Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Garnier scrub Λείανσης Πολλαπλής Δράσης Review








Γειά σας κορίτσια μου!Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για ένα προιόν από Garnier που μου πρότεινε μια φίλη μου να δοκιμάσω και πραγματικά την ευχαριστώ πολύ για αυτό.Το προιόν για το οποίο θα σας μιλήσω σε αυτό το post είναι το Scrub Λείανσης Πολλαπλής δράσης από Garnier.Η φωτό που βλέπετε δεν την έχω τραβήξει εγώ είναι από το site της Garnier www.garnier.gr και αυτό γιατί το δικό μου μπουκάλι είναι στο μπάνιο και από την χρήση δεν είναι και στην καλύτερη κατάστασή του.
Το προιόν αναφέρει ότι εξαφανίζει τα νεκρά κύτταρα και ''δουλεύει'' ενάντια στην θαμπή όψη.

Το scrub λείανσης Πολλαπλής Δράσης Nutritionist της Garnier συνδυάζει αναζωογονιτικό Δυόσμο και προστατευτική Βιταμίνη Ε,σε μια σύνθεση με μικροσφαιρίδια απολέπισης που εξαφανίζει τους ρύπους και επαναφέρει την λάμψη στην επιδερμίδα.Η επιδερμίδα συγκρατεί την φυσική της λάμψη.

Αποτέλεσμα: Το προιόν υπόσχετε επιδερμίδα πιο λεία,απαλή και ανανεωμένη,καθαρή,όπου ξαναβρίσκει την απαλότητα και τη ζωντάνια της.Με καθημερινή χρήση το Scrub λείανσης Nutritionist επαναφέρει ορατά την λάμψη στην επιδερμίδα.

Είναι προιόν δερματολογικά ελεγμένο όπου είναι για όλους τους τύπους δέρματος.

Η δικιά μου εντύπωση από αυτό το προιόν?
Το θεωρώ πάρα πολύ ωραίο προιόν που όντως κάνει την επιδερμίδα μου πολύ πιο λαμπερή αφαιρεί τους ρύπους από την επιδερμίδα μου αλλά και τα υπολείμματα του μακιγιάζ.
Το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα σε βρεγμένο πρόσωπο όπου κάνω απαλό μασάζ για λίγα λεπτά και έπειτα ξεπλένω το πρόσωπό μου με άφθονο νερό.Μετά την εφαρμογή του προιόντος το δέρμα μου το νιώθω πιο ανάλαφρο γιατί μου αφαιρεί την λιπαρότητα που έχει εκέινη την ώρα η επιδερμίδα μου οπότε το δέρμα μου μένει πάρα πολύ καθαρό φωτεινό και το νιώθω ενυδατωμένο.Είναι πολύ σημαντικό για εμένα το ότι μετα από την εφαρμογή δεν νιώθω καθόλου την επιδερμίδα μου ξερή ή να με τραβάει όπως έχω νιώσει παλαιότερα με άλλα scrub από άλλες εταιρείες.Να αναφέρω επίσης ότι έχει πάρα πολύ ωραία μυρωδιά που κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μου φτιάχνει την διάθεση.
Σίγουρα αυτό το προιόν θα το αγοράσω ξανά.Το είχα αγοράσει από τα Hondos Center γύρω στα 6.50 ευρώ μια αρκετά καλή τιμή για το αποτέλεσμα που μου δίνει.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει?Και αν ναι πως σας φάνηκε?

Φιλιά
Μάρω 



Κορίτσια μην ξεχνάται το GIVEAWAY!!!!!!!!

15 σχόλια:

  1. δεν το εχω δοκιμασει αλλα φαινεται πολύ καλο θα το αναζητησω στο μελλον σιγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα μου ελπίζω όταν το πάρεις να σου αρέσει και σε εσένα!!!

      Διαγραφή
  2. ενδιαφερον φαινεται..το βλεπω και στο σουπερ μαρκετ αλλα δε μου ειχε κινησει την περιεργεια..μπορει να το παρω καποια στιγμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου και εγώ να σου πω την αλήθεια αν δεν μου το είχε προτείνη η φίλη μου δεν θα το είχα πάρει χαμπάρει!!!!

      Διαγραφή
  3. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτο το καιρό χρησιμοποιώ ένα της bioten!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν το χρησιμοποιήσεις ποτέ να μας πεις πως σου φάνηκε!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο και περιερκτικό review.
    Δεν το δοκίμασα ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορει να το δοκιμασω αν και ειμαι επιφυλακτικη με τα προϊόντα garnier.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου να σου πω την αλήθεια δεν εχω δοκιμάσει κάποιο άλλο προιόν από Garnier για το πρόσωπο,αλλά από το συγκεκριμένο έχω μείνει ευχαριστημένη!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ καλή η τιμή του γι'αυτά που κάνει!Και το καλό είναι ότι η Garnier πολλές φορές βάζει προσφορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια?Μακάρι να βάλει κάποια στιγμή αυτό το προιόν 1+1!!!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο άρθρο ! Θα το δοκιμάσω σίγουρα ! Αγαπώ Garnier

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ωραιο review Μαρω μου ^^ δεν το εχω δοκιμασει αλλα χρησιμοποιω αλλα της garnier για τον καθαρισμο του προσωπου μου της garnier και ειναι ολα υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή