Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Nivea Event...μια πολύ όμορφη εμπειρία!!



Γειά σας κορίτσια μου!!Τι κάνετε??Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για μια πολύ όμορφη εμπειρία που έζησα την προηγούμενη εβδομάδα στο Event που έκανε η Nivea!!Να πω ότι ήταν το πρώτο Event που πήγα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.Εκεί γνώρισα πολλές beauty bloggers και youtubers που όλες αγαπάμε και ταξιδέψαμε μαζί στην ιστορία της Nivea.



Γνωρίσαμε όλα τα προιόντα της Nivea όπου τα περισσότερα βέβαια ήδη τα γνωρίζαμε!
Ας δούμε αρχικά λίγα πληροφορίες από την ιστορία της NIVEA...
H NIVEA είναι μια από τις πιο αξιόπιστες μάρκες περιποίησης της επιδερμίδας στον κόσμο.Βγήκε στην αγορά τον Δεκέμβριο του 1911 και το όνομα βγήκε από τις λατινικές λέξεις nix (χιόνι) και nivis (του χιονιού) μιας και η πρώτη κρέμα που φτιάχτηκε είχε ολόλευκο χρώμα.Αυτή η κρέμα είναι η γνωστή σε όλους μας στο μπλε κουτί.







Πως όμως ξεκίνησε αυτή η κρέμα μέχρι να φτάσει στο μπλέ κουτί που την αγοράζουμε και σήμερα:


Η NIVEA ανήκει στην εταιρεία Beiersdorf AG όπου εδρεύει στο Αμβούργο στη Γερμανία.Η Beiersdorf έχει περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας φροντίδας της επιδερμίδας και είναι γνωστή για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προιόντα της.
Ας επανέλθω στο event,εκεί γνωρίσαμε προιόντα για όλη την οικογένεια,προιόντα για την περιποίηση του προσώπου μας,για την περιποίησης της επιδερμίδας του σώματος μας,για την αντηλιακή μας προστασία καθώς και την αντρική σειρά προιόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας του άντρα.
(τις παρακάτω φωτογραφίες της τράβηξα εγώ στο event)







Έχει κρέμες προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος,και για πολύ ευαίσθητα και για κανονικές επιδερμίδες αλλά και για λιπαρές.
Πρόσφατα έβγαλε μια νέα σειρά για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες την Nivea Face Care Sensitive. 











Γνωρίζετε ότι η Nivea έβγαλε νερό καθαρισμού?Το πρωτοποριακό Micellar Νερό καθαρισμού Nivea Sensitive 3 σε 1 όπου απομακρύνει το μακιγιάζ του προσώπου ακόμη και γύρο από τα μάτια.Είναι ιδιαίτερα ήπιο για την επιδερμίδα και ιδιαίτερα αποτελεσματικό.






 Φυσικά περιποίηση δεν χρειάζεται μόνο η επιδερμίδα του προσώπου μας αλλά είναι σημαντικό να φροντίζουμε και την επιδερμίδα του σώματος μας.Η Nivea μας προσφέρει προιόντα για την πλήρη περιποίηση του σώματος μας.Κρέμες ενυδάτωσης,κρέμες κατά της κυτταρίτιδας,πολύ ωραία αφρόλουτρα αποσμητικά και σε μορφή spray αλλά και σε Roll-on και είναι η πρώτη εταιρεία που καινοτόμησε και έβγαλε Conditioner σώματος που χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια του ντούς που ενυδατώνει πάρα πολύ καλά της επιδερμίδα μας!!





Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε αλλά τα αντηλιακά της Nivea μας έφεραν αναμνήσεις από παραλίες ήλιο και θάλασσα. Γιατί ο ήλιος μπορεί να μας φτιάχνει την διάθεση και να μας οδηγεί το καλοκαίρι στις παραλίες αλλά είναι πολύ σημαντικό να προστατευόμαστε από τον ήλιο χρησιμοποιώντας αντηλιακά.Και η Nivea δεν μας ξέχασε μιας και μας προσφέρει μια πλήρη σειρά αντηλιακών. 


 Και φυσικά δεν ξέχασε τους άντρες!!Γιατί περιποίηση δεν χρειάζεται μόνο η επιδερμίδα της γυναίκας αλλά και του άντρα!Στον Event γνωρίσαμε και τα προιόντα περιποίησης της επιδερμίδας του άντρα. Όπως αφρός ξυρίσματος,after shave και κρέμες για μετά το ξύρισμα,αποσμητικά αλλά και αντρικά αφρόλουτρα.Πρόσφατα έβγαλε στην αγορά και μια νέα σειρά για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες με 0% οινόπνευμα.









Το απόγευμα μας στο event κύλισε πάρα πολύ όμορφα με μια άψογη φιλοξενία από τους υπεύθυνους της εταιρείας και με πολλές ωραίες συζητήσεις κυρίως για καλλυντικά μεταξύ των bloggers.
Σύντομα θα σας μιλήσω και για τα προιόντα που μας πρόσφερε η Nivea  για να δοκιμάσουμε από τις νέες σειρές που έχει βγάλει.Αφού πρώτα τα δοκιμάσω θα σας μιλήσω για αυτά σε κάποιο επόμενο post.

Θα περιμένω τα σχόλια σας να μου πείτε ποιό είναι το αγαπημένο σας προιόν από NIVEA!!!

Φιλιά Πολλά
Μάρω


4 σχόλια:

  1. Λατρεμενη nivea ειναι μια απο τις τοπ αγαπημενες μου εταιρειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και για εμένα αγαπημένη εταιρεία!!!Έχει πολύ ωραία προιόντα!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Πραγματικα πολύ αξιόλογα όλα της τα προϊόντα... θα ήθελα να δοκιμάσω το νερό καθαρισμού όπωσδήποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε εγώ Κατερίνα μου το νερό καθαρισμού ακόμη αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!!!!!

      Διαγραφή