Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Empties..no1


Εδώ και καιρό μάζευα κάποια empties και να'μαι πια έτοιμη να σας τα δείξω και να σας παρουσιάσω το πρώτο μου post ~Empties~.Φυσικά πρόκειτε για προιόντα που έχω φτάσει στο τέλος τους.Για όλα σας έχω μιλήσει στο παρελθόν οπότε σε αυτό το post δεν θα σας πώ πολλά μιας και υπάρχουν και τα αντίστοιχα review για αυτά τα προιόντα.





Αγαπημένες κρέμες...όλες γνωρίζετε την κρέμα Skin Perfection,την χρησιμοποιούσα καθημερινά αυτη την κρέμα και ήρθε η στιγμή όπου τελείωσε.Όπως σας έχω αναφέρει ξανά οι κρέμες της L'Oreal μου έχουν ταιριάξει πάρα πολύ στην επιδερμίδα μου.Περισσότερα όμως για την κρέμα Skin Perfection μπορείτε να μάθετε στα Αγαπημένα Ιανουαρίου όπου σας είχα παρουσιάσει πατώντας εδώ.
Ακόμη μια κρέμα όπου χρησιμοποιώ καθημερινά και την έχω αγοράσει και άλλες φορές είναι η κρέμα τριπλή φροντίδα ημέρας της L'Oreal.Λατρεύω την μυρωδιά της και μου ταιριάζει τέλεια.Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή την κρέμα;Τότε δεν έχετε παρα να πατήσετε εδώ.
Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε ότι δεν έχει μείνει ούτε ελάχιστη ποσότητα κρέμας!!





Συνεχίζω με κάποια προιόντα που επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ και έχω αγοράσει ξανά.Πρόκειτε για κάποια ακόμη προιόντα από L'Oreal και είναι το νερό καθαρισμού του προσώπου καθώς και το ντεμακιγιάζ ματιών.



Σας έχω μιλήσει ήδη αρκετές φορές για αυτά τα προιόντα και για το πόσο μου αρέσουν οπότε δεν θα σας πω πολλά.Πιστεύω ότι είναι προιόντα που θέλω να αγοράσω πολλές φορές ακόμη,για νεράκια καθαρισμού προσώπου έχω σκοπό να δοκιμάσω και κάποια άλλα όπως το αντίστοιχο της Bioderma,σίγουρα όμως μια εύκολη λύση για νερό καθαρισμού όπου είναι πολύ οικονομικό και μπορώ να το βρώ ακόμη και στο super market είναι αυτό της L'Oreal.Για το ντεμακιγιάζ ματιών δεν έχω βρει ακόμη κάποιο άλλο που να μου αρέσει περισσότερο από αυτό της L'Oreal,δεν τσούζει τα μάτια και αφαιρεί πάρα πολύ καλά το ντεμακιγιάζ ματιών.Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι κατα πόσο αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα μιας και δεν χρησιμοποιώ αδιάβροχη.Περισ΄΄οτερα όμως μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.



BB Creams έχουν απ'ότι γνωρίζετε όλες σχεδόν οι εταιρίες και έχουμε ακούσει πάρα πολλά για αυτές.Μια BB που εγώ ξεχώρησα και το χρώμα της είναι τέλειο για την επιδερμίδα μου είναι η BB της L'Oreal.Ακόμη ένα προιόν από L'Oreal.Και αυτή η κρέμα μου τελείωσα και πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει.Εννοείτε βέβαια ότι την αγόρασα ξανά.Για περισσότερα όμως μπορείτε να μάθετε εδώ.


Σαμπουάν μαλλιών από την Elvive όπου είχα πάρει από τα Hondos Center στην συμφέρουσα συσκευασία 1+1 δώρο.Το πρώτο μπουκάλι το τελείωσα πριν από λίγο καιρό και τωρα χρησιμοποιώ το δεύτερο.Είναι ένα σαμπουάν ενδυνάμωσης με δράση Αργινίνης x3.Περισσότερα όμως για αυτό μπορείτε να μάθετε εδώ.



Τα τελευταία empties προιόντα αφορούν προιόντα μακιγιάζ.Πρόκειτε για το πολύ πολύ αγαπημένο μου concealer από την Maybelline το Fit me στην απόχρωση 20.Φυσικά το έχω αγοράσει ξανά και σίγουρα θα το αγοράσω πολλές φορές ακόμη γιατί δίνει πολύ φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια,δεν κάθετε στις γραμμές και μου δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.Αυτό και το pro-longwear της MAC είναι από τα πιο αγαπημένα μου!Θέλετε να μάθετε και άλλα τότε δεν έχετε παρα να πατήσετε εδώ.
Για το Long lasting eye pencil της Essence σας έχω μιλήσει πολλές φορές γιατί συνδυάζει πάρα πολύ καλή τιμή και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό και σταθερό στα μάτια.Έχω τελειώσει αρκετά μέχρι τώρα και σίγουρα θα το αγοράσω πολλές φορές ακόμη!!


Αυτά από εμένα εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προιόντα;;


Φιλιά
Μάρω




8 σχόλια:

  1. πολύ ωραία προϊόντα τα empties σου! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To fit me νομίζω θα ναι το επόμενό μου concealer!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω το loreal για τα ματια ειναι πολύ καλό όντως δεν τσούζει καθόλου,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ L oreal !! Όπως οι περισσότερες νομίζω γιατί είναι καλά προϊόντα σε καλές τιμές !!! Πολύ ωραίο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τη skin perfection την δοκιμασα σε δειγματάκι και ξετρελάθηκα.Θέλω να την πάρω full size. Ας ελπίσω ότι κάποια στιγμή θα καταφέρω να την πάρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο ποστ κορίτσι μου! Αγαπώ Elvive! Το concealer θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ, το ίδιο και το μολύβι ματιών. Πρέπει να είναι ισάξιο με το αντίστοιχο της Catrice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ ωραία προϊόντα. Η κρέμα της L'Oreal τριπλή φροντίδα δε μου πολυάρεσε αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την Skin Perfection. Επίσης, το concealer FIT ME από καιρό το έχω βάλει στο μάτι. Τι απόχρωση είσαι στο ProLongwear?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ loreal εχει πεσει χι χι χι!!!Πολυ ωριαο ποστ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή