Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

The Fairytale Tag












Ακόμη ένα Tag στο blog μου αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα μιας και έχει σχέση με τα παραμύθια που διαβάζαμε όταν ήμασταν μικρά παιδάκια!!!Τι όμορφα που ήταν όταν ήμασταν παιδια!!!Ούτε άγχος ούτε τρεξίματα μόνο παιχνίδι!!
Εμένα με έκανε Tag η Κωνσταντίνα από το πανέμορφο παραμυθένιο blog της The Beauty Fairy.


Ας δούμε λοιπόν τις ερωτήσεις όπου και μέσω αυτών των ερωτήσεων θα ταξιδέψουμε στα όμορφα παραμύθια και θα θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια.

~Η Χιονάτη:Θεωρείς τον εαυτό σου όμορφο;;
Η λέξη όμορφος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο,εγώ νιώθω όμορφη όταν νιώθω όμορφα μέσα μου.Όταν αισθάνεσαι όμορφα μέσα σου και είσαι πραγματικά καλά τότε αυτό το εκπέμπεις και προς τα έξω και φαίνεσε να λάμπεις.Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες είναι όμορφες για διαφορετικό λόγο η κάθε μια  γιατί η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή.

~Η Ωραία Κοιμωμένη:Πόσες ώρες κοιμάσαι το βράδυ;;
Συνήθως κοιμάμαι γύρω στις 6-7 ώρες,δυστηχώς δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ!!Αν δεν πάει 2.30 με 3 το μάτι δεν κλέινει με τίποτα εκτός αν είμαι πάρα μα πάρα πολύ κουρασμένη.

~Η Σταχτοπούτα:Έχεις κάποιο περιορισμό στην ώρα που πρέπεις να γυρίζεις σπίτι;;
Ευτυχώς πλέον δεν έχω κάποιο περιορισμό στην ώρα που γυρίζω σπίτι.Η πλάκα είναι ότι όταν ξενύχταγα πολύ όταν ήμουν πιο μικρή γύρω στα 20-22 η μάνα μου γκρίνιαζε ,τώρα που πλέον δε έχω κανένα περιορισό στην ώρα δεν έχω εγώ πολύ όρεξη για ξενύχτια.Τραγικό??

~Η Ραπουνζέλ:Σου αρέσει να βρίσκεσε έξω;;
Μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι για βόλτα με τους φίλους μου,βέβαια πλέον είμαι πιο πολύ σπιτόγατα αλλά δεν θα πω όχι σε πρόταση για καφεδάκι με την παρέα μου.

~Η Κοκκινοσκουφίτσα:Εμπιστεύεσαι εύκολα αγνώστους;;
Δεν εμπιστεύομαι εύκολα αγνώστους αλλά μόνο τους πολύ καλούς μου φίλους τις κολλητές μου δηλαδή και την οικογενειά μου.Είναι σπάνιο να εμπιστευτώ κάποιον σχετικά άγνωστο.

~Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια:Μπορούν να σε ξεγελάσουν εύκολα;
Πιστεύω πως όχι γιατί μέχρι τώρα απ'ότι θυμάμαι δεν με έχουν ξεγελάσει.Γενικά είμαι πολύ καχύποπτη με τους ανθρώπους και ίσως για αυτό να μην με έχουν ξεγελάσει.

~Η Πεντάμορφη και το Τέρας:Τι κάνει κάποιον όμορφο στα μάτια σου;;
Για εμένα ένας άνθρωπος που έχει τρόπους και σκέφτετε θετικά και έχει θετική αύρα μπορεί να φανεί πολύ όμορφος στα μάτια μου!!Στην αρχή βέβαια παίζει ρόλο η εμφάνιση αλλά όσο περνάει ο καιρός ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ μπορεί να με κάνει να τον λατρέψω.

~Η μικρή γοργόνα:Τι θα θυσίαζες για την αγάπη;
Να πω την αλήθεια αυτό δεν το έχω σκεφτεί.Όταν υπάρχει αγάπη πολλές φορές μπορεί να θυσιάσεις κάποια πράγματα που δεν νιώθεις μέσα σου ότι τα ''θυσίασες'' γιατί υπερισχύει το συναίσθημα της αγάπης.Εξαρτάται βέβαια και από το τι πρέπει να θυσιάσεις!

~Ο Πρίγκηπας Βάτραχος:Τι θεωρείς αηδιαστικό;
Η έλλειψη τρόπων όπως να τρώς με ανοιχτό το στόμα,το ξύσιμο του αφτιού με το μικρό δαχτυλάκι του χεριού,και με εκνευρίζει και με αηδιάζει απίστευτα να βλέπω ανθρώπους να φτύνουν στον δρόμο.

~Ο Τζακ και η φασολιά:Έχεις κανα φυτό;
Λατρεύω πραγματικά τα φυτά έχω δικό μου μπαλκόνι και έχω κάποια φυτά,από τα αγαπημένα μου εξωτερικό χώρου είναι ο Ιβίσκος και εσωτερικού χώρου η Σενσιβιέρα.

~Ο παπουτσομένος γάτος:Έχεις κάποιο κατοικίδιο και αν όχι θα ήθελες;;
Πόσο λατρεύω τα ζωάκια,έχω ένα πανέμορφο σκυλάκι την Ροζούλα μου όπου την αγαπώ πάρα πολύ είναι το φατσουλάκι μου και δεν την αλλάζω με τίποτα.Θέλετε να την δείτε;;


~Πινόκιο:Τι εύχεσαι περισσότερο να συμβεί;;
Αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ να συμβεί είναι να βγούμε από την οικονομική κρίση που μας έχει κουράσει όλους και μας έχει ταλαιπωρήσει απεριόριστα έτσι ώστε να καταφέρουμε να είμαστε καλά μέσα μας χωρίς τόσο πολύ άγχος.Αυτό επίσης που εύχομαι είναι όσοι άνθρωποι ταλαιπωρούνται από κάποια ασθένεια να γίνουν εντελώς καλά και ειδικότερα τα παιδιά και οι νέοι,γιατί ειδικά τα παιδιά και οι νέοι θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο να ταλαιπωρούνται έτσι.

~Πίτερ Παν: Πόσο χρονών αισθάνεσαι;;
Να πώ ότι είμαι 27 χρονών και σε αυτή τη φάση της ζωής μου νιώθω ακριβώς όσο είμαι γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η ηλικία!

~Η βασίλισσα του χιονιού:Τι θα έκανες για τον καλύτερό σου φίλο;
Θα έκανα οτιδήποτε χρειαστεί για να είναι καλά.Θα είμαι πάντα δίπλα του και σε καλές και σε κακές στιγμές.

~Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι:Είσαι ευαίσθητη;;
Είμαι πολύ ευαίσθητη και το κακό είναι ότι πολλές φορές αυτό προσπαθώ να το διαχειριστώ και να είμαι λίγο πιο σκληρή εκεί που πρέπει για να μην με επηρεάζουν καποιες καταστάσεις τόσο πολύ!

~Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα:Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ντύσιμο σου;
Μου αρέσει γενικώς να ασχολούμε με την εμφάνιση μου,όχι μόνο με το ντύσιμο όπου φυσικά και ασχολούμε πολύ αλλά και με το μακιγιάζ με τα μαλλιά και με τα νύχια.

~Ο γενναίος ραφτάκος:Θεωρείς τον εαυτό σου γενναίο;
Δεν θεωρώ ότι είμαι πολύ γενναία,βέβαια πιστεύω ότι αν πάει να πειράξει κανείς κάποιο μέλος της οικογένειας μου ή κάποιο φίλο μου εκεί δεν πρόκειτε να φύγω,αλλά αν πρέπει να βοηθήσω κάποιον δικό μου που είναι αντιμέτωπος με μια κατσαρίδα εκεί 1000% θα φύγω και θα τον παρατήσω μόνο του να τα βγάλει πέρα με την κατσαρίδα.

Αυτές ήταν οι ερωτήσεις εγώ με την σειρά μου θα κάνω tag τις παρακάτω κοπέλες:

και φυσικά όποια άλλη κοπέλα θελήσει να κάνει αυτό το tag θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις απαντήσεις της.

Φιλιά Πολλά 
Μάρω







3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο tag το ξαναλέω! Πολύ ωραίες και οι απαντήσεις σου Μάρω μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χαίρομαι που το έκανες και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! <3 Μια γλύκα το σκυλάκι σου! Συμφωνώ με την ερώτηση της Σταχτοπούτας, κι εγώ το ίδιο έχω πάθει! Παλιά δεν με άφηναν να ξενυχτάω και τώρα που με αφήνουν δεν μου κάνει αίσθηση! :P Γέλασα με την τελευταία απάντηση (κι εγώ το ίδιο θα έκανα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι γλυκο και ρομαντικο Tag.το σκυλι σου ειναι μια γλυκα.τελειο΄..

    ΑπάντησηΔιαγραφή