




Το πινελάκι που βλέπετε ήταν στην ίδια συσκευασία με το eyeliner αν και εγώ χρησιμοποιώ ένα δικό μου πινελάκι που με εξυπηρετεί.Να σας πω ότι η συσκευασία μου αρέσει πάρα πολύ και κόστιζε μόλις 4.50 ευρώ.Υπάρχει σε πολλά χρώματα,συγκεκριμένα σε 9 ακόμη αποχρώσεις και εγώ έχω σκοπό να πάρω κάποιες από αυτές όπως την καφέ απόχρωση,την γκρί και την χρυσή.
Εαν σας ενδιαφέρει μπορέιτε να το βρείτε εδώ.





Ένα προιόν που ήθελα πολύ καιρό να πάρω ήταν ένα σπρέυ για να κρατάει το μακιγιάζ σταθερό.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αγοράσω το Makeup Mist and Set από elf.Όπως αναφέρει και στην συσκευασία το προιόν περιέχει Αλόη,Πράσινο Τσάι,αγγούρι και Βιταμίνη A,Cκαι Ε.Είναι 60ml και αρχικά με την πρώτη ματιά μου φάνηκε μικρό το μπουκαλάκι αλλά ελπίζω να μου κρατήσει αρκετό καιρό.Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη οπότε δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.Εαν θέλετε όμως μπορώ όταν το χρησιμοποιήσω αρκετά να κάνω ένα review,εάν το θέλετε μπορείτε να μου το ζητήσετε στα σχόλια!
Το Makeup Mist& Set κοστίζει 4.50 ευρώ και αν το θελετε μπορείτε να το βρείτε εδώ.


Να αναφέρω ότι τότε που αγόρασα εγώ αυτά τα προιόντα είχε μια πρσφορά,συγκεκριμένα είχε δωρεάν μεταφορικά.








Πολύ ωραία πινέλα που πήρα από το ebay.Έχουν πολύ απαλές τρίχες και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη ειδικότερα από το χρυσό πινέλο όπου μου αρέσει πάρα πολύ να το χρησιμοποιώ για να απλώνω το concealer.Να σας πω ότι έχω είδη παραγγείλει κάποια ακόμη όχι τα ίδια αλλά κάποια παρόμοια για δύο λόγους:
         1)γιατί έχουν πάρα πολύ ωραία τρίχα και
2) είναι πάρα πολύ οικονομικά!!!   
         
Το καθένα είχε περίπου 1.80. Πάρα πολύ οικονομικά και ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ καλά κατά την προσωπική μου άποψη.

Ελπίζω να σας αρέσουν οι αγορές μου,θα περιμένω τις εντυπώσεις σας με κάποιο σχόλιο,και θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά και αν ναι πως σας φάνηκε!

Φιλιά
Μάρω





18 σχόλια:

  1. πολυ ωραια πραγματακια.τα πινελα αν και οικονομικα φαινονται καλα και ποιοτικα.θα ηθελα να μαθω για το spray :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία τα πινέλα!Οταν χρησιμοποιήσω το spray θα κάνω ένα review!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου κοριτσάκι μου να τα χαρείς όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάρω με γεια σου! Τα πινέλα πράγματι φαίνονται πολύ καλά και κάτω από 2 ευρώ μπράβο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοραλλία μου σε ευχαριστώ πολύ!Είναι πάρα πολύ ωραία τα πινέλα!!!Και όταν χρειάζετε να έχουμε αρκετά πινέλα θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή!!

      Διαγραφή
  4. Τα eyeliner αυτα της elf ειναι τελεια! Εχω ενα σε δαμασκηνι και ειναι καταπληκτικο!! Η σκια εχει υπεροχο χρώμα! Θα θελα να δω κι ενα ξεχωριστο review για το setting spray!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε απόλυτα για το eyeliner,αφού σου άρεσε τόσο το δαμασκηνί νομίζω ότι πρέπει να το δοκιμάσω και εγώ!!!Με μεγάλη μου χαρά θα κάνω κάποιο ξεχωριστώ review για το setting spray μόλις το χρησιμοποιήσω αρκετά!!!

      Διαγραφή
  5. με γεια σου ολα Μαρω μου φαινονται υπεροχα, ειδικα το gel eyeliner το βαλα στο ματι χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Kate μου!!Το eyeliner είναι πάρα πολύ ωραίο!!Σίγουρα θα πάρω και άλλα!!!Φιλιά

      Διαγραφή
  6. με γεια σου! φαινονται ολα τελεια! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενταξει..υπεροχα φαινονται ολα..περιμενω review...το πινελο real techiques το λατρευω..πολυ ωραιο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία φαίνονται τα πινέλα! Όσο για την Elf δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κανένα προϊόν της, είναι καλά γενικά;Διάβασα οτι μόνο ορισμένες σειρές αξίζουν.
    mariasbeautifulworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου από Elf δεν εχω δοκιμάσει πολλά προιόντα,αυτά όμως που έχω δοκιμάσει μου αρέσουν πάρα πολύ!!!!!

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραία όλα!Το gel eyeliner το είχα κ εγώ παλιότερα και δεν μου άρεσε πολύ..Ξεράθηκε κ σχετικά γρήγορα..Εχω παραγγείλει κ εγώ ένα πινέλο από ebay κ ειναι παρόμοιο με αυτο!Περιμένω να μου έρθει!!Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να σου έρθει συντομα το πινέλο και να μας πεις πώς σου φάνηκε!!!Εγώ από το eyeliner μέχρι στιγμής έχω μείνει πολύ ευχαριστημάνη αλλά θα δούμε και με τον καιρό!Φιλιά

      Διαγραφή