Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπημένα Νοεμβρίου 2014


Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!
Αγαπημένα Νοεμβρίου είπα να σου δείξω σήμερα.Σε αυτά τα αγαπημένα θα σου δείξω κάποια προιόντα που χρησιμοποίησα πάρα πολύ τον Νοέμβριο και πραγματικά καταχάρηκα !Είναι κάποια προιόντα μακιγιάζ κυρίως αλλά και ένα καθαριστικό πινέλων που μου έλυσε τα χέρια...Ο λόγος που δεν έχω συμπεριλάβει κάποιο αγαπημένο προιόν περιποίησης είναι επειδή δεν έχω επιλέξει κάποιο καινούργιο από αυτά που χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες.


Να λοιπόν πιο είναι το καθαριστικό πινέλων που με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη.Είναι ένας εύκολος τρόπος να καθαρίσεις τα πινέλα σου όταν δεν έχεις πολύ χρόνο να τα πλύνεις με σαπούνι,να κάνεις δηλαδή ένα πάρα πολύ καλό καθαρισμό.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σταματάμε να πλένουμε πολύ καλά τα πινέλα μας,όταν αγαπάμε το μακιγιάζ πρέπει να αγαπάμε και τα εργαλεία του μακιγιάζ,τα πινέλα!Με αυτό όμως το καθαριστικό μπορείς να τα καθαρίζεις πολύ πιο συχνά.
Έχει αντιμικροβιακή δράση έτσι ώστε να σκοτώνει τα μικρόβια που συσσωρεύονται στις τριχούλες με την συχνή χρήση.Έχει επίσης μια ελαφριά μυρωδιά,χημική μεν αλλά όχι άσχημη ή αντιαισθητική.Δεν αφαιρεί απόλυτα το χρώμα από τα πινέλα αλλά δεν είναι τόσο πολύ οι χρωστικές ουσίες που δείχνουν ότι τα πινέλα χρειάζονται καθάρισμα αλλά αυτές που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
Είναι πολύ σημαντικό ειδικότερα αν έχεις ακμή να πλένεις όσο πιο συχνά μπορεί τα πινέλα σου για να μην προκαλέσεις καμιά μόλυνση στην ακμή σου.
Απ'ότι ήδη κατάλαβες είναι το καθαριστικό πινέλων από την MAC.Είναι 235ml και διαρκεί για αρκετό χρονικό διάστημα.Αυτό είναι το δεύτερο μπουκάλι που πήρα πριν από λίγες μέρες και σίγουρα θα το αγοράσω και άλλες φορές.



Γνωρίζεις ότι η αγαπημένη μου κατηγορία από καλλυντικά μακιγιάζ είναι το ρουζ.Τέλος Οκτωβρίου όταν η MAC είχε -25% επέλεξα να αγοράσω το MELBA.Τι να πω για αυτό το ρουζ??Είναι μια φανταστική απόχρωση όπου είναι matte,μια απόχρωση ροζ-ποστοκαλί οπότε ταιριάζει και σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και σε σκουρόχρωμες,είναι ιδανικό και για καλοκαίρι αλλά και για χειμώνα.Δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα,ροδαλό.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΆΞΕΙ εαν θες ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα από το ρουζ.
ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΆΞΕΙ όμως αν θες ένα αποτέλεσμα απαλό αλλά εντυπωσιακό.
Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια,μπορώ να πω ότι διαρκεί για πολλές ώρες.Πολλές φορές που το έχω βάλει στην δουλειά και το φοράω δηλαδή πάνω από 10 ώρες,δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου.
Απλώνεται πολύ εύκολα δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν κάνει καθόλου γραμμές αλλά ούτε ''στάμπες'' κατά την εφαρμογή.
Έτσι δεν ήταν δύσκολο να μπεί στα αγαπημένα μου αλλά και στην καθημερινότητά μου.
Είναι ένα προιόν που σου το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.




Και δεν γινόταν να μην συμπεριλάβω στα αγαπημένα Νοεμβρίου προιόντα για τα χείλη.Αυτά που χρησιμοποίησα πολύ τον Νοέμβριο είναι ένα κραγιόν από την αγαπημένη σε όλες μας σειρά VELVET MATTE της GOLDEN ROSE.Μια ελληνική εταιρεία που πολλές ξένες θα ζήλευαν για τα πολύ ωραία προιόντα που μας προσφέρει σε ακαταμάχητες τιμές.
Έχω ήδη αρκετά κραγιόν από αυτή τη σειρά και σίγουρα θα αποκτήσω και άλλα.Ένα όμως κραγιόν που μου έχει κλέψει την καρδιά είναι το νούμερο 16.
Είναι μια γήινη απόχρωση,καφέ με πορτοκαλί τόνους που αν σου αρέσουν οι γήινοι τόνοι τότε σίγουρα θα το αγαπήσεις.Το προτιμώ και για πρωινό μακιγιάζ αλλά και για βραδινό.
Είναι ένα must-have προιόν για το νεσεσέρ που έχεις στην τσάντα σου.Ακόμη και άβαφη να είσαι σου αρκεί αυτό το κραγιόν για ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
Είναι πάρα μα πάρα πολύ σταθερό,ακόμη και πολλές ώρες μετά από την εφαρμογή που νομίζεις ότι σου έχει φύγει το κραγιόν γιατί πολύ απλά δεν το νιώθεις αυτό όμως είναι σταθερό στα χείλη σου και δεν πρόκειται να σε προδώσει.Δεν το αισθάνεσαι καθόλου βαρύ στα χείλη ούτε θα σου τα ξηράνει.Ακόμη ένα θετικό από αυτά τα κραγιόν είναι ότι έχουν μια πολύ απαλή μυρωδιά καθόλου ενοχλητική κατά την άποψη μου. 
Ένα Lipgloss που ταίριαξα με το κραγιόν από την Golden Rose είναι το 026 Rosegold Or rose από την σειρά Colorburst της Revlon.Δίνει έντονη λάμψη και είναι και αυτό πολύ ελαφρύ στα χείλη.
Το έχω χρησιμοποιήσει και μόνο του χωρίς να έχω βάλει κραγιόν πριν σε πρωινό μακιγιάζ για ένα πολύ απαλό και πιο girly μακιγιάζ αλλά και πάνω από διάφορα κραγιόν που έχω σε γήινη απόχρωση.Το χρώμα αυτού του lipgloss είναι μια μίξη απαλό πορτοκαλί με χρυσό shimmer.Φαντάσου λοιπόν πόσο τέλειο είναι και για τους καλοκαιρινούς μήνες όταν η επιδερμίδα σου είναι μαυρισμένη!!
Στην παρακάτω φωτογραφία σου έχω swatch για να δεις στο περίπου τις αποχρώσεις.



Βλέπεις και στην φωτογραφία πόσο τέλεια είναι η απόδοση και του κραγιόν από την Golden Rose αλλά και πόσο όμορφο χρώμα έχει το lipgloss.




Τελευταίο προιόν από τα αγαπημένα Νοεμβρίου αλλά όχι λιγότερο αγαπημένο από τα υπόλοιπα είναι ένα Pigment από την Elf.Το είχα παραγγείλει από το Iherb και φυσικά δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Είναι το Naturally Nude όπου είναι μια χρυσο-καφέ απόχρωση.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και το πρωί στο πρωινό σου μακιγιάζ αρκεί να μην πάρεις αρκετή ποσότητα με το πινέλο σου αλλά και το βράδυ όπου μπορείς να έχεις ένα φοβερό αποτέλεσμα αν χρησιμοποιήσεις και το ειδικό gel για τα pigment.Εγώ το προτιμώ για το βραδινό μου μακιγιάζ όταν θα βγω γιατί έχει μέσα χρυσόσκονη.

Αυτά είναι τα αγαπημένα μου για τον μήνα Νοέμβριο.
Είναι και κάποιο δικό σου αγαπημένο προιόν από τα παραπάνω??

Θα τα πούμε σύντομα,

Φιλιά πολλά
Μάρω




2 σχόλια:

  1. το Melba είναι από τα αγαπημένα μου ρουζ..όντως δίνει διακριτικό αποτέλεσμα αλλα χτίζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κραγιόν της Golden rose θέλω να δοκιμάσω, δεν ξέρω πως μου έχουν ξεφύγει ακόμα! χαχα
    Η elf είναι αγαπημένη εταιρία και το χρώμα της σκιάς που έχεις φοβερό!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή