Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Del Mar eye shadow palette~ SLEEK



Αγάπη με την πρώτη ματιά.Πριν από κάποιες μέρες παρέλαβα μια παραγγελία που είχα κάνει από το site της Sleek.Το site αυτό έχει πάρα πολλές παλέττες με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.Μιας και έρχετε το καλοκαιράκι επέλεξα μια παλέττα με 12 φωτεινές σκιές.Επέλεξα την DEL MAR όπου είναι Limited Edition.Έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση και πολύ καλή διάρκεια.Εαν χρησιμοποίησετε και ένα eyeshadow primer τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο.Ήθελα να σας κάνω και swatches αλλά δυστηχώς δεν φαινόντουσαν πολύ καλά οι σκιές στην φωτογραφία,πιο συγκεκριμένα δεν φαινόντουσαν οι αποχρώσεις όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα.

Οι σκιές που έχει η παλέττα είναι η εξής:



Απ'οτι βλέπετε η παλέττα έχει αποχρώσεις του ρόζ,του πράσινου,του μωβ καθώς και 2 γήινες αποχρώσεις.Θεωρώ ότι είναι μια παλέττα τέλεια ειδικά για κοπέλες με ξανθά ανοιχτόχρωμα μαλλιά και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα!!

Πείτε μου πως σας φάνηκε?Θα την επιλέγατε και εσείς?
Πείτε μου και κάποια άλλη παλέττα που θα μου προτείνατε από Sleek,μιας και σκέφτομαι να πάρω και καμια ακόμη παλέττα από αυτή την εταιρία.

Αυτά από εμένα,θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα!!

Φιλιά Μάρω 


12 σχόλια:

  1. Τι όμορφα χρώματα, τι ωραία παλέττα!!! τις sleek Τις ακούω παντού και ακούω τα καλύτερα!!! Από ποιο site τις παρήγγειλες;; Πόσο σου κόστισαν τα μεταφορικά;; :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλγα μου την παλέττα την πήρα από το site της Sleek και την πήρα κάποια στιγμή που είχε προσφορά δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 30ευρώ και πάνω,οπότε πήρα εγώ αυτή την παλέττα και ένα ρουζ και παρήγγειλα και 2 ακόμη παλέττες που ήθελαν 2 φίλες μου οπότε δεν πλήρωσα έξοδα αποστολής.

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη παλέτα ! Τέλεια χρώματα ... την θέλω και εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε,ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρεις και εσύ να την πάρεις!!

      Διαγραφή
  3. είναι τέλεια! έχεις ταγκ! http://beautye-studio.blogspot.gr/2014/05/tag-would-you-rather-beauty-edition-gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και προσωπικά δεν μου πάνε πολλά χρώματα σε σκιές, έχεις αντικειμενικά διαλέξει μια υπέροχη παλέτα!! Με γειά σου, να τη χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ξέρω...όταν βλέπω παλέτα...θολώνει το μάτι μου...πάρα πολύ ωραία χρώματα για αρκετούς συνδυασμούς!!!να την χαρείς...πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή