Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

HAUL...ρούχα και μποτάκια




Γειά σας κορίτρσια μου!!Και ακόμη μια φορά δεν κρατήθηκα και πήγα βόλτα στα μαγαζιά.Βρήκα πάρα μα πάρα πολλά πράγματα που μου άρεσαν πολύ αλλά δυστηχώς δε μπορούσα να τα αγοράσω όλα γιατί θα έπρεπε να είχα μια περιουσία μαζί μου.Έτσι επέλεξα κάποια πράγματα που μου άρεσαν πάρα πολύ και έτσι σκέφτηκα να σας τα δείξω να μου πείτε αν σας αρέσουν!





Αυτά τα μποτάκια ήθελα εδώ και πάρα πολύ καιρό να τα πάρω και επιτέλους τα κατάφερα!Τα ερωτεύτικα από την πρώτη στιγμή που τα είδα και έτσι δεν κατάφερα να αντισταθώ.Μου άρεσε πάρα πολύ η χρυσή λεπτομέρια του φερμουάρ γιατί θεωρώ ότι τα κάνει να δείχνουν πολύ διαφορετικά.Να σας πω ότι γενικώς προτιμώ τα μποτάκια και αυτά με έχουν βολέψει πάρα πολύ!Τα αγόρασα από το Celestino στο Χαλάνδρι και κόστιζαν 40ευρώ.






Ακόμη μια αγορά που χάρηκα πολύ που έκανα είναι αυτό το κασκόλ.Θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο μιας και μπορεί να αναδείξει ακόμη και ένα total black ντύσιμο.Τώρα με τα πολλά κρύα νομίζω ότι είναι μια πολύ ωραία επιλογή και εγώ σίγουρα θα το συνδυάσω και με ένα μαύρο σκουφάκι που έχω και νομίζω ότι θα βγεί πολύ ωραίο αποτέλεσμα.Το αγόρασα από το Achilleas Accessories η αρχική του τιμή είναι 19ευρώ αλλά εγώ απειδή έχω την κάρτα μέλος μου έκαναν 20% έκπτωση οπότε το πήρα 15 ευρώ.Αν και θεωρώ ότι ήταν αρκετά ακριβό για κασκόλ δεν μπόρεσα να αντισταθώ.




Μια ακόμη αγορά που έκανα είναι αυτό το φόρεμα.Θεωρώ ότι είναι πολύ διαφορετικό μιας και πιστεύω ότι είναι για όλες τις ώρες.Μου αρέσει πολύ να το φοράω με μαύρο κολάν και μαύρα μποτάκια.Κάτι όμως που μου άρεσε πολύ ήταν η δερματίνη και τα ''strass'' που έχει στην περιοχή δίπλα από τους όμους!






Αυτό το φόρεμα κοστίζει 60ευρώ και εγώ το πήρα από ένα κατάστημα που βρίσκετε κοντά στο σπίτι μου.
Εσάς πως σας φαίνονται οι αγορές μου?Περιμένω τα σχόλια σας να μου πείτε!!!!

Φιλιά 
Μάρω 





12 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια τα πραγματα που πηρες!!!
    Ειδικα το μποτακι πανεμορφα!
    Με γεια σου :)

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειες οι χρυσές λεπτομέρειες στα μποτάκια! Με γεια σου όλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ομορφες αγορες!!! Με γεια σου! Μου αρεσαν πολύ τα μποτακια με τις λεπτομερειες:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγειά!!!!!!!!Τα μποτάκια και το κασκόλ μ'αρέσουν πολύ πολύ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία μποτάκια θέλω και εγώ να πάρω τέτοιου τύπου αλλά λέω να περιμένω τις εκπτώσεις!!!!Σε έχω κάνει tag στο Sweater weather tag θα χαρώ πολύ να το κάνεις!!!!Φιλάκια πολλά!!!!!
    http://zoydaki1985.blogspot.gr/2013/12/sweater-weather-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μαράκι μου..Σίγουρα θα το κάνω αυτό το tag.Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου ολα υπεροχα και ειδικα τα μποτακια σουπερ ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή