Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αγαπημένα Ιουλίου και Αυγούστου 2014



Γειά σας κορίτσια!!Ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε τέλεια!!Αν και είχα καιρό να γράψω στο blog μου επειδή έλειπα για τις καλοκαιρινές μου διακοπές τώρα που επέστρεψα στην Αθήνα (δυστηχώς τελείωσε η άδεια μου αλλά θέλω και άλλη) είπα να σας μιλήσω για κάποια προιόντα που μου άρεσαν πάρα πολύ και χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι αλλά κυρίως τον Ιούλιο αλλά και τον Αύγουστο.Αν και ο Αύγουστος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη σίγουρα αυτά θα τα προιόντα θα τα χρησιμοποιήσω και τους επόμενους μήνες!!

Δύο αγαπημένα προιόντα από Κορρέ που χρησιμοποίησα αυτούς τους μήνες είναι το foundation και το concealer με Ρόδι.Πολύ ωραία κάλυψη διαρκεί για πολλές ώρες,δεν το ένιωθα βαρύ στο δέρμα μου και μου έδινε ένα πολύ ωραία αποτέλεσμα.Οι αποχρώσεις που επέλεξα και μου ταίριαξαν είναι:για το foundation το PF2 και για το concealer επέλεξα την πιο ανοιχτή απόχρωση PC1 για να μου δίνει και φώς.
Συνεχίζω με μερικά προιόντα μακιγιάζ ακόμη που μου άρεσαν πολύ όπως δύο προιόντα από Catrice.Τα προιόντα της Catrice συνδυάζουν πολύ καλή ποιότητα σε πολύ χαμηλές τιμές!Λατρεύω τα ρούζ της,έχω ήδη τρεις αποχρώσεις όπου έχω ξεχωρίσει από αυτές το 070 Pinkerbell όπου είναι μια πιο έντονη ροζ απόχρωση.Σίγουρα θα πάρω και τις υπόλοιπες αποχρώσεις.Στην συνέχεια δεν θα μπορούσα να μην σας μιλήσω για μια Loose Powder διαφανής από Catrice που είναι ιδανική αν έχετε λιπαρό δέρμα και θέλετε ματ αποτέλεσμα.Αγαπημένο προιόν που σίγουρα θα συνεχίζω να αγοράζω και έχω σκοπό να δοκιμάσω πολλά προιόντα από Catrice.

Στα αγαπημένα μου για αυτούς τους μήνες είναι 2 σκιές από Inglot.Μια ροζ απόχρωση λίγο πιο σκούρα όπου έχει μέσα shimmer και είναι η απόχρωση 55 καθώς και μια πάρα πολύ ωραία χρυσή απόχρωση όπου πραγματικά είναι πάρα πολύ ωραία για τώρα το καλοκαίρι.Η χρυσή σκιά είναι η απόχρωση 155.

Από προιόντα περιποίησης του προσώπου χρησιμοποίησα ένα Gel ταχείας δράσης από την Frezyderm όπου εφαρμόζετε τοπικά πάνω στα σπυράκια και τα κάνει να φεύγουν πολύ πιο γρήγορα.Το προιόν αυτό είναι μη φαγεσωρογόνο,είναι για λιπαρή και προβληματική επιδερμίδα και είναι 15ml.

Και φυσικά ένα προιόν που ήταν σωτήριο τώρα με τις ζέστες ήταν το Evian,πραγματικά το χρησιμοποιούσα πάρα πολύ στην παραλία έτσι ώστε να μπορώ να δροσίζω την επιδερμίδα μου μιας και η ζέστη ήταν έντονη και δεν ήθελα να αφυδατωθεί η επιδερμίδα μου.Φυσικά το έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου.

Το τελευταίο προιόν όπου ήταν ένα ακόμη αγαπημένο μου είναι μια πρέσα μαλλιών για ίσιωμα όπου αγόρασα τον Ιούλιο και το χρησιμοποιώ συχνά.Την πήρα από το Hondos Center γύρω στα 30ευρώ με κεραμική πλάκα και είναι από την εταιρεία Bellissima.Μου ισιώνει πάρα πολύ καλά τα μαλλιά και έχει έναν διακόπτη για έλεγχο της θερμοκρασίας με 2 επίπεδα.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου,πείτε μου κάτω στα σχόλια εαν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά και ποιά ήταν η δική σας άποψη!!

Φιλιά πολλά 
Μάρω

12 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα!! Από inglot δεν έχω δοκιμάσει τίποτα ακόμη, αλλά το θέλω πολύ! Έχω κι εγώ ένα ρουζ της catrice σε άλλη απόχρωση βέβαια, αλλά το λάτρεψα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου!!!Από Inglot και Catrice θέλω να δοκιμάσω αρκετά πράγματα ακόμη!!!

      Διαγραφή
  2. Τι καλά που τα συγκέντρωσες όλα μαζί! Αγαπώ Inglot σκιές απλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοραλλία μου και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι σκιές από Inglot και είναι και πάρα πολύ οικονομικές!!!Φιλιά

      Διαγραφή
  3. Ολα ειναι ενα και ενα!! Αγαπω!!
    http://cremebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω χρησιμοποιήσει το νερο και το Ρούζ και συμφωνω με οσα λες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία προιόντα και το νερό ήταν σωτήριο τώρα με την ζέστη!!

      Διαγραφή
  5. το Make up Και το concealer του κορρε ειναι υπεργαπημενα...για πολλους μηνες φορουσα μονο αυτα και δεν τα αλλαζα με τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά και για εμένα είναι πάρα πολύ αγαπημένα,τα χρησιμοποιώ καθημερινά!!Φιλιά

      Διαγραφή
  6. Oι αποχρώσεις των σκιων inglot ειναι πολυ ζεστες, οτι πρεπει για το φθινόπωρο και οχι μονο! το τζελ της frezyderm για τα σπυρακια είναι αποτελεσματικό; το έχεις δοκιμάσει; το σίδερο ανήκει στα επαγγελματικά; έχει κεραμικές πλάκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραίο ποστ!! αχ ρε inglot!!
    http://shopnhaul.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή