Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

A different...haul!




Γειά σας κορίτσια μου!!Σήμερα θα δούμε κάτι λίγο διαφορετικό.Ένα διαφορετικό haul θα το έλεγα μιας και σε αυτό το post σκέφτηκα να σας δείξω κάποια καινούργια έπιπλα που πήρα μιας και πήρα επιτέλους απόφαση μετά από πολλά χρόνια να κάνω ανακαίνηση στο δωμάτιό μου!
Έτσι λοπόν αποφάσισα να αλλάξω κάποια έπιπλα,θα αλλάξω προς το καλοκαίρι το χρώμα στους τοίχους και φυσικά την διακόσμηση του δωματίου!!Λίγα πράγματα θα μείνουν ως έχουν...το κρεβάτι,το καλοριφέρ,η πόρτα,η θέση στους τοίχους,το παράθυρο,η ντουλάπα,το air-condition και ο καναπές που έχω στο δωμάτιο,εεεεε ας μην κάνω και υπερβολές.
Αν και το έψαξα αρκετά μέχρι να βρώ κάποια από τα έπιπλα που ήθελα ,μιας και η επιλογή ήταν δύσκολη γιατί έπρεπε να σιγουρευτώ για τις διαστάσεις για το αν αντιπροσωπεύουν αυτό που είχα σκεφτεί για το τελικό αποτέλεσμα του δωματίου,αν και ήμουν αρκετά αναποφάσιστη κλασσική Ζυγός,τελικά αγόρασα κάποια πράγματα και μπορώ να πώ ότι είμαι καταενθουσιασμένη!!!!
Έτσι δεν κρατήθηκα και είπα να σας τα δείξω να μου πείτε την γνώμη σας!Σήμερα αγόρασα το ''γραφείο'' που βλέπετε παραπάνω όπου το χρησιμοποιώ για να βάφομαι και για να έχω τακτοποιημένα τα καλλυντικά μου.Νομίζω ότι θα με εξυπηρετήσει πάρα πολύ μιας και έχω όλα τα καλλυντικά κοντά μου και δεν χρειάζετε να ψάχνω.Ααααα να σας πώ ότι το γραφείο το συναρμολόγησα μόνη μου...ναιιιιιι και απ'ότι βλέπετε τα κατάφερα μια χαρά.
Το γραφείο το πήρα από το ΙΚΕΑ και έχει ένα συρτάρι αρκετά πλατύ μπορώ να πώ όπου χωράει αρκετά πράγματα.Για δείτε λοιπόν πως τακτοποίησα τα καλλυντικά μου...



Πώς σας φαίνετε????Να αναφέρω ότι μέσα στην συσκευασία που είναι το γραφείο έχει και το γυαλί επιφάνεις όπου τα πιο πολλά γραφεία δεν το έχουν,οπότε δεν χρειάχετε να το αγοράσετε ξεχωριστά.Εάν σας αρέσει μπορείτε να το δείτε στο site του ΙΚΕΑ πατώντας εδώ.

Στην συνέχεια θα σας δείξω μια συρταριέρα που πήρα έτσι ώστε να έχω τακτοποιημένα κάποια από τα ρούχα μου γιατί ασφυκτιούσαν μέσα στην ντουλάπα.Και φυσικά ήταν τόσο πολύ στριμωγμένα που κάθε φορά πριν φορέσω κάποιο ρούχο έπρεπε πρώτα να το σιδερώσω.Για να σταματήσει πια να υπάρχει αυτό το μπάχαλο στην ντουλάπα μου μιας και δεν το άντεχα άλλο επέλεξα μια συρταριέρα και πάλι από το ΙΚΕΑ όπου με έχει εξυπηρετήσει απίστευτα πολύ!
Την αγόρασα πριν από ένα μήνα και με έσωσε...για δείτε την λοιπόν--->


Αυτήν δεν την συναρμολόγησα εγώ αλλά ο αδερφός μου,γιατί εγώ να πώ την αλήθεια δεν ήξερα αν μπορούσα,αλλά τελικά πιστεύω ότι μπορούσα,χιχι!Πως σας φαίνετε λοιπόν??Δεν είναι τέλειααααα????Πάνω από την συρταριέρα έβαλα κάποια διακοσμητικά όπως κάποια αξεσουάρ (κολιέ και βραχιόλια) κάποια διακοσμητικά κεριά αλλά και ένα ρολόι που έχω ερωτευτεί.
Θέλετε να δείτε πιο καλά πως διακόσμησα την επιφάνεια της συρταριέρας μου?



Αυτά λοιπόν επέλεξα να βάλω πάνω από την συρταριέρα!Τα κεράκια τα αγόρασα σήμερα επίσης από το ΙΚΕΑ όπως και το γυάλινο άσπρο ''πιάτο'' πάνω στο οποίο έβαλα τα κεριά.
Εάν σας ενδιαφέρει η συρταριέρα μπορείτε να την δείτε στο site του ΙΚΕΑ πατώντας εδώ.

Δεν μπορώ όμως να μην σας πώ για το ρολόι που πήρα προχτές από ένα μαγαζί στην Ερμού στο Σύνταγμα μιας και το ερωτεύτηκα!!!!!!!!!Δείτε το και πείτε μου δεν είναι πολύ ωραίο?


Μου αρέσει τόσο πολύ και είχε μόνο 10ευρώ.Θεωρώ ότι είναι πολύ διαφορετικό και μου άρεσε πολύ για διακοσμητικό.Το μαγαζί απ'όπου το πήρα λέγετε Tiger.

Να σας αναφέρω ότι τα έπιπλα τα αγόρασα σε λευκή απόχρωση μιας και θα βάψω τους τοίχους του δωματίου μου σε λευκή απόχρωση εκτός από τον τοίχο που είναι πίσω από την συρταριέρα όπου θα τον βάψω μια απόχρωση γκριζοκαφέ.

Να πώ ότι τα αγόρασα με δικά μου χρήματα που βγάζω από την εργασία μου,και βέβαια όχι όλα μαζί μιας και δεν θα μπορούσα οικονομικά.Κάνω μια αγορά το μήνα έτσι ώστε να έχω ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτά λοιπόν αγόρασα,ελπίζω να σας άρεσαν,θα χαρώ πάρα πολύ να μου πείτε πως σας φάνηκαν και θα χαρώ πολύ να μου πείτε και εσείς κάποιες ιδέες διακόσμησης που πολύ πιθανόν να μην τις έχω σκεφτεί.

Σας φιλώ και θα τα πούμε πολύ σύντομα ξανά...και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε,
φιλιά πολλά 
Μάρω

6 σχόλια:

  1. Αχ πόσο ωραία όλα!Μου αρέσουν τα άσπρα έπιπλα..Καλά η συρταριέρα είναι όνειρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου σε ευχαριστώ πολύ!!Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!!!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπώ κι εγώ τα λευκά έπιπλα! Με γεια σου όλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ ωραία και τα δυο. Ξετρελαθηκα με το γραφείο !:) Με γεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα χαρεις Μαρω μου όλα τα καινούργια σου έπιπλα!!! ξαφνιαστικα που συναρμολόγησες ολομόναχη το καινουργιο επιπλάκι! εκτος από make-up artist και μάστορας! independent woman!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραία τα επιπλάκια σου!ειδικά το πρώτο!το ζηλεύω!αν βάλεις κι ένα ωραίο μοντέρνο σκαμπό μπροστά θα έχεις την πιο μοντέρνα τουαλέτα!σου δίνω ιδέα και την επεξεργάζομαι και για μένα ταυτόχρονα!χαχαχα με γεια!περιμένω να δω και την υπόλοιπη ανακαίνιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή