Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Haul από Ebay





Γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε?Ελπίζω να είσαστε όλες πολύ πολύ καλά!Για κάποιες αγορές που έκανα τους τελευταίους μήνες από το E-bay σκέφτηκα να σας μιλήσω σήμερα.Συγκεκριμένα αγόρασα κάποια πινέλα που χρειαζόμουν αλλά και κάποια strass για τα νυχια και κάποια ''στυλό'' για να μπορώ να κάνω σχέδια στα νύχια και για να μπορώ να τοποθετήσω strass στα νύχια.

Ας δούμε λοιπόν τα πινέλα:




Πήρα αυτά τα πινέλα για τα μάτια και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.Τα χρησιμοποιώ καθημερινά και μπορώ να πω ότι είναι φοβερά και πάρα πολύ οικονομικά.Στο πλύσιμό τους δεν φεύγει ούτε μια τρίχα.




Τα παραπάνω πινέλα τα χρησιμοποιώ για να απλώνω το foundation και το concealer.Επίσης πολύ καλά πινέλα και πάρα πολύ οικονομικά.Κόστιζαν γύρω στα 2ευρώ το ένα.





Όπως βλέπετε και στις παραπάνω εικόνες πήρα ακόμη ένα πινέλο για το foundation.Πλέον το χρησιμοποιώ αυτό καθημερινά και το χρησιμοποιώ περισσότερο από αυτό με την γαλάζια λαβή.Νομίζω ότι αυτό το πινέλο θα μπει στα αγαπημένα Φεβρουαρίου μιας και με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη.Επίσης και σε αυτό το πινέλο δεν φεύγει ούτε μια τριχούλα κατά το πλύσιμό του.Πραγματικά συνδυάζει πολύ καλή ποιότητα με πάρα πολύ χαμηλή τιμή.Κοστίζει περίπου 2ευρώ.




Για αυτό το πινέλο δε μπορώ να πω ακόμη την άποψη μου γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη.Μπορώ να πω όμως ότι είναι εξίσου και αυτό το πινέλο πάρα πολύ οικονομικό.Κόστιζε περίπου 1.80ευρώ.Με τέτοιες τιμές βέβαια καταλαβαίνετε ότι αξίζει πολύ περισσότερο να αγοράζουμε πινέλα από το ebay παρά από καταστήματα εδώ της Ελλάδας γιατί εδώ κατά την άποψή μου τα πινέλα στα Ελληνικά καταστήματα έχουν χαμηλότερη ποιότητα και είναι πολύ πιο ακριβά.





Απ'ότι βλέπετε πήρα και κάποια strass για τα νύχια και βέβαια τα πήρα πάρα πολύ οικονομικά.Κόστισαν γύρω στα 2.50 ευρώ και υπάρχει ποικιλία χρωμάτων και είναι και σε μεγάλη ποσότητα.Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι και η θήκη μιας όπου με εξυπηρετεί να τα έχω πιο οργανωμένα.

Για δείτε και εσείς--->












Αυτά λοιπόν αγόρασα ,εσάς πως σας φαίνονται,έχετε αγοράσει ποτέ κάτι από αυτά?

Φιλιά πολλά 
Μάρω









16 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια τα πινελα!Αν τα βρω θα τα παρω κι εγω...
    Οσο για τα προιοντα νυχιων...
    Οτι και να πηρα απο ebay παντα ητανε εξαιρετικης ποιοτητας και φυσικα πολυ φθηνα!Να τα χαρεις ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου σε ευχαριστώ πολύ!!Στην αρχή δεν εμπιστευόμουν το ebay αλλά αν το ψάξεις καλά μπορείς να πάρεις πολύ ωραία προιόντα και σε απίστευτα καλή τιμή!!Πάρε αρχικά ένα με δύο πινέλα για να τα δοκιμάσεις έτσι ώστε να δείς ότι σου αρέσουν!!!Υπομονή όμως γιατί αργούν να έρθουν!!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου! οντως τα πινελα στα καταστηματα ειναι πολυ ακριβα για την ποιοτητα τους!!! τα στρας για τα νυχια ειναι υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ!!τα στράς είναι όντως πολύ ωραία!!!!!

      Διαγραφή
  3. Παρήγγειλα πρόσφατα και εγώ κάτι πινέλα από το ebay, απλά δε θυμάμαι αν ειναι κάποιο από αυτα! Συμφέρουν πολύ δε το συζητώ και η ποιότητα σε αρκετά από αυτα συγκρίνεται άνετα με τα κατά πολύ πιο ακριβά επώνυμα. Πολύ ωραίες οι αγορές σου:) Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου το καλό είναι ότι είναι τόσο πολύ οικονομικά που και πολύ καλό να μην σου βγει δεν κλαίς τα λεφτά σου!!Ελπίζω να μέινεις και εσύ ικανοποιημένη από την αγορά σου!!

      Διαγραφή
  4. πολυ ωραια ολα Μαρω μου.σκεφτομαι κ εγω να αγορασω πινελα απο ebay αλλα και κατι ωραιες παλετες που εχω δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!Έχω βάλει και εγώ στο μάτι κάτι ωραίες παλέττες από Ebay!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα ,για τα πινέλα έχω ξανακούσει ότι είναι πολύ καλά! Μεγεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια σου Μάρω μου!
    Φανταστικά τα πινελάκια ειδικά και σε συνδυασμό με την τιμή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεία σου Μάρω μου....υπέροχα όλα να τα χαρείς όλα!!!Περιμένω nail art με τα νέα σύνεργα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίες αγορές έκανες!Με γεια σου!Όταν χρησιμοποιήσεις τα στρασάκια δείξε μας και το μανικιούρ σου!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το e bay έχει πραγματικά τεράστια ποικιλία και τέλεια πράγματα ειδικά για σχέδια σε νύχια και τέτοια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγεια σου!!! το eBay συμφέρει για τέτοιες αγορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή