Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπημένα Ιανουρίου 2014



Γειά σας κορίτσια μου!!!Αν και κοντεύουμε να φτάσουμε μέσα Φεβρουαρίου σκέφτηκα να σας δείξω τα αγαπημένα μου προιόντα για τον μήνα Ιανουάριο.Στα αγαπημένα μου περιλαμβάνονται προιόντα περιποίησης της επιδερμίδας αλλά και προιόντα μακιγιάζ.Αν και τα βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία ας τα δούμε και πιο αναλυτικά!





Πολύ αγαπημένα μου προιόντα που τα χρησιμοποιώ καθημέρινα και το πρωί αλλά και το βράδυ είναι ο ορός τελειοποίησης της επιδερμίδας από την σειρά Skin Perfection από την L'Oreal αλλά και η ενυδατική κρέμα ημέρας από την ίδια σειρά της L'Oreal.Αυτά τα προιόντα τα έχω πραγματικά λατρέψει.Την ενυδατική κρέμα ημέρας την χρησιμοποιώ και πριν απο το μακιγιάζ.Ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα κάνοντας την να φαίνετε πιο λαμπερή και λειαίνει τους πόρους καθώς και την υφή της επιδερμίδας.Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τα αρκετά λιπαρά μιας και έχει πολύ απαλή,δροσερή και μεταξένια υφή.Απορροφάται πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην ''βαραίνει'' την λιπαρή επιδερμίδα και μην αφήνει λιπαρή αίσθηση.Το άρωμά της είναι πολύ απαλό οπότε κατά την άποψή μου φτάνει πιο κοντά στην τελειότητα.
Τον ορό περιποίησης τον χρησιμοποιώ πριν από την ενυδατική κρέμα κυρίως το βράδυ για πιο εντατική περιποίηση.Έχει και ο ορός πολύ απαλό και διακριτικό άρωμα και πολύ απαλή υφή.Απορροφάται επίσης πολύ γρήγορα,συσφίγγει τους πόρους και κάνει την επιδερμίδα ακόμη πιο απαλή,φωτεινή και ενυδατωμένη.Και τα δύο προιόντα έχουν πολύ καλή τιμή.Η λιανική τιμή τους κυμαίνετε μεταξύ 11-15ευρώ.

Τ

Το καλύτερο αποσμητικό που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Πρόκειτε για το Noxzema το Memories.Προτιμώ να χρησιμοποιώ το roll-on.Έχει πολύ ωραίο και απαλό άρωμα και αφήνει την επιδερμίδα της μασχάλης ενυδατωμένη για πολλές ώρες και δεν επιτρέπει την κακοσμία να κάνει την εμφάνιση της.Μπορούμε να βρούμε αυτό το προιόν και στα σουπερ μάρκετ αλλά και σε καταστήματα Hondos Center και σε κάποια Sephora.Αυτό το προιόν δεν πρόκειτε να το αλλάξω ποτέ μιας και κανένα άλλο αποσμητικό δεν με έχει ικανοποιήσει όσο το Noxzema.





Ένα ρούζ που χρησιμοποίησα πάρα πολύ και στην περίοδο των γιορτών αλλά και όλο τον Ιανουάριο.Είναι από την εταιρεία της Elizabeth Arden και μου άρεσε πολύ γιατί ταιριάζει πάρα πολύ όταν κάνω μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και nude χείλη.Εσάς πως σας φαίνετε?



Και ας δούμε τώρα δύο προιόντα χειλιών.Ένα πολύ αγαπημένο κραγιόν από Chanel αλλά και ένα πολύ αγαπημένο lip gloss από Revlon.Το κραγιόν μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι μια από τις αποχρώσεις που προτιμώ μιας και ταιριάζει πάρα πολύ με καφέ,μπεζ και γριζοπές σκιές.Είναι ενυδατικό και με πολύ απαλή μυρωδιά έτσι λοιπόν δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση στα χείλη.Όταν το χρησιμοποιώ αποφεύγω να βάζω κάποιο lipgloss γιατί αφήνει μια απαλή γυαλάδα από μόνο του.Το lipgloss από Revlon είναι ένα από τα καλύτερα που έχω πάρει ποτέ.Είναι πολύ ενυδατικό και αφήνει ένα πολύ ωραίο ροζοκόκκινο χρώμα στα χείλη.Θεωρώ ότι τα lipgloss από Revlon δεν είναι καθόλου βαριά,είναι ενυδατικά έτσι δεν προκαλούν κάποια ξηρότητα στα χείλη και είναι και αρκετά σταθερά όσο αυτό βέβαια είναι εφικτό για lipgloss.Το κραγιόν και το lipgloss τα αγόρασα από το Bazzar του Ομίλου Notos.com σε πραγματικά απίστευτες τιμές.Συγκεκριμένα το κραγιόν από την Chanel το αγόρασα 5 ευρώ και το lipgloss από Revlon το πήρα γύρω στα 4.50 ευρώ.Για το κραγιόν ειδικά θεωρώ ότι η τιμή είναι πραγματικά απίστευτη αν κάτσουμε και σκεφτούμε πόσο κοστίζει ένα κραγιόν Chanel στα καταστήματα καλλυντικών.


Αυτά λοιπόν από εμένα,περιμένω να μου πείτε αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα.

Φιλιά πολλά 
Μάρω 



14 σχόλια:

  1. Αυτή τη σειρά περιποίησης της L'oreal θα ήθελα να τη δοκιμάσω κι εγώ....αλλά μου άρεσε πολύ το πολύ φυσικό χρώμα του ρουζ! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυγερή μου να την δοκιμάσεις την σειρά από L'oreal πιστεύω ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη.

      Διαγραφή
  2. Θα ηθελα να τον δοκιμασω αυτον τον ορο!Οσο για το κραγιον. . . Θελω κι εγω. . . . :'( Η τιμη του σε σχεση με την ποιοτητα πραγματικα απιστευτη. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου να τον δοκιμάσεις τον ορό.Θεωρώ ότι είναι φανταστικός.Τουλάχιστον στο δέρμα μου έχει ταιριάξει τέλεια!!

      Διαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω, όλα τα προϊόντα που ανέφερες είναι εξαιρετικής ποιότητας και νομίζω πως όποια κοπέλα και αν τα χρησιμοποιήσει θα τα λατρέψει και θα γίνουν και δικά της αγαπημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πόσο συμφωνώ!!Είναι όλα φανταστικά και πιστεύω και εγώ πως όποια κοπέλα τα χρησιμοποιήσει θα τα λατρέψει!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα όλα αλλά κόλλησα με το lip gloss!
    Παρόλο που δεν τα προτιμώ αυτό το χρώμα είναι θεϊκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοραλλία μου όντως το lipgloss έχει φοβερό χρώμα!!!Και εγώ που προτιμώ περισσότερο nude αποχρώσεις το έχω λατρέψει και είναι πολύ αγαπημένο μου!!

      Διαγραφή
  5. αυτο τον ορο πρεπει να τον παρω...περιμενω μπας και βγαλουν καμια προσφορα και τα τρεξω..το κραγιονακι τελειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου να το πάρεις τον ορό πιστεύω ότι θα σου αρέσει πολύ!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!Μου άρεσε πολύ η απόχρωση του κραγιόν και του ρουζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου άρεσε πολύ το ρουζ σου!! Τι τιμή είχε; Κι απο που το αγόρασες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλγα μου καλησπέρα,το είχα αγοράσει από το Bazaar του Νοτου στην Κιφησιά.Το είχα πάρει νομίζω γύρω στα 7 ευρώ!!

      Διαγραφή