Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Νέο Haul...νέες αγορές!!



Αχχχ γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ στα ψώνια!Νομίζω ότι με καταλαβαίνετε!!Έκανα κάποιες ακόμη αγορές τους τελευταίους μήνες οπότε είπα να σας τα δείξω.
Είναι κάποιες αγορές από το internet αλλά και κάποιες αγορές από το Hondos Center.Είναι κάποιες πολύ οικονομικές αγορές για κάποια προιόντα που ήθελα να δοκιμάσω.

Λέω να ξεκινήσω με τις αγορές που έκανα από το internet:


Αυτή την παλέττα σκιών την πήρα από το ebay,έχει κυρίως γήινες αποχρώσεις όπου είναι ματ με πολύ καλή απόδοση!Ένα πολύ θετικό που θεωρώ ότι έχει αυτή η παλέττα είναι ότι έχει μεγάλο μέγεθος σκιές,δεν είναι μικρές οι σκιές όπως έχουν άλλες παλέττες που μοιάζουν σαν κουμπότρυπες.Αποτελείτε από 15 σκιές από πιο ανοιχτόχρωμες μέχρι πολύ σκούρες έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα ολοκληρωμένο γήινο μακιγιάζ στα μάτια χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άλλη παλέττα.
Την πήρα στα 3.62 ευρώ χωρίς έξοδα αποστολής.Το Link για την παλέττα είναι αυτό:http://www.ebay.com/itm/380798476896?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649.





Ακόμη μια παλέττα που πήρα από το ebay είναι αυτή που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία με τα concealer.Ήθελα καιρό τώρα να πάρω μια παλέττα με διάφορες αποχρώσεις concealer έτσι ώστε να έχω διάφορες επιλογές.Ήθελα κυρίως να έχει και σκούρες αποχρώσεις για να μπορώ να κάνω φωτοσκιάσεις.Την έχω χρησιμοποιήσει πολύ λίγο,δεν μπορώ να πώ ότι είναι πολύ καλής ποιότητας από την άποψη ότι δεν γράφουν πολύ καλά αλλά για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να την χρησιμοποιήσω αρκετές φορές ακόμη.
Την πήρα γύρω στα 5ευρώ αλλά δεν έχω το link από τον πωλητή που την πήρα.





Μια ακόμη αγορά που έκανα είναι το ρουζ μαζί με bronzer από την Elf που πήρα από το iherb.Αυτή την αγορά την έχω λατρέψει.Μου αρέσει πολύ αυτό το ρούζ καθώς και το bronzer γιατί  γράφουν πάρα πολύ καλά στο δέρμα και αφήνουν πολύ ωραίο αποτέλεσμα.Γενικώς μου αρέσουν πάρα πολύ τα ρουζ από την Elf και σίγουρα θα αγοράσω και άλλα.Το πήρα 3 δολάρια δηλαδή γύρω στα 2.50 ευρώ μαζί με έξοδα αποστολής αλλά επειδή πήρα και κάποια πινέλα Real Techniques (όπου θα σας μιλήσω για αυτά σε άλλο post) τα έξοδα αποστολής ουσιαστικά μοιράστηκαν.Για όλη την παραγγελία ήταν γύρω στα 4ευρώ.



Πήρα επίσης μια κόλλα για βλεφαρίδες έτσι ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες βλεφαρίδες που είχα πάρει παλαιότερα.Είναι αδιάβροχη και μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα είδα ότι η κόλλα Duo είναι πολύ σταθερή και κολλάει πολύ καλά τις βλεφαρίδες.Ακόμη δεν την έχω χρησιμοποιήσει για να μπορέσω να σας πω αν είναι όντως καλή μιας και δεν έχει τύχει να βάλω βλεφαρίδες αυτό τον καιρό.Την κόλλα την πήρα στα 3.40 χωρίς έξοδα αποστολής,απ'ότι είδα έχει τελειώσει από το συγκεκριμένο πωλητή που την πήρα εγώ αλλά σίγουρα αν ψάξετε στο ebay θα την βρείτε από άλλους πωλητές και απ'ότι είδα πλέον υπάρχει και ακόμη πιο οικονομική.

Ας δούμε τώρα 2 προιόντα που πήρα από την Essense στα Hondos Center.



Αρχικά πήρα ένα μαύρο eyeliner που ήθελα καιρό τώρα να δοκιμάσω σε μορφή στυλό και μου άρεσε πολύ.Είναι πολύ σταθερό και με έχει εξυπηρετήσει γιατί μπορώ να κάνω πολύ καλά την γραμμή στα μάτια με την ''μύτη'' που έχει αυτό το eyeliner.Σίγουρα θα συνεχίζω να το αγοράζω γιατί είναι και σε πολύ καλή τιμή.Γενικώς σχεδόν όλα τα προιόντα που έχω πάρει από την Essence με έχουν εξυπηρετήσει πάρα πολύ!
Το eyeliner το πήρα γύρω στα 3.50 ευρώ.
Επίσης πήρα ακόμη ένα Lipgloss από την σειρά της Essence ΧΧΧL Longlasting Lipgloss.Είναι έντονο ροζ που πιστεύω ότι είναι είναι πάρα πολύ ωραίο για το καλοκαίρι.Η τιμή του είναι γύρω στα 2.80ευρώ.

Αυτές ήταν οι αγορές μου,ελπίζω να σας άρεσαν,αυτές τις μέρες έχω κάνει και κάποιες ακόμη παραγγελίες που περιμένω να έρθουν οπότε θα ξανακάνω ένα Haul.
Απ'ότι έχετε καταλάβει λατρεύω τα ψώνια οπότε από εμένα θα βλέπετε συχνά Haul post!!

Φιλιά πολλά
Μάρω 


6 σχόλια:

  1. με γεια σου! πολυ ωραία ολα οσα πηρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα...με γεια σου!!!Την παλέτα με τα concealer θέλω και εγώ να την πάρω...θα περιμένω μια ολοκληρωμένη σου άποψη για αν αξίζει τελικά.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτες τι ψευτικες βλεφαριδες πως τι βαζετε..εγω δεν μπορω καθολου..λιγες φορες προσπαθησα και κοντεψα να μεινω τυφλη..να τα χαρεις ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παλέτα με τις σκιές..φανταστική! Τελεια nude χρωματάκια! Και το χρωματάκι του λιπ γκλός, σούπερ απόχρωση!! Με γεια σου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα πολύ ωραία! Αλλά οι παλέτα με τις σκιές και το ρουζάκι της elf για μένα ξεχωρίζουν! Με γεια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχχ αυτες οι παλετεςς θαυμασιεςς τις εχω και γωω..οι υγρες ειδικα μ
    βοηθανε κ ειναι πολυχρηστικες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή