Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

WHAT'S IN MY SHOWER tag




Γειά σας κορίτσια μου.Σήμερα σκέφτηκα να κάνω ένα tag όπου στο παρελθόν είχα δει πολλές κοπέλες να το κάνουν και μου άρεσε πολύ!Να αναφέρω ότι εμένα με έκανε tag η Μαρία και την ευχαριστώ πολύ!
Μέσω αυτού του tag θα σας δείξω τι έχω στο μπάνιο μου!

Αρχικά σκέφτηκα να σας δείξω το μπάνιο μου και έπειτα βέβαια τα προιόντα που χρησιμοποιώ!




Αυτό λοιπόν είναι το μπάνιο μου ή μάλλον ένα μέρος από το μπάνιο μου,και ας δούμε τώρα τα προιόντα που χρησιμοποιώ!



Και ποιά πλεον δεν γνωρίζει τα προιόντα Aussie,εμένα αυτά τα προιόντα με έχουν εξυπηρετήσει πάρα πολύ και τρελένομαι πραγματικά για την μυρωδιά τους!Τα δικά μου μαλλιά ήταν παλαιότερα πάρα πολύ ταλαιπωρημένα αν και θα μπορούσα να πω κατεστραμμένα από τα πολλά προιόντα styling,το βάψιμο αλλά και από την πάρα πολύ συχνή χρήση πιστολάκι που έκανα με αποτέλεσμα να τα κόψω αρκετά κοντά.Έτσι πλέον προσπαθώ να τα περιποιούμε πάρα πολύ για να συνέλθουν.Ένα προιόν που με έχει ξετρελάνει και μου αφήνει ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα καικάνει τα μαλλιά μου πάρα πολύ απαλά είναι η μάσκα μαλλιών από Bioshev με Argan Oil.Είναι μια ενυδατική μάσκα όπου χρησιμοποιώ κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου και πλέον έχω αντικαταστήσει το conditioner με αυτή την μάσκα.Να σας πώ ότι αυτή την μάσκα δεν πωλείτε σε καταστήματα τύπου Hondos Center ούτε σε super market αλλά εγώ την παίρνω από την έκθεση αισθητικής που γίνετε 2 φορές το χρόνο στο MEC Παιανίας.Άλλο ένα πολύ θετικό με αυτό το προιόν είναι η τιμή του μιας και τα 1000ml κοστίζουν 9ευρώ.
Το conditioner από την Aussie δεν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά όχι επειδή δεν μου αρέσει αλλά επιδή χρησιμοποιώ την μάσκα.




Ακόμη δύο προιόντα που έχω για το λούσιμο των μαλλιών είναι 2 σαμπουάν από Timotei.Συνήθως χρησιμοποιώ αυτό που είναι για εντατική επανόρθωση το άλλο προιόν όπου είναι για ξανθές ανταύγειες δεν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά απλά το έχω σε περίπτωση που μου τελειώσει κάποιο άλλο και δεν έχω πολύ χρόνο να πάω να αγοράσω.



Για το αγαπημένο μου αφρόλουτρο από Le petit Marseiliais με άρωμα βανίλια δεν θα σας πω πολλά μιας και μπορείτε να μάθετε τις εντυπώσης μου στο post που είχα κάνει παλαιότερα.Μπορείτε να δείτε εδώ.

Να σας πω ότι όταν κάνω μπάνιο μου αρέσει να καθαρίζω με ένα σαπούνι και το πρόσωπό μου.Ετσι λοιπόν χρησιμοποιώ το face wash για λιπαρά δέρματα από Yellow Rose.

Αυτά είναι τα προιόντα που έχω στο μπάνιο.Να ανφέρω βέβαια ότι μετά το μπάνιο πάντα θα χρησιμοποιήσω αποσμητικό αλλά και ενυδατική  κρέμα σώματος και προσώπου αλλά αυτά τα προιόντα δεν τα έχω στο μπάνιο μου αλλά στο δωμάτιό μου όπου έχω όλα μου τα προιόντα!

Θα χαρώ όποια κοπέλα δεν έχει να το κάνει αυτό το tag να το κάνει και να μας δείξει και εκείνη τι έχει στο μπάνιο της!

Φιλιά από εμένα και να σας πώ ότι πολύ σύντομα θα έχω και ένα givaway στο blog μου!!
Θα τα πούμε πολύ σύντομα
Μάρω

17 σχόλια:

  1. Χαίρομαι πολύ που το έκανες το tag έχουμε μονο ενα κοινό το αφρόλουτρο από Le petit Marseiliais με άρωμα βανίλια αλλά εχω δοκιμάσει και είναι και πολυ αγαπημένα μου τα Aussie και με το καθαριστικό προσώπου της Yellow Rose με πήγες πίσω στην σχολή που την χρισημοποιούσαμε πολύ αυτή την εταιρία και μάλιστα είχαμε πάει και στα κεντρικά της θυμάμαι πολύ όμορφη εμπειρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσουν πολύ τα προιόντα από Yellow Rose!!Αλλά την αγάπη μου για το αφρόλουτρο από Le petit Marseiliais νόμιζω ότι την καταλαβαίνεις αφού το χρησιμοποιείς και εσύ!!

      Διαγραφή
  2. καταρχάς να πω ότι έχεις τέλεια μπανιέρα!!
    Κατά δεύτερον...λατρεύωωωωω την μυρωδιά των Aussie!!!!
    Πολύ όμορφα πράγματα μας έδειξες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάαααααρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!Ότι και να πούμε για τα Aussie είναι λίγο!!

      Διαγραφή
  3. Αααα τι ωραία μπανιέρα!!! Aussie χρησιμοποιώ κι εγώ, είναι πολύ καλά! Απο Le petit Marseillais είχα παλιά το αφρόλουτρο με άρωμα λεβάντα και θέλω πολύ να δοκιμάσω τη μάσκα της Bioshev. Απο ποιο περίπτερο την είχες πάρει, θυμάσαι;
    mariasbeautifulworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου δεν θυμάμαι την ονομασία του περιπτέρου αλλά μπροστά μπροστά έχει πάρα πολλές τέτοιες μάσκες οπότε αν ξαναπάς σίγουρα θα τις δείς!

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις ένα βραβειάκι από μένα
    http://alldaybeautiful.blogspot.gr/2013/12/the-unpaixtable-blogger-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Έχω κάνει ήδη το tag αλλά χαίρομαι πολύ που μου έδωσες το βραβείο!

      Διαγραφή
  6. Ζηλεύω τη μπανιέρα σου!!! Τα Aussie θέλω να δοκιμάσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!Κοραλλία μου να τα δοκιμάσεις σίγουρα τα Aussie!Είναι πολύ ωραία αν και λίγο ακριβά!

      Διαγραφή
  7. τα aussie ειναι πραγματικα απο τα καλυτερα προιοντα για τα μαλλια που κυκλοφορουν στην αγορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ καλά προιόντα!!!Τα θεωρώ και εγώ από τα πιο καλά προιόντα στην αγορά!!

      Διαγραφή
  8. Μαρω μου ολα υπεροχα (ειδικα η μπανιερα χιχι) τα Aussie θελω πολυ να τα δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kate μου σε ευχαριστώ πολύ!Να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε!!!Μόνο αν μυρίσεις την μυρωδιά τους θα τα λατρέψεις.Τουλάχιστον εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η μυρωδιά τους!

      Διαγραφή
  9. την εταιρία Yellow Rose πρώτη φορά την ακούω...που τη βρίσκουμε?πολύ ωραία όλα πάντως!ελπίζω να δοκιμάσω σύντομα και κάποιο προϊόν της Aussie...

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου η Yellow Rose είναι μια εταιρεία καλλυντικών για επαγγελματίες,εγώ συνήθως παίρνω προιόντα τους όταν πηγαίνω στην έκθεση αισθητικής που είναι για επαγγελματίες!Μακάρι να καταφέρεις να δοκιμάσεις κάποιο προιόν από Aussie!!

      Διαγραφή