Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Haul....Online αγορές από φαρμακείο



Πριν από κάποιες μέρες είπα να κάνω κάποιες αγορές από το αγαπημένο μου ηλεκτρονικό φαρμακείο inatural.gr.Να πω αρχικά κάποια πράγματα για αυτό το ηλεκτρονικό φαρμακείο που συνηθίζω να πραγματοποιώ τις αγορές μου σε φαρμακευτικά προιόντα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας.
Κάνοντας μια μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα ότι αυτό το φαρμακείο συνδυάζει τις καλύτερες τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση.Τα προιόντα τα λαμβάνω πάρα πολύ γρήγορα και όσες φορές έχω ψωνίσει πάντα μέσα στο δέμα μου υπάρχουν δείγματα από διάφορα προιόντα και αυτό με βοηθά να τα δοκιμάζω και να καταλήγω στο αν θέλω να τα αγοράσω ή όχι.
Βέβαια να πω ότι μόνο από αυτό το φαρμακείο έχω ψωνίσει μέσω internet οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια σύγκριση πχ ως προς την εξυπηρέτηση με άλλα φαρμακεία.Σε αυτό όμως που μπορώ να κάνω κάποια σύγκριση είναι ως προς την τιμή όπου μέχρι στιγμής έχω βρεί ότι έχει τις χαμηλότερες όπως ανέφερα και παραπάνω.
Κάτω από τις φωτογραφίες των προιόντων θα σας έχω και το link σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε κάποια αγορά.

Ας δούμε λοιπόν τα προιόντα:



Να μια πολύ όμορφη έκπληξη...τον τελευταίο καιρό ήθελα να πάρω την μάσκα ύπνου από τον Κορρέ με άγριο τριαντάφυλλο.Είχα ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια και έτσι αποφάσισα να την δοκιμάσω και εγώ. Εάν δεν την γνωρίζετε αυτή την μάσκα είναι ένα προιόν που την απλώνετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε σε καθαρό δέρμα όπως βάζετε την ενυδατική σας κρέμα και αυτή λειτουργεί σαν μάσκα.Δεν χρειάζεται  να την αφαιρέσετε μιας και απορροφάτε από την επιδερμίδα.
Η έκπληξη ήταν ότι ενώ εγώ παρήγγειλα μόνο την μάσκα ύπνου από το φαρμακείο μου στείλανε το σετ όπου περιέχει και το scrub προσώπου. Φυσικά χάρηκα πάρα πολύ γιατί δεν το περίμενα.
Η αρχική του τιμή ήταν 19,80 ευρώ και είχε 30% έκπτωση οπότε την αγόρασα στα 13,86 ευρώ.






Link: http://www.inatural.gr/gr/el/products/spot-care-gel

Ένα προιόν που ήθελα πολύ να δοκιμάσω ήταν το σποτάκι από την Frezyderm.Είναι ένα gel για τοπική εφαρμογή πάνω στα σπυράκια έτσι ώστε να αποχωρούν πιο γρήγορα.Αν και δεν έχω πρόβλημα ακμής που και που μπορεί αν πετάξω κανένα μικρό σπυράκι οπότε τάρα έχω τον τρόπο να το εξαφανίσω!!
Να αναφέρω απλά ότι λατρεύω τα προιόντα από την Frezyderm.
Η αρχική του τιμή είναι 12,55 και το πήρα 8,16 ευρώ μιας και είχε έκπτωση 35%.









Μετά από τα πολύ καλά λόγια που είχα ακούσει για το concealer και το foundation Ρόδι από τον Κορρέ δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Και χαίρομαι που δεν αντιστάθηκα γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ.Στο concealer πήρα την πιο ανοιχτή απόχρωση που έχει βγάλει ο Κορρές το PC1 έτσι ώστε να δίνω φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια και επειδή ήθελα να αποκτήσω μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση.Στο foundation πήρα την απόχρωση PF2 όπου μου ταιριάζει τέλεια.
Το concealer κοστίζει 10,36 ευρώ από 14,80 (έκπτωση 30%)
Το foundation κοστίζει 13,36 ευρώ από 18,80 (έκπτωση 30%)

Αυτά ήταν τα προιόντα που αγόρασα,κάποια στιγμή θα κάνω και review για να σας πω την άποψη μου.Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά?






Φιλιά πολλά
Μάρω










3 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραία πραγματάκια και σε πολύ καλές τιμές (:
    Με'γεια σου!!!

    beautydoctor24.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου!! Σε εχω κανει tag, θα ηθελα πολυ να το κανεις και εσυ!!
    http://cremebeaute.blogspot.gr/2014/07/tag-top-to-toe.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή