Κυριακή 4 Μαΐου 2014

~Ενυδατική L'Oreal...Review~



Γειά σας κορίτσια!!
Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου προιόν περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου!Το προιόν αυτό είναι η ενυδατική κρέμα ''Τριπλή φροντίδα Ημέρας'' από την L'Oreal.
Σας έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι μου ταιριάζουν πάρα πολύ τα προιόντα της L'Oreal και ειδικότερα τα προιόντα περιποίησης προσώπου.Έχω δοκιμάσει τρείς κρέμες προσώπου από αυτή την εταιρία από διαφορετικές σειρές και τελικά νομίζω ότι η πιο κατάλληλη για μένα είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας πολλαπλής προστασίας.

Η κρέμα αυτή είναι κατάλληλη για κανονικές και μικτές επιδερμίδες,αν και εγώ έχω λιπαρή επιδερμίδα η υφή της μου αρέσει πάρα πολύ και απορροφάτε πολύ γρήγορα!




Προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας μιας και από την ταλαιπωρία που τραβάει το δέρμα από τις ακτίνες UV από την ρύπανση της ατμόσφαιρας αλλά και το άγχος έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από ενυδάτωση.
Μετά από την εφαρμογή αυτής της κρέμας η επιδερμίδα γίνετε πιο φωτεινή και πολύ σημαντικό είναι ότι δεν γυαλίζει.Μου αρέσει πάρα πολύ η μυρωδιά της κρέμας και μπορώ να πώ ότι και ένας ακόμη λόγος που με έκανε να την ξεχωρίσω είναι η μυρωδιά.
Περιέχει Βιταμίνη Ε όπου προλαμβάνει την δημιουργία ελεύθερων ριζών όπου είναι υπεύθυνες για την γήρανση της επιδερμίδας,επίσης περιλαμβάνει γλυκερίνη όπου σε συνδυασμό με παράγωγα ζάχαρης ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό άρα της εξασφαλίζει ενυδάτωση όπου διαρκεί για 12ώρες.

Την αγοράζω από καταστήματα καλλυντικών όπως Hondos Center αλλά υπάρχει και σε μεγάλα super market και η τιμή της είναι πάρα πολύ καλή.Κανονικά κοστίζει γύρω στα 8.20 περίπου αλλά έχει αυτό τον καιρό και -2ευρώ έκπτωση άρα την αγόρασα στα 6 ευρώ περίπου!Πάρα πολύ καλή τιμή!!!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;

Φιλιά
Μάρω 

2 σχόλια:

  1. αντε καλε τοσο καλη ειναι και φθηνη πολυ!μπραβο μαρω μου!εγω πηρα την χ3 laser loreal...αλλα εχει 30ε...καλη νομιζω ειναι!!!!!!την φοραω 1 μηνα σχεδον!!1μακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α πολύ ωραία κρέμα και οικονομική!Θα την κοιτάξω σίγουρα μόλις τελειώσει αυτή που έχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή