Σάββατο 17 Μαΐου 2014

My TOP 5 Blushes


Ρουζ!Μεγάλη αγάπη που θεωρώ απαραίτητο σε ένα μακιγιά.Μπορεί να απογειώσει ένα μακιγιάζ και να κάνει απλά να φαίνεται τέλειο.Μπορεί όμως να ''χαλάσει'' το μακιγιάζ μας αν βάλουμε υπερβολική ποσότητα ή το απλώσουμε με λάθος τρόπο!

Μιας και προσωπικά τα ρούζ μου αρέσουν πολύ και είναι μια κατηγορία προιόντων μακιγιάζ όπου έχω αρκετά σε αριθμό και σίγουρα θα αποκτήσω και άλλα (τα ρουζ,τα κραγιόν και τα lipgloss είναι η αδυναμία μου) σκέφτηκα να επιλέξω τα 5 πιο αγαπημένα μου και να σας τα δείξω.
Το πρώτο και πιο αγαπημένο μου είναι το 

ROSE GOLD 926~SLEEK







Πάρα πολύ όμορφη απόχρωση για το καλοκαίρι,θα μπορούσα να πω ότι είναι μια απόχρωση πορτοκαλο-ροζ όπου είναι shimmer και σίγουρα όταν χρησιμοποιώ αυτό το ρουζ δεν χρειάζετε να χρησιμοποιήσω και Highlighter.
Σίγουρα θα πάρω και άλλα ρουζ από Sleek γιατί έχουν τέλεια απόδοση χρώματος και άψογη διάρκεια στο δέρμα χωρίς να αλλοιώνετε το χρώμα σε συνδυασμό με πολύ καλή τιμή.Το είχα πάρει γύρω στα 5.50ευρώ.


LOVE JOY~MAC





Αγαπημένο ρουζ από MAC όπου επίσης είναι με shimmer.Είναι μια απόχρωση καφετί με υποτόνους χρυσού.Είναι πάρα πολύ ωραίο ρουζ για μαυρισμένη επιδερμίδα αρα θα το πρότεινα σε κοπέλες που έχουν σκούρα επιδερμίδα ή και σε κοπέλες που έχουν πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και έουν την τάση να μαυρίζουν το καλοκαίρι.



ST.LUCIA~ELF






Ρουζ και Bronzer σε μια συσκευασία κατάλληλο για ταξίδια!Πάρα πολύ ωραία απόχρωση ρουζ σε ροζ απόχρωση όπου είναι ανοιχτόχρωμη,το bronzer είναι πάρα πολύ ωραίο δεν είναι πολύ έντονο και δεν κάνει γραμμές όταν το απλώνουμε!!Έαν θέλετε ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα και για ρουζ και για bronzer σίγουρα θα σας πρότεινα αυτή την mini παλέττα.



LOVE&PEACH 030~CATRICE



Μια έντονη ροδακινή απόχρωση ρουζ που σίγουρα αν σας αρέσουν οι πορτοκοραλί αποχρώσεις σίγουρα θα το λατρέψετε αυτό το ρουζ.Είναι το πρώτο προιόν που δοκίμασα από την Catrice και σίγουρα θα αποκτήσω και άλλα ακόμη ρουζ από αυτή την εταιρία στην συλλογή μου.



SILKY POWDER BLUSH  NUDE NUANCE 19~ESTEE LAUDER



 Ένα ακόμη αγαπημένο μου ρουζ είναι από την Estee Lauder η απόχρωση Nude Nuance το 19,όπου είναι μια απόχρωση γήινη για ένα πολύ φυσικό και απαλό αποτέλεσμα.Συνδυάζετε τέλεια με μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις όπου θέλουμε ένα ρουζ να τονίζει πολύ απαλά τις παρειές.



Αυτά είναι τα 5 πιο αγαπημένα μου ρουζ,φυσικά έχω και πολλά ακόμη που να μου αρέσουν αλλά είπα να επιλέξω αυτά που χρησιμοποιώ στα περισσότερα μακιγιάζ που κάνω.Εσας πως σας φάνηκαν,έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;;


Φιλιά πολλά
Μάρω




9 σχόλια:

  1. Ολα φαίνονται πολύ ωραία!! :) Της Catrice θα το αγοράσω κάποια στιγμή, είναι στο πρόγραμμα δηλαδή! Το διπλό της ELF μ'άρεσε επίσης πάρα πολύ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Το ρουζ από Elf είναι πάρα πολύ ωραίο!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες επιλογές όλες ... το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει από αυτά είναι το ρουζ της Catrice γιατί δυστυχώς δεν έχουν φέρει ακόμη σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρεις να πάρεις ρουζ από Catrice είναι πάρα πολύ ωραία!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλές επιλογές! Αν δεν έχεις ήδη κάποιο θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τα ρουζ της Inglot :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοραλλία μου σε ευχαριστώ πολύ!!Σίγουρα κάποια στιγμη θα δοκιμάσω ρουζ από Inglot!!

      Διαγραφή
  4. Πάρα. Πολύ ωραία όλα !!! Το elf το γλυκοκοιταζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Σου προτείνω να πάρεις αυτό το ρουζ από Elf είναι πάρα πολύ ωραίο και αν το πάρεις από iherb κοστίζει μόνο 3 δολλάρια!!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία όλα! Ειδικά της ELF και τις Catrice!

    ΑπάντησηΔιαγραφή