Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

~Vanilla Body Butter Review~


Ένα body butter που κάνει την διαφορά!!!Καιρό έψαχνα για μια κρέμα σώματος που να με κάνει να δεθώ τόσο πολύ μαζί της.Με πλούσιο άρωμα βανίλιας που ξέρω ότι οι περισσότερες το αγαπάτε σε συνδυασμό με την πολύ ωραία υφή της,η κρέμα σώματος ή πιο σωστά το Body buttter από Bettina Barty ξεχωρίζει και αφήνει την επιδερμίδα του σώματος ενυδατωμένη και με πολύ ωραίο άρωμα.


Λατρεύω το άρωμα της βανίλιας και με κάνει να χαλαρώνω και να χαμογελώ.Σίγουρα σου προτείνω αυτό το body butter εάν θέλεις να έχεις απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.Και τι άλλο μου τράβηξε την προσοχή έτσι ώστε να το αγοράσω??
Η συσκευασία του...ένα γυάλινο βάζο που θα μου μείνει όταν τελειώσει η κρέμα και θα έχω την δυνατότητα μετά να το χρησιμοποιήσω όπως θέλω εγώ μετά.



Σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω και άλλα body butter από Bettina Barty για να δοκιμάσω και τις άλλες μυρωδιές. 
Φυσικά δεν ξεχνώ να ενυδατώνω την επιδερμίδα μου με αυτό το body butter μετά από την έκθεση στον ήλιο όταν πηγαίνω για μπάνιο στην θάλασσα μιας και μετά από την έκθεση στον ήλιο η επιδερμίδα πρέπει οπωσδήποτε να ενυδατωθεί.

Αν και δεν θυμάμαι αν σας το είχα αναφέρει παλαιότερα αλλά αγαπώ την υφή που έχουν τα Body butters και τα προτιμώ από τις Body Lotions.



Η κρέμα αυτή είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή μιας και δεν είναι υπερβολικά παχύρρευστη οπότε απλώνετε εύκολα και απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα.Το άρωμα της κρατάει ώρες στην επιδερμίδα οπότε είναι και μια ωραία επιλογή αν δεν θες να φοράς κολόνια  τις πρωινές ώρες τώρα το καλοκαίρι.

Το αγόρασα από το Hondos Center και κόστιζε γύρω στα 7,50 ευρώ.Πολύ καλή τιμή θεωρώ για ένα body butter που η ποσότητα του είναι 400ml.

Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο Body Butter από Bettina Barty? Ποιό είναι το αγαπημένο σου body butter?

Φιλιά πολλά 
Μάρω


4 σχόλια:

  1. δεν τα έχω δοκιμάσει , πιο πολύ τα body butter τα έχω για το χειμώνα ...
    θα το κοιτάξω ...και έχει πολυ καλή τιμή για τα ml του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To χω δει πολλές φορές και όντως έχει πολύ ωραία συσκευασία!!
    Αν κρατάει κιόλας η μυρωδιά θα το τιμήσω σίγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου το είχαν κάνει δώρο παλιότερα και το είχα λατρέψει!!!πολύ ωραίο ποστ, μου αρέσει να βλε΄πω προιόντα που δεν είναι τόσο πολυ διαφημισμένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή