Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Αγαπημένα Οκτωβρίου 2014!


Γειά σας κορίτσια μου!Αγαπημένα Οκτωβρίου σήμερα!Ελπίζω να μην καθυστέρησα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου προιόντα για τον μήνα Οκτώβριο,προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω λίγο χρόνο για να γράψω αυτό το post αλλά πλέον λείπω από το σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ λόγο της δουλειάς μου με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω!!Ευτυχώς αύριο έχω ρεπό οπότε σκέφτηκα να ξενυχτήσω λιγάκι σήμερα (γιατί αύριο πάλι θα λείπω αλλά ευτυχώς όχι για να πάω στην δουλειά) γράφοντας για τα αγαπημένα Οκτωβρίου!Είναι περισσότερο προιόντα μακιγιάζ γιατί από προιόντα περιποίησης της επιδερμίδας δεν έχω δοκιμάσει κάτι καινούργιο τον Οκτώβριο από αυτά που ήδη σας έχω μιλήσει παλαιότερα.Έτσι σκέφτηκα να σας δείξω κάποια προιόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα πάρα πολύ αυτό το μήνα αλλά και ένα προιόν για ντεμακιγιάζ.



Πολύ αγαπημένο προιόν για τον μήνα Οκτώβριο αλλά και για τους επόμενους σίγουρα είναι το νερό Micellaire για ντεμακιγιάζ από την Garnier!Κάνει πολύ ωραίο ντεμακιγιάζ χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι και για τα μάτια!!Θεωρώ πολύ θετικό ότι είναι 400ml οπότε δεν τελειώνει πολύ γρήγορα και είναι και πολύ οικονομικό απλά δεν θυμάμαι την ακριβή τιμή γιατί το έχω αρκετό καιρό!






Ένα bronzer που έχω ξεχωρίσει και χρησιμοποιώ πάρα πολύ για να κάνω κοψίματα είναι το Honolulu από W7.Οι περισσότερες ήδη το γνωρίζετε μιας και έχουν μιλήσει για αυτό πολλές Ελληνίδες Bloggers.Έτσι έμαθα και εγώ για αυτό το bronzer,οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή μου.Δεν είναι όμως ένα απλό προιόν που έχω στην συλλογή μου είναι ένα πάρα πολύ αγαπημένο προιόν για τον μήνα Οκτώβριο το οποίο όταν θα μου τελειώσει σίγουρα θα αγοράσω ξανά!
Ένα ρουζ που χρησιμοποίησα πάρα πολύ αυτό τον μήνα ήταν από την Elf το Mellow Mauve,είναι μια απόχρωση πορτοκαλοκαφέ όπου έχει λίγο shimmer και δίνει ένα πολύ όμορφο φυσικό αποτέλεσμα.







Από προιόντα για τα χείλη χρησιμοποίησα πάρα πολύ ένα μολύβι χειλιών από την Manhattan την απόχρωση 38 αλλά και ένα lipgloss από την MAC (το οποίο έχω αρκετό καιρό αλλά δεν ξέρω για πιο λόγο δεν το είχα χρησιμοποιήσει ακόμη) όπου είναι η απόχρωση Private Party.Στην κάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε swatches για να δείτε και εσείς πόσο ωραίες αποχρώσεις είναι!
Ένα προιόν το οποίο είναι υπεραγαπημένο,το αγόρασα τον Οκτώβριο και το χρησιμοποιώ καθημερινά είναι ένα concealer από την Maybelline.Είναι το Dream Lumitouch το οποίο ουσιαστικά είναι ένα Highlighting Concealer  και είναι φοβερό γιατί δίνει πολύ ωραίο φως στην περιοχή που είναι κάτω από τα μάτια και είναι πολύ σημαντικό ότι δεν μπαίνει στις γραμμές!Δίνει φοβερό αποτέλεσμα!Να αναφέρω ότι απόχρωση που επέλεξα είναι η 01.

Αυτά ήταν τα Αγαπημένα μου για τον μήνα Οκτώβριο,πείτε μου κάτω στα σχόλια αν είναι κάποιο από αυτά και δικό σας αγαπημένο,θα τα πούμε πολύ σύντομα...

Φιλιά πολλά 
Μάρω




19 σχόλια:

  1. Συμφωνώ για το Garnier, κι εμένα μου αρέσει. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει και μου κίνησε το ενδιαφέρον το concealer της Maybelline, πρώτη φορά το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου το concealer είναι φοβερό,να το δοκιμάσεις!!Φιλια

      Διαγραφή
  2. Θέλω να δοκιμάσω το Garnier!!ακούγονται τόσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευαγγελία μου πιστεύω ότι το νεράκι από Garnier θα σου αρέσει πολύ!!!Φιλια

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου!!! Το honolulu το λατρευω!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι berry αποχρώσεις είναι ιδανικές για τώρα!
    Φιλάκια Μάρω μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι πολύ ωραίες αυτές οι αποχρώσεις!Φιλιά Κοραλλία μου!!

      Διαγραφή
  5. το νερό Micellaire για ντεμακιγιάζ από την Garnier το θέλω κι εγώ θα είναι η επόμενη αγορά μου μόλις τελειώσω αυτό που έχω, τα προϊόντα για τα χείλη είναι σε τέλειες πραγματικά αποχρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ χρησιμοποιώ το νεράκι από Bioderma αλλά μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω αυτό της Garnier! Διαρκεί όντως για 200 χρήσεις..μου φαίνεται υπερβολικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου για 200 χρήσεις δεν θα το έλεγα ότι κρατάει αλλά αυτό εξαρτάται και από το πόσο βαμμένη είναι,αν κάνεις απαλό μακιγιάζ και δεν χρειάζεσαι μια ωρα για να ξεβαφτείς,τότε μπορεί να διαρκεί και τόσο!!!Φιλια

      Διαγραφή
  7. βλεπω πολυ ροζακι και μαρεσει..το ξεβαφτικο το αγαπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι αποχρώσεις αυτες είναι τα χρωματα σου!!! το ντεμακιγιαζ της garnier θαυματουργό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου όντως είναι οι αποχρώσεις μου αυτές!!Μου αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις και αυτές που είναι πιο berry!!Φιλιά

      Διαγραφή
  9. Πολυ ομορφα ολα, το νερακι της garnier το υπεραγαπω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου το νεράκι της Garnier έχει κλέψει τις εντυπώσεις αλλά όχι αδίκως!!!Φιλιά

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία απόχρωση έχει το ρουζάκι! Πολύ φυσική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή