Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τέλειο σχήμα στα φρύδια;Πώς;;;






Τα φρύδια μπορούν να επηρρεάσουν την ομορφιά του προσώπου.Ένα καλοσχηματισμένο φρύδι μπορεί να αναδείξει την ομορφιά του προσώπου και αντίστοιχα ένα κακοσχηματισμένο φρύδι μπορεί να ''τσαλακώσει'' την ομορφιά του προσώπου!!Τα πολύ λεπτά και μακριά φρύδια κάνουν το πρόσωπο να φαίνετε ανέκφραστο και πολλές φορές μπορεί να το δείχνουν μελαγχολικό αν για παράδειγμα είναι οριζόντια και τα πολύ φαρδιά φρύδια μπορούν να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο μικρό.


 

Υπάρχουν πολλά σχήματα στα φρύδια.Πάντα παίχει ρόλο το σχήμα του προσώπου καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου για να βρούμε πιο σχέδιο φρυδιών μας ταιριάζει.Διαφορετικό σχήμα φρυδιών ταιριάζει σε ένα μακρύ πρόσωπο και διαφορετικό σε ένα μικροσκοπικό πρόσωπο.
Υπάρχουν τόσα πολλά σχήματα φρυδιών που πραγματικά πολλές φορές δεν γνωρίζουμε πιο είναι το κατάλληλο για το πρόσωπό μας.




Καλό είναι να μην κάνουμε υπερβολές στο σχήμα του φρυδιού μας,να αποφεύγουμε τα πολύ λεπτά και με έντονες γωνίες φρύδια όπως επίσης και τα πολύ ίσια φρύδια.

Όταν φτιάχνουμε τα φρύδια μας μπορούμε να έχουμε σαν οδηγό την παρακάτω εικόνα:




Για το εσωτερικό μέρος του φρυδιού το σωστό είναι να είναι στην ίδια κάθετη ευθεία με την εξωτερική πλευρά της μύτης.Για την γωνία του φρυδιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μολύβι να το κρατήσουμε διαγώνια στο πρόσωπο έτσι ώστε να εφάπτεται με την (νοητή) γραμμή που
σχηματίζει η άκρη του ρουθουνιού της μύτης μας και η ίριδα του ματιού μας.Βλέπετε βέβαια και πάνω στην φωτογραφία την γραμμή που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτιάξετε την γωνία του φρυδιού.
Με τον ίδιο τρόπο με οδηγό δηλαδή την εξωτερική πλευρά της μύτης και με την εξωτερική γωνία του ματιού βλέπουμε που θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι.

Αυτό που θα μπορούσα να προτείνω και που πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το φρύδι σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι φρυδιών και να σχηματίσετε το φρύδι όπως ακριβώς το θέλετε και με ένα τσιμπιδάκι να αφαιρέσετε προσεκτικά τις τρίχες που βρίσκονται εκτός του σχεδίου του φρυδιού σας.που σχηματίσατε με το μολύβι φρυδιών.

Κάτι ακόμη που προτείνω είναι με ένα ψαλιδάκι να διορθώσετε και το μήκος από τις τριχούλες των φρυδιών σας,προσεκτικά όμως για να μην δημιουργήσετε κενά στο φρύδι σας.


Αυτά από εμένα ελπίζω λιγάκι να σας βοήθησα στο πως μπορείτε να φτιάξετε τα φρύδια σας.


                             Φιλιά
                             Μάρω








12 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο και σημαντικό το ποστ σου για τα φρύδια, δε λέγονται τυχαία κορνίζα του ματιού..:Ρ

    Αν θέλεις και έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά και στο blogaki μου... :)

    http://make-upblogaki.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο ποστ κορίτσι μου! εκνευρίζομαι όταν βλέπω φρύδια που ξεπερνάν κατά πολύ την κόγχη του ματιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο χάνει όλη την ομορφιά του αν περνάει την κόγχη του ματιού!!!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ενδιαφερον το ποστ σου...εχω γενικα δεν εχω προβλημα με τα φρυδια μου..εχουν καλουτσικο σχημα απο μονα τους...εμενα με νευριαζουν οιμικρες κοπελες που βγαζουν τα φρυδια τους τοοοοσο πολυ, που φαινεται μονο μια γραμμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου έχεις πολύ δίκιο,δυστηχώς πολλές κοπέλες το παρακάνουν με τα φρύσια και αφήνουν μια λεπτή γραμμή!!!!

      Διαγραφή
  4. Φέτος άρχισα να τα περιποιούμαι περισσότερο και έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο μόνο με το να τα γεμίζω! Μ' αρέσει αυτή η αλλαγή! Πολύ ωραία η ανάρτησή σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοραλλία μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!!

      Διαγραφή
  5. ως κοπελα που εχει κολλημα με τα φρυδια της...λατρεψα το post σου.... ειναι διαφωτιστικοτατο...το φρυδι στην ελλαδα ειναι πονεμενη ιστορια... ελπιζω να χρησιμοποιησουν τα tips απο το ποστ αρκετες γυναικες και να ξεκολλησουν απο το το φρυδι 3 τριχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα πολύ όμορφα λόγια σου!!!!!!!Να είσαι καλά!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ χρήσιμο post!Αν και εγώ δεν βγάζω τα φρύδια μου γιατί έχουν φυσική γραμμή από μόνα τους!Ποτέ δεν τα έβγαλα!Μόνο λίγο στη μέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχχ Μαρία μου τι τυχερή που είσαι.Εγώ τα βγάζω απο μικρή γιατι είχα πάρα μα πάρα πολύ φρύδι!!!!!

      Διαγραφή