Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Italos.gr all about shoes~Τι σανδάλια επέλεξα?








Γειά σας κορίτσια μου!!Τι κάνετε??Αν και έχουμε καιρό να τα πούμε μέσω του blog μου σήμερα είπα να σας μιλήσω για κάτι λίγο διαφορετικό από καλλυντικά,μακιγιάζ κλπ.
Πριν από όλα όμως θα ήθελα να αναφέρω ότι ο μόνος λόγος που έχω πολύ καιρό να γράψω στο blog είναι επειδή έφτιαξα κανάλι στο youtube με το γνωστό σε όλες μας θέμα:την ομορφιά!
Άρα δεν σας ξέχασα,δεν θα μπορούσα άλλωστε,απλά αυτά που θα σας έλεγα μέσω του blog τώρα μπορείτε να τα δείτε υπο άλλη μορφή.

Μην σας κουράζω όμως περισσότερο.
Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου είχα την χαρά να δοκιμάσω κάποια προιόντα του.Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο site www.italos.gr .
Πριν από λίγες μέρες επικοινώνησε μαζί μου η υπεύθυνη του καταστήματος και μου είπε ότι θα ήθελε να δοκιμάσω κάποιο από τα παπούτσια που έχουν δίνοντας μου κάποιο κουπόνι και εαν μου αρέσουν να μιλήσω στο blog μου.
Έτσι λοιπόν δεν έχασα λεπτό και μπήκα κατ'ευθείαν στο site έτσι ώστε να δω τα παπούτσια και μπορέσω να κάνω την επιλογή μου.
Παρατήρησα λοιπόν ότι έχει πολλά διαφορετικά σχέδια σε παπούτσια όπου μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα!
Μπορείς να βρείς πολλά σχέδια σε σανδάλια,αθλητικά,γόβες,πέδιλα,πλατφόρμες,μπαλαρίνες,παντόφλες αλλά και πολλά σχέδια σε αντρικά παπούτσια & παιδικά.
Να αναφέρω ότι έχει και αρκετά σχέδια σε τσάντες και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

Ας δούμε λοιπόν μαζί τι επέλεξα ---->

Αρχικά επέλεξα ένα ζευγάρι σανδάλια μιας και ήμουν στην αναζήτηση νέων ζευγαριών για το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε.Ήθελα ένα ζευγάρι για όλες τις ώρες σε γήινο χρώμα έτσι ώστε να μπορώ να το συνδυάζω με πολλά διαφορετικά ντυσίματα.
Έτσι λοιπόν επέλεξα αυτό που βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία.




Είναι ακριβώς όπως το ήθελα.Να δένει πίσω έτσι ώστε να μου κρατάει το πόδι πιο σταθερό και σε χρωματισμό γήινο. Πλέον κάθε μέρα φοράω αυτά τα σανδάλια,είτε με τζιν είτε με κάποιο maxi φόρεμα ,ντυσίματα δηλαδή που κάνω τις καθημερινές.Χάρηκα πάρα πολύ από αυτή την επιλογή γιατί με έχουν εξυπηρετήσει απεριόριστα.Έχουν μαλακό πάτο οπότε δεν με κουράζουν στο περπάτημα,δεν τα νιώθω σκληρά όσο τα φοράω και είναι πολύ σταθερά λόγο του ότι δένουν πίσω.
Και το κόστος?? Μόνο 19ευρώ.
Σίγουρα θα τα επέλεγα ξανά και πολύ πιθανόν να τα πάρω σε κάποιο άλλο χρώμα.

Από το ίδιο site επέλεξα και ένα ζευγάρι παντόφλες γιατί τις χρειαζόμουν πάρα πολύ τώρα το καλοκαίρι,κυρίως για μέσα στο σπίτι μιας και αυτές που είχα πέρσι είχαν χαλάσει.
Έτσι λοιπόν πήρα αυτές που βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία.



Είναι σε ένα άκρως κοριτσίστικο χρώμα και μπορώ να σας πω ότι τις έχω λατρέψει.Τις φοράω συνέχεια πλέον μέσα στο σπίτι και είναι πάρα πολύ άνετες.
Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω από παντόφλες πέρα από άνεση?
Και μαντέψτε τιμή.Μόλις 6 ευρώ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις επιλογές που έκανα και που μου ήταν εντάξει και το νούμερο γιατί φοβόμουν την περίπτωση του μην μου κάνουν.
Από την δικιά μου εμπειρία σας προτείνω να επισκεφτείτε το site http://www.italos.gr/ και να κάνετε την επιλογή σας εαν σας αρέσει κάτι.

Εμείς θα τα πούμε πολύ σύντομα.

Φιλιά πολλά
Μάρω


1 σχόλιο: