Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Το δώρο μου από το The Beauty Fairy




Μιας και ο Δεκέμβριος είναι μήνας χαράς και μήνας όπου ανταλλάζεις δώρα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου μιλήσω για ένα δώρο που έλαβα και εγώ πριν από 2-3 μέρες!
Πριν από λίγες μέρες έλαβα ένα μήνυμα στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook από την αγαπημένη Κωνσταντίνα από το Blog THE BEAUTY FAIRY όπου με ενημέρωνε ότι είχα κερδίσει στο Giveaway που είχε κάνει!!Φυσικά η χαρά μου ήταν απεριόριστη!!
Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να σου δείξω τι κέρδισα μιας και είναι όλα πολύ ξεχωριστά.Ήδη κάποια από αυτά που έχω ήδη δοκιμάσει είναι πλέον must-have. 

Αρχικά θα ξεκινήσω με το βερνίκι νυχιών από OPI.Είναι ένα βερνίκι που σίγουρα θα προτιμήσω για τις γιορτές των Χριστουγέννων και όχι μόνο,είναι μια φανταστική κόκκινη απόχρωση πολύ σταθερό στα νύχια και με πολύ ωραία γυαλάδα όταν στεγνώνει,δεν χρειάζεται Top Coat για γυαλάδα αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις Top Coat για να σου διαρκέσει για ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα!

Το επόμενο προιόν που είχε το δωράκι μου ήταν το lipgloss από Sephora,για αυτό δεν έχω να σου πω πολλά μιας και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά σίγουρα πολύ σύντομα θα το κάνω!Αυτό όμως που σίγουρα μπορώ να σου πω είναι ότι με μια πρώτη ματιά το χρώμα μου αρέσει πάρα πολύ και για καλοκαίρι πιστεύω ότι θα είναι super!

Lip Balm από την Johnson's~θα σου πω την αλήθεια...δεν γνώριζα ότι η Johnson έχει βγάλει lip balm,συνήθως αν αγόραζα κάποιο lip balm από κατάστημα καλλυντικών στην Αθήνα αυτό ήταν το γνωστό σε όλες μας liposan,δεν είχα παρατηρήσει λοιπόν ότι είχε βγάλει και η Johnson lip balm.Έτσι η έκπληξη μου όταν το είδα ήταν μεγάλη!Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη γιατί έχω άλλα 3 lip balm ανοιχτά αλλά μόλις μου τελειώσει κάποιο από αυτά που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό θα το δοκιμάσω και θα κάνω και review να σου πω πως μου φάνηκε!

Το body mist από Avon είναι μέρος της καθημερινότητας μου πλέον!Η ελαφριά μυρωδιά της φράουλας με χαλαρώνει πάρα πολύ και κάνει το άγχος να φεύγει!Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ ωραίο και για το καλοκαίρι όταν δεν θα θες να βάλεις κάποια κολώνια για να μην είναι έντονη η μυρωδιά
αλλά θα θες κάτι που να μυρίζει όμορφα και να σε δροσίζει!


Αυτό ήταν το δωράκι μου!!!
Να ευχαριστήσω ξανά την Κωνσταντίνα για το δώρο της και εμείς θα τα πούμε σύντομα με τα αγαπημένα Νοεμβρίου,
Να χαμογελάτε...

Φιλιά πολλά 
Μάρω

1 σχόλιο:

  1. Μάρω μου με συγκινείς με το post σου!! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσαν τα δωράκια!!! Είναι και δικά μου αγαπημένα, ειδικά το body mist, το έχω και σε 2 ακόμη μυρωδιές!! Το βερνίκι είναι σίγουρα χριστουγεννιάτικο!! :) Να τα χαρείς εύχομαι!! :) Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή