Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

My Beauty Wishlist 2015




Γειά σας!!!Χρόνια πολλά Καλή Χρονιά Ευτυχισμένο το 2015 με απεριόριστη ευτυχία,χαρά και υγεία σας εύχομαι!!Να είναι μια χρονιά για εσάς με όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους δίπλα σας,να είναι μια χρονιά πλούσια σε λάμψη και ευτυχία και πάμφτωχη σε πόνο και θλίψη!
Σήμερα σκέφτηκα να σας δείξω 15 προιόντα μιας και μπήκαμε στο 2015 που έχουν μπει για αυτή την χρονιά στην wishlist μου!
Είναι κάποια προιόντα περιποίησης προσώπου,κάποια άλλα περιποίησης μαλλιών αλλά φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα επιθυμιών μου προιόντα μακιγιάζ!

Θα ξεκινήσω με τα προιόντα περιποίησης μαλλιών μιας και αυτή την χρονιά θέλω να κάνω μια εντατική περιποίηση μαλλιών και αυτό γιατί τα είχα αμελήσει κάπως τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να έχουν γίνει αρκετά ξερά στις άκρες και ατίθασα.


Αρχικά θέλω να πάρω ένα λάδι μαλλιών για θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών μου και αυτό που έχω επιλέξει είναι ένα της Kerastase το Elixir Ultime.Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό το λάδι αλλά και για την μάσκα μαλλιών που θα δείτε παρακάτω από την Βάνα Παπαδοπούλου γνωστή σε όλες μας youtuber όπου την εμπιστεύομαι πολύ αλλά και από διάφορα review που έχω διαβάσει με έχουν κάνει να το αγαπήσω πριν καν το αγοράσω.Έτσι και αλλιώς η Kerastase είναι εγγύηση!



Ακόμη ένα προιόν από Kerastase αυτή την φορά μια μάσκα μαλλιών η KERASTASE MASQUE NUTRI THERMIQUE όπου είναι για ξηρά μαλλιά άρα για τα δικά μου μαλλιά όπου θρέφει και δίνει λάμψη στα μαλλιά.Να αναφέρω ότι τις φωτογραφίες των 2 αυτών προιόντων τις πήρα από το site http://www.letif.gr/ όπου είναι ένα ελληνικό site με προιόντα για τα μαλλιά κυρίως και είναι το site όπου έχω σκοπό να τα παραγγείλω μιας και έχει τις καλύτερες τιμές από μια μικρή έρευνα που έκανα!  

Θα συνεχίσω με 3 προιόντα περιποίησης προσώπου που έχουν μπεί στην wishlist μου και θέλω σύντομα να τα αποκτήσω.Και τα 3 αυτά καλλυντικά είναι από την πολύ αγαπημένη μου Apivita.



Νέες συσκευασίες έχει λανσάρει η Apivita για κάποια προιόντα της και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πάρα πολύ! Μια επιθυμία μου για το 2015 είναι να δοκιμάσω τον αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα όπου είναι και για πρόσωπο αλλά και για μάτια.Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη χρονιά το υγρό σαπούνι καθαρισμού με πρόπολη και κίτρο και μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δυστυχώς δεν ήταν για τα μάτια μιας και προκαλούσε τσούξιμο σε αυτά.




Έχοντας λιπαρό δέρμα πρέπει να καθαρίζω πολύ καλά το δέρμα μου για να φεύγει η λιπαρότητα αλλά και οι ρύποι της καθημερινότητας.Βασικό προιόν του καθαρισμού της επιδερμίδας θεωρώ είναι η τονωτική λοσιόν.Έτσι λοιπόν θέλω να δοκιμάσω την Purifying Lotion με πρόπολη και κίτρο από την Apivita που έχει αντιοξειδωτικές και αντισηπτική δράση και είναι κατάλληλη για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες.


Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη χρονιά αυτό το serum από την Apivita από ένα δείγμα που είχα και ξετρελάθηκα.Δίνει ωραία ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα έχει πολύ ωραία μυρωδιά μιας και περιέχει βιταμίνη C και θέλω οπωσδήποτε να το αποκτήσω!!!
(Τις φωτογραφίες από τα 3 προιόντα από Apivita τις πήρα από το site www.inatural.gr όπου είναι και το site που προτιμώ για τις αγορές μου όταν θέλω να ψωνίσω από online φαρμακεία)

Πάμε τώρα στα προιόντα μακιγιάζ που έχουν μπεί στην wishlist μου για το 2015,εδώ θα δείτε και κάποια πινέλα που θέλω τόσο πολύ!




Αυτά τα πινέλα νομίζω πως πρέπει να προστεθούν στην συλλογή μου!Τα Real Techniques συνδυάζουν πάρα πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλή τιμή!Είναι Limited Edition και μου αρέσουν πολύ και εμφανισιακά αλλά θέλω να δω αν είναι τόσο καλά όσο τα υπόλοιπα πινέλα που έχω από αυτή την εταιρεία.Αυτό το σετ περιέχει πινέλα και για το πρόσωπο αλλά και για τα μάτια!
Εαν κάποια φίλη μου διαβάζει τώρα αυτό το post ε ναι λοιπόν μη ψάχνει τι δώρο μπορεί να μου αρέσει.Μόλις το βρήκε!!Χαχα 


Το προτιμούν όλες οι ξένες beauty youtubers και το έχουμε δει πολλές φορές στα αγαπημένα τους!Είναι το πιο κατάλληλο για κοψίματα!!Και είναι από την NARS.Ναι νομίζω ότι και εσύ το θες όσο και εγώ.Ο μόνος λόγος που δεν το έχω αγοράσει ακόμη και δεν είμαι σίγουρη αν όντως καταφέρω να το αγοράσω είναι η τιμή του,μιας και είναι αρκετά ακριβό.


Ναι αγαπώ την σοκολάτα και όχι μόνο την σοκολάτα ως γλυκό αλλά και ως Chocolate Bar Palette από την Too Faced.Μα δεν είναι φοβερή παλέτα?Έχει τόσο ζεστά χρώματα που δεν ξέρεις ποιό να πρώτο-διαλέξεις για το μακιγιάζ σου!Οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις είναι must have για το καθημερινό μου μακιγιάζ και όχι μόνο... 




Οι Lorac Pro παλέτες νομίζω πως έχουν αγαπηθεί όσο και οι Naked.Έχει και αυτή η παλέτα γήινες αποχρώσεις και είναι έρωτας με μια ματιά!Μετά από Review που έχω παρακολουθήσει από beauty youtubers έχουν και τέλεια απόδοση.Τι άλλο μπορώ να θέλω από μια παλέτα??



Μια αδυναμία στα ρουζ την έχω!!Πριν λίγες μέρες λοιπόν παρακολουθούσα ένα βιντεάκι την Πασχαλίας φαντάζομαι ότι όλες γνωρίζετε το κανάλι της στο youtube όπου είχε αγοράσει μια νέα παλέτα με ρουζ από Benefit όπου περιέχει όλα τα γνωστά ρουζ και bronzer της Benefit.Το Hoola,το  Coralista.το Rockateur,το Bella Bamba,το Sugarbomb και το Dandelion.Όλα αυτά τα ρούζ σε μια παλέτα?Απλά τέλειο!!




Καιρό τώρα θέλω να πάρω ένα Highlighter από MAC από την σειρά Mineralize.Έχει πολύ ωραίες αποχρώσεις όπου δεν ξέρω ποια να διαλέξω!!Νομίζω ότι απλά τις θέλω όλες!Δίνει πάρα πολύ ωραία λάμψη στα ζυγωματικά που θα κάνει το μακιγιάζ μου να ξεχωρίσει,μπορεί λοιπόν να λείπει από την wishlist μου??Δεν κατάφερα να το πάρω το 2014 αν και το ήθελα πολύ αλλά νομίζω ότι αυτή την χρονιά θα τα καταφέρω!




Αν και δεν χρησιμοποιώ συχνά Lip pencils αυτά από την Nyx έχουν πάρει θέση στην Wishlist μου!Έχω διαβάσει τόσο ωραία λόγια για αυτά τα μολύβια από διάφορα Reviews που θέλω να δω αν όντως είναι τόσο καλά.Και βλέποντας τις αποχρώσεις τις θέλω όλες έτσι ώστε να μπορώ να τα συνδυάσω με όλα τα κραγιόν μου!  


Τα pigments από την Inglot είναι απλά φοβερά.Έχει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις.Θα ήθελα όμως μια απόχρωση που μου είχε δείξει η κοπέλα στο κατάστημα όπου είναι ένας συνδυασμός από καφέ και πράσινη απόχρωση με έντονη λάμψη!Αλλά θα ήθελα και ένα pigment σε καφέ-μοβ απόχρωση.Νομίζω ότι αυτή την χρονιά πρέπει να τα αποκτήσω.




Καιρό τώρα ήθελα να αποκτήσω ένα κραγιόν σε πολύ σκούρα καφέ απόχρωση.Τα κραγιόν από Milani  έχουν πολύ ωραία απόδοση,δεν ξηραίνουν τα χείλη και είναι πολύ σταθερά!Έτσι λοιπόν το 2015 θέλω να αποκτήσω το Double Espresso.Είναι ένα κραγιόν με σκούρα καφέ απόχρωση όπου όμως είναι πολύ ζεστό καφέ που πιστεύω ότι θα μου ταιριάζει!!



Και μετά το μακιγιάζ έχω και ένα βερνίκι για τα νύχια που είναι στην λίστα επιθυμιών μου για το 2015.Τους τελευταίους 2 μήνες παρατηρώ ότι τα νύχια μου σπάνε αρκετά εύκολα και ήμουν στην αναζήτηση για ένα καλό σκληρυντικό νυχιών.Είχα ακούσει από την Πασχαλία αλλά και από την Βάνα ότι αυτό το σκληρυντικό από Peggy Sage είναι πάρα πολύ καλό οπότε θέλω πάρα πολύ να το δοκιμάσω!Είναι το σκληρυντικό νυχιών Cure Express από Peggy Sage.Ουσιαστικά είναι μια θεραπεία για τα νύχια για 2 εβδομάδες και τα βοηθάει πάρα πολύ να δυναμώσουν και να μην σπάνε! (πηγή φωτογραφίας: www.letif.gr)

Αυτή είναι η Wishlist μου για το 2015!!!Στην δικιά σας Wishlist βρίσκετε κάποιο από τα παραπάνω προιόντα??
Περιμένω να μου πείτε κάτω στα σχόλια.....


Φιλιά πολλά
Μάρω







3 σχόλια:

  1. oυυ πολύ καλά προϊόντα!!Αυτά τα πινέλα και τις παλέτες θα τις ήθελα και γω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πινελο NARS ειναι αναρπαστο!!! το θελω κ γω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα ενα & ενα π εδειξεςς;)...
    απιθανα..τ πινελα ειδικα♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή