Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

My wish list....2014





Γειά σας κορίτσια μου!!!Όπως όλες αγαπάμε την ομορφιά,το μακιγιάζ,την όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση έτσι και εγώ λατρεύω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφη.Είτε αυτό είναι κάποιο καλλυντικό προιόν περιποίησης της επιδερμίδας είτε πρόκειτε για κάποιο καλλυντικό προιόν μακιγιάζ,είτε ακόμη και τα ρούχα,τις τσάντες,τα παπούτσια, τα αξεσουάρ.Βέβαια θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να νιώθουμε όμορφες πρώτα μέσα μας,να νιώθουμε ωραία με τον εαυτό μας και έπειτα να νιώθουμε όμορφες εμφανισιακά.Αν και βέβαια το ένα βοηθά το άλλο.
Μιας και λοιπόν μπήκε το 2014 σκέφτηκα να φτιάξω μια wish λίστα.Μια λίστα δηλαδή με προιόντα που θα ήθελα πολύ να αποκτήσω και να δοκιμάσω,προιόντα που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ξανα αλλά και που μου έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον να τα δοκιμάσω!


Αν και τα βλέπετε στην φωτογραφία επάνω ας τα δούμε και ένα ένα.



Μια bb cream που θέλω πολύ να δοκιμάσω είναι αυτή από την σειρά Skin Perfection από L'Oreal.Δύο είναι οι λόγοι που θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτήν την bb cream.Ο ένας λόγος είναι επειδή έχω δοκιμάσει από αυτήν την σειρά την ενυδατική κρέμα ημέρας αλλά και τον ορό περιποίησης και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη,και ο δεύτερος λόγος είναι ότι έχω δοκιμάσει μια άλλη bb που είχε βγάλει η L'oreal και έχω μείνει πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένη και είχα σκοπό να μην αλλάξω ξανα bb αλλά σκέφτηκα ότι ίσως να μου αρέσει και αυτή εξίσου μιας και είναι από την ίδια εταιρεία οπότε σίγουρα θα την δοκιμάσω και ελπίζω άμεσα!



Μιας και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ παλέττα από την εταιρεία sleekmakeup σκέφτηκα ότι θα ήθελα να αποκτήσω αυτήν την παλέττα όπου είναι η ~oh so special~.Μου αρέσει πολύ η ποικιλία των χρωμάτων που έχει αυτή η παλέττα.Στο μακιγιάζ που προτιμώ να κάνω στα μάτια μου θεωρώ ότι θα χρησιμοποιήσω τις περισσότερες από αυτές τις σκιές.Μου άρεσαν βέβαια και πολλές ακόμη παλεττες από την sleek αλλά σκέφτηκα να κάνω το ξεκίνημα με αυτήν.



Ακόμη μια παλέττα που θέλω πολύ να αποκτήσω και όπου όλες κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα θέλαμε να αποκτήσουμε αν ήδη δεν την έχουμε είναι η NAKED 2 από Urban Decay.Αν και έχει βγεί και η 3 εγώ και από τις τρείς προτιμώ την 2.Μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα και πιστεύω ότι όταν την αποκτήσω θα την λατρέψω!Εσύ έχεις κάποια από τις τρείς παλέττες Naked;



Νομίζω ότι με την παραπάνω φωτογραφία με καταλαβαίνετε απόλυτα!!Κραγιόν MAC.Πιστεύω ότι αυτό τα λέει όλα!Λατρεύω τα κραγιόν από ΜΑC και θέλω να δοκιμάσω μιας και δεν το έχω κάνει ακόμη το Ruby Woo.Μια πολύ όμορφη κόκκινη απόχρωση που θεωρώ ότι κάθε γυναίκα που θέλει να έχει στην συλλογή αν βέβαια φοράει κόκκινο κραγιόν.Αν και εγώ φοράω σπάνια κόκκινο,όποτε επιλέξω μελλοντικά να βάλω κόκκινο κραγιόν θέλω να είναι το φανταστικό Ruby Woo.






Να ακόμη μια απόχρωση από την συλλογή κραγιόν της MAC που θέλω πολύ σύντομα να αποκτήσω.Είναι το Creme d nude.Μου αρέσει πολύ για κάθε μέρα,μιας και προτιμώ τις γήινες αποχρώσεις για το καθημερινό μου μακιγιάζ και πιστεύω ότι αυτή η απόχρωση θα μου ταιριάξει απόλυτα!




Πόσο θέλω να αποκτήσω πινέλα από την Real Techniques;Πραγματικά τα θέλω όλα.Έχουν πολύ ωραία τρίχα τα περισσότερα.Απέκτησε μερικά μια φίλη μου και μόλις ακούμπησα τις τρίχες των πινέλων τα λάτρεψα.Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Kabuki,το πινέλο για το foundation,το πινέλο για την πούδρα,τα πινέλα ματιών,το πινέλο για το concealer και πολλά άλλα.Ελπίζω σιγάσιγά να μπορέσω να τα αποκτήσω και κάποια στιγμή να σας πω την γνώμη μου για αυτά αφού πρώτα τα έχω χρησιμοποιήσει στην πράξη!



Αυτά είναι τα προιόντα που θέλω να αποκτήσω το 2014,βέβαια θέλω πολλά ακόμη αλλά είπα να επιλέξω κάποια που θέλω πάρα πολύ!
Εσείς έχετε κάποιο από τα παραπάνω στην δικιά σας wish list;


Φιλιά πολλά
Μάρω



12 σχόλια:

  1. Πω πω όλα είναι και στη δική μου λίστα! Εύχομαι να τα αποκτήσεις όλα!
    beautyfmheaven.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παλέτα oh so special της Sleek είναι μια από τις αγαπημένες μου, όπως επίσης και τα πινέλα από real techniques! Σου εύχομαι να τα αποκτήσεις και να τα χαρείς όλα! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παλέτα της naked εχει οτι χρειάζεσαι νομίζω!Τοσο ωραία χρωματα! Και τέλειες και οι αποχρώσεις στα κραγιον της Mac που διάλεξες!!:) Σου ευχομαι να τα αποκτήσεις όλα μεσα στο 2014 Μάρω μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Ελπίζω να καταφέρω να τα αποκτήσω!!

      Διαγραφή
  4. υπεροχες οι επιλογες σου!τα real techniques ειναι φετος και στη δικια μου wish list!sleek παλετουλες εχω 2 κι εχω να σου πω τα καλυτερα για τη διαρκκεια και την αποδοση-το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τριβονται πολυ και χρειαζεται προσοχη στην εφαρμογη...
    κατεριαν απο http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήραμε πρόσφατα τα πινέλα Real Tecniques και είναι υπέροχα! Σου ευχόμαστε να τα αποκτήσεις σύντομα! Όλη η wish list σου πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να τα πάρεις όλα τα πραγματάκια μέσα στο '14! Πολύ όμορφα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μολις αγορασα τα πινελα real techniques....ειναι πολυ μαλακα, δεν ερεθιζουν το δερμα, απλώνουν άριστα τα προϊόντα make-up και φυσικα είναι πολυ οικονομικα! συμφερουν παρα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ έχω την Basics και μου αρέσει πάρα πολύ!όχι ότι θα με χαλούσε να αποκτήσω και τις άλλες δύο!και την παλέτα της Sleek θα ήθελα...έχει πάρα πολύ ωραία χρώματα!σου εύχομαι να τα αποκτήσεις όλα και να μας κάνεις και review! ;)
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την naked παλετα την θελω κι εγω!!
    Σου ευχομαι να τα παρεις όλα!!!
    Αν θελεις ριξε μια ματια στο Blog μου,θα χαρω να γινεις μέλος,θα γινω κι εγω στο δικο σου εννοείται!

    http://dimitrasopinion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή