Τρίτη 20 Μαΐου 2014

X-TRAORDINAIRE mascara Review


Γειά σας κορίτσια μου!Μιας και απέκτησα πριν από λίγο καιρό μια μάσκαρα που μου άρεσε πολύ σκέφτηκα να σας μιλήσω για αυτήν.Είναι η X-Traordinaire από Seventeen όπου είχα πάρει σε μαύρη απόχρωση.Δίνει κυρίως όγκο και έντονο αποτέλεσμα.Είχα ακούσει πάρα πολλά για αυτήν την μάσκαρα και αναρωτιόμουν γιατί δεν την είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Έτσι λοιπόν την αγόρασα και πλέον την φοράω καθημερινά. Έχει πλαστικό βουρτσάκι όπου απλώνει πολύ καλά το προιόν.




Έαν μείον που θεωρώ ότι έχει αυτό το προιόν είναι ότι αν έχετε πολύ μακριές βλεφαρίδες και βάλετε λίγο προιόν παραπάνω έχει την τάση να κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους αλλά όχι πολύ έντονα.Σε περίπτωση που σας αρέσει να είναι οι βλεφαρίδες σας λιγο πιο κολλημένες μεταξύ τους τότε θα την λατρέψετε.Την μάσκαρα αυτή την πήρα στα 10.90 ευρώ,πολύ καλή τιμή για μια μάσκαρα που με σωστή χρήση δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα.


Πριν την εφαρμογή της μάσκαρα



 Μετά την εφαρμογή της μάσκαρα




Πολύ ωραία μάσκαρα,αν και προτιμώ τις mascara που δίνουν μήκος,για mascara για όγκο σίγουρα θα την πρότεινα.Αν και στις φωτογραφίες δεν είμαι μακιγιαρισμένη πέρα από την μάσκαρα,σε συνδυασμό με ολοκληρωμένο μακιγιάζ το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.

Αυτά από εμένα,θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα!!

Φιλιά πολλά 
Μάρω

7 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με "τραβάει" αυτή η μάσκαρα για να την αγοράσω! :( Ωραίο το post σου και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα στις βλεφαριδούλες σου!! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα στις δικές σου βλεφαρίδες! Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι και εγώ να την αγοράσω, παρόλο που έχω μακριές βλεφαρίδες αλλά πιστεύω ότι για την τιμή του θα αξίζει!
    Φιλιά! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο αποτέλεσμα έχει, βέβαια οι βλεφαρίδες σου είναι ήδη πολύ wow!!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα θα την έχω στα καλλυντικά μου αυτήν την μάσκαρα !Σταθερή αξία . Είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει ! (έχεις τρομερές βλεφαρίδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία μάσκαρα, την έχω σε βιολετί (και σε μπλε) και την τοποθετώ πάνω από κάποια άλλη μαύρη με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι βλεφαριδες σου είναι ήδη ωραίες αλλά με τη μάσκαρα απογειώθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ωραίο ποστ όλο την βλέπω και κάτι γίνετε και δεν την βάζω στο καλάθι μου αλλά βλέπω ότι δίνει ωραίο αποτέλεσμα χωρίς να τις μπλέκει όπως μια άλλη που έχω απο seventeen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή