Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Come back...






Γειά σας κορίτσια μου!!!
Μετά από αρκετό καιρό απουσίας μου καί από το blog αλλά και από την σελίδα μου στο facebook σιγά σιγά επιστρέφω!!Αρχικά να σας πω ότι ελπίζω να είσαστε όλες πάρα μα πάρα πολύ καλά και να αντέχετε στο πολύ κρύο που έχουμε αυτές τις μέρες!!
Δυστηχώς έχω αρκετό καιρό να γράφω στο blog και ο λόγος είναι ότι ήμουν για αρκετές μέρες άρρωστη με μια γρίπη που με ταλαιπώρησε πολύ με πυρετό και αρκετό πόνο στα κόκκαλα λόγο του πυρετού αλλά και με αρκετό βήχα. Όσο όμως ήμουν άρρωστη πήγαινα ταυτόχρονα και στην δουλειά οπότε μπορώ να σας πω ότι ο οργανισμός μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ.Έτσι λοιπόν χρειάστηκα αρκετό καιρό για να συνέλθω αλλά και για να βρώ χρόνο να μπορέσω να γράψω στο blog μου.Βέβαια όταν λέω ότι βρήκα χρόνο εννοώ ότι το post αυτό που διαβάζετε τώρα το έγραψα στις 2 το βράδυ όπου εσείς θα δείτε την ανάρτηση σε μερικές ώρες γύρω στις 11 το πρωί ημέρα Τρίτη.Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι όλη την ημέρα είμαι στο τρέξιμο και με πολύ δουλειά και αφού σχόλασα στις 10 το βράδυ είπα μόλις χαλαρώσω στο σπίτι να σας γράψω αυτήν την ανάρτηση.
Θα προσπαθήσω λοιπόν όσο πιο συχνά είναι δυνατόν να γράφω κάποιο post και να μην αργώ τόσο πολύ να κάνω κάποια ανάρτηση αλλά και βέβαια να επισκέπτομαι πιο συχνά τα blog που αγαπώ πολύ.
Έχω λοιπόν σκοπό να κάνω μια ανάρτηση για τα αγαπημένα Ιανουαρίου αλλά και μια ανάρτηση haul με κάποια ρούχα και αξεσουάρ κυρίως που είχα αγοράσει μιας και από καλλυντικά δεν έχω κάνει τον τελευταίο μήνα.
Οπότε θα τα πούμε πολύ σύντομα,

                                Φιλιά
                                Μάρω

6 σχόλια:

  1. Welcome back Μαρω μου και περαστικουλια, σε καταλαβαινω και για μενα ηταν ενας απο τους λογους που ελειπα απο το blog μου οτι αρρωστησα πολυ ασχημα ασε χεχε καλο κουραγιο ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερινάκι μου να είσαι καλά!!Μπορεί να άργισα να επιστρέψω αλλά τώρα επέστρεψα γερά!!!

      Διαγραφή