Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Sleek makeup Blush







Γειά σας κορίτσια μου!Μετά από πολύ καιρό απουσίας από το Blog μου λόγο της δουλειάς μου σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για τα ρουζ από την Sleek τα οποία λατρεύω.Τα θεωρώ πολύ ωραία προιόντα με πάρα πολύ καλή απόδοση και πολύ σταθερά!Αυτός είναι και ο λόγος όπου έχω ήδη 7 διαφορετικές αποχρώσεις από τα ρουζ της Sleek.Σίγουρα θα πάρω και τις υπόλοιπες αποχρώσεις από αυτά τα ρουζ γιατί πολύ απλά τα λατρεύω!!Ας δουμε λοιπόν μια μια τις αποχρώσεις:



 1)SUEDE 921







Μια πολύ φυσική απόχρωση ρουζ για όλες τις εποχές!Είναι ένα απαλό πορτοκαλί ρουζ που έχει την τάση να καφετίζει!Συνδυάζετε ιδανικά με μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις!


2)Life's a Peach 922







Ένα πολύ έντονο πορτοκαλί ρουζ!Είναι εντελώς ματ και θεωρώ ότι είναι ένα ωραίο ρουζ για ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό μακιγιάζ.Απόδοση άριστη,όπου απλώνετε ομοιόμορφα!


3)ROSE GOLD 926


Σούπερ απόχρωση ρουζ!Είναι μια πορτοκαλορόζ απόχρωση με αρκετό shimmer όπου σίγουρα δεν χρειάζεται να βάλετε και Highlighter.Πολύ φωτεινό αποτέλεσμα όπου εντυπωσιάζει...Μια από τις πιο ωραίες αποχρώσεις ρουζ που έχω στην συλλογή μου!


4)PIXIE PINK 936





Θα μπορούσα να πω ότι θα ήταν το αγαπημένο ρουζ της Barbie!Μια ανοιχτόχρωμη ροζ απόχρωση που ταιριάζει τέλεια σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!Εαν αγαπάς τις ροζ αποχρώσεις ρουζ σίγουρα σου το προτείνω!!

5)FLAMINGO 937



Μήπως έψαχνες για ένα φούξια ρουζ?Τότε βρήκες το κατάλληλο!Είναι ένα έντονο φούξια ρουζ που θυμίζει καλοκαιράκι!Έχει απαλό shimmer μέσα οπότε δεν χρειάζεται να βάλεις Highlighter!Μια απόχρωση που χρησιμοποίησα το καλοκαίρι.Θέλει προσοχή στην ποσότητα που θα πάρεις με το πινέλο από το προιόν για να μην βγει πολύ έντονο το αποτέλεσμα!

6)POMEGRANATE 923


Μια πολύ διαφορετική απόχρωση με αρκετά έντονο shimmer!Θα το πρότεινα σε μια κοπέλα με πιο σκούρα επιδερμίδα μιας και είναι αρκετά σκούρο το ρουζ όπου έχει την τάση να κοκκινίζει!!


7)ANTIQUE 142


Ένα πολύ σκούρο καφέ ρουζ με απαλό στρας μέσα το οποίο είναι τέλειο για πολύ σκουρόχρωμες επιδερμίδες όπου προτιμούν να χρησιμοποιούν καφέ αποχρώσεις ρουζ.Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου ρουζ που έχω στην συλλογή μου.Να αναφέρω ότι δεν θα το πρότεινα για κοψίματα πέρα από την περιοχή των παρειών γιατί έχει μέσα τα στρας οπότε δεν θα δώσει φυσικό αποτέλεσμα!


Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ ρουζ από την Sleek?Εαν όχι μπορείτε να δείτε τις αποχρώσεις στο Link:



Θα τα πούμε σύντομα!!

Πολλά Φιλιά
Μάρω

8 σχόλια:

  1. είναι τέλεια όλα!! Έχω τα 3 από αυτά που έχεις εσύ και έχω και 2 τριπλές παλέτες με ρουζ. Δεν είναι καταπληκτικά;; Το αγαπημένο μου από όλα είναι το coral!! Καλή συνέχεια κούκλα μου! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κωνσταντίνα μου,θέλω και εγώ πολύ να πάρω και μια τριπλή παλέττα με ρούζ!!Μου αρέσουν πάρα πολύ!!Φιλιά

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο ακόμα αλλά σίγουρα θα το κάνω γιατί φαίνονται υπέροχα! Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΤΟ ROSE GOLD ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΡΟΥΖ EVER!
    ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ FLAMINGO,TO POMEGRANATE KAI TO SUEDE!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ POST!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ
    BEAUTIFUL GIRLS http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Rose Gold είναι όντως φοβερό!!Για καθημερινό μακιγιάζ είναι πολύ ωραίο το Suede!!Φιλιά πολλά Κατερίνα μου!

      Διαγραφή
  4. Ολες οι αποχρωσεις πολύ ωραίες!!!! Διαλεγω το rose gold!!!!! αυτην την εταιρεία δεν την γνωριζω καθόλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κατερίνα μου!!Αυτή η εταιρεία έχει πολύ ωραία προιόντα μακιγιάζ,αλλά εγώ έχω ξεχωρίσει τα ρουζ της!!Το Rose Gold είναι όντως πάρα πολύ ωραίο ρουζ!!

      Διαγραφή