Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Αγαπημένα Μαίου 2014




 Ένας ακόμη μήνας ολοκληρώθηκε και αφού είχα καιρό να σας μιλήσω για αγαπημένα του μήνα να λοιπόν τα Αγαπημένα Μαίου!Τους τελευταίους 3 μήνες χρησιμοποίησα αρκετά νέα προιόντα και κάποια από αυτά τα ξεχώρησα τον μήνα Μάιο μιας και τα χρησιμοποίησα περισσότερο αυτό το μήνα.Σίγουρα αυτά τα προιόντα θα συνεχίσουν να είναι αγαπημένα όλο το καλοκαίρι και θα συνοδεύουν κάθε όμορφη στιγμή μου.έτσι ώστε να με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή στις επόμενες ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού.


Δώρο του αδερφού μου μέσα στον Μάιο δεν θα μπορούσε να είναι παρα η αγαπημένη μου κολώνια από Lancome ''La vie est belle''.Χρόνια τώρα προσπαθούσα να βρω μια κολώνια που να με κάνει να νιώθω ξεχωριστή και πλέον την έχω βρεί.Τόσο ωραίο άρωμα αλλά ταυτόχρονα και τόσο σαγηνευτικό.Αυτό το άρωμα πιστεύω ότι δεν θα είναι μόνο στα αγαπημένα Μαίου αλλά και στα αγαπημένα όλου του έτος και πολύ πιθανόν και των επόμενων.


Από προιόντα περιποίησης ξεχώρισα 2 προιόντα όπου θεωρώ ότι είναι πραγματικά τέλεια!!Αρχικά έχω ξεχωρίσει την αντιρυτιδική κρέμα ματιών από Frezyderm (anti-wrinkle eye cream) που είχα πάρει από το online φαρμακείο inatural.gr.Πολύ ωραία υφή και πολύ ωραία μυρωδιά,απορροφάται στο δευτερόλεπτο και κάνει την περιοχή γύρω από τα μάτια να δείχνει πιο φρέσκια και καλά ενυδατωμένη.Κατά την γνώμη μου θεωρώ ότι η Frezyderm είναι εγγύηση.
Φυσικά από τα αγαπημένα μου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Apivita.Αγάπησα τους τελευταίους μήνες τον ενυδατικό ορό με αλόη και υαλουρονικό οξύ.Πολύ ωραίος ορός που κάνει ότι υπόσχετε.Ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα και έτσι μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίζεις όλο το καλοκαίρι.







Ας δούμε λοιπόν τα προιόντα μακιγιαζ όπου έκαναν την διαφορά τον Μάιο.Και ποια γυναίκα δεν θέλει να φαίνετε άψογο το μακιγιάζ της αλλά και λαμπερό;Τι χρειάζετε;Να αισθάνετε όμορφα με τον εαυτό της και που και που να απογειώνει το μακιγιάζ της με ένα highlighter.Και ποιό είναι το πιο κατάλληλο;Τo Mary-Lou Manizer από την The balm.Αγαπημένο highlighterπου εφαρμόζετε πάρα πολύ ωραία και εννοείτε ότι δε θα μπορούσε να λείπει από τα Αγαπημένα Μαίου.
Και να ένα ακόμη αγαπημένο ρουζ.Αυτή την φορά είναι από την NUC και είναι η απόχρωση 651 Riverside Rose.Είναι ένα πορτοκαλορόζ ρουζ και το προτείνω ανεπιφύλακτα εάν θέλετε ένα απαλό αποτέλεσμα χωρίς να δείχνει ψεύτικο.
Συνεχίζω με το καλύτερο Eye primer που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Είναι από την Elf (όπου κατα την γνώμη μου έχει πάρα πολύ ωραία προιόντα αυτή η εταιρία) και κάνει τις σκιές να κρατάνε πάρα πολλές ώρες!  

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για τον μήνα Μάιο,πείτε μου κάτω στα σχόλια αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προιόντα και αν σας άρεσε.

Μην ξεχνάτε το Giveaway για το αντηλιακό Solene.



 Φιλιά πολλά 
Μάρω

8 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο άρωμα είναι υπέροχο.. Πολύ καλή επιλογή :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ωραίο άρωμα είναι αυτό ...... υπέροχο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρωμα υπέροχο πραγματικά! Την κρέμα ματιών της Frezyderm θέλω πολύ να την πάρω! Φιλάκια Μάρω μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφα τα αγαπημένα σου, το highlighter πρέπει να είναι φανταστικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το Mary-Lou Manizer από την The balm δεν υπαρχει blogger ή youtuber που να την το εχει στα αγαπημενα της αντε να δω και εγω ποτε θα το αποκτησω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Μary Lou ειναι και εμενα αγαπημενο μου προιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελειο ποστ, φοβερο Blog.. μολις ξεκινησα και εγω στο bloggin. αν θελεις τσεκαρε το ! φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή