Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αγορές προιόντων μακιγιάζ εξαιτίας του Youtube




Γεια σας κορίτσια μου!

Στο σημερινό video σκέφτηκα να σας δείξω τις αγορές που έχω κάνει επηρεασμένη από το Youtube.Πόσες φορές σας έχει τύχει να δείτε video στο Youtube Beauty περιεχομένου και κατευθείαν να σκεφτείτε ότι ''αυτό το προϊόν το θέλω''?Εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές και έτσι σκέφτηκα να σας τα δείξω μιας και είναι προϊόντα που αν δεν υπήρχε το youtube το πιο πιθανόν να μην τα γνώριζα καν σαν προϊόντα και πόσο καλά είναι!

Φυσικά μπορείτε να δείτε το video στο Youtube που σας δείχνω αυτά τα προϊόντα και αν σας αρέσει μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου και να πατήσετε Like και θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας!





Τα καλλυντικά που σας έδειξα στο video είναι:

1.Πούδρα από Rimmel Stay Matte απόχρωση 001 Transparent--Μπορείτε να την βρείτε στο site http://eu.feelunique.com/p/Rimmel-Stay-Matte-Pressed-Powder-45g αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center.

2.Παλέτα από Urban Decay Naked 1 όπου μπορείτε να την βρείτε online στο site http://eu.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Palette

3.Παλέτα από Urban Decay Naked Basic όπου μπορείτε να την βρείτε online στο site http://eu.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Basics-Palette

4.Highlighter από The Balm Mary Lou Manizer όπου μπορείτε να τo βρείτε online στο site http://eu.feelunique.com/p/theBalm-Mary-Lou-Manizer-Luminizer-8.5g

5.Bronzer Hoola από Benefit μπορείτε να τo βρείτε online στο site https://www.sephora.gr/el-GR/ProductDetail/?prodid=41485 αλλά και στα καταστήματα Sephora.

6.Concealer από Maybelline The Eraser Eye απόχρωση Light μπορείτε να τo βρείτε online στο site http://www.lookfantastic.com/maybelline-eraser-eye-concealer-various-shades/11143225.html

7.Κραγιόν από MAC από την σειρά Retro Matte-- Ruby Woo όπου μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα MAC και σε επιλεγμένα Hondos Center που έχουν προϊόντα MAC.

8.Πούδρα με χρώμα από MAC από την σειρά Mineralize Skinfinish---Give me Sun όπου μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα MAC και σε επιλεγμένα Hondos Center που έχουν προϊόντα MAC.

9.Concealer καφέ απόχρωση Toast από L.A girl όπου μπορείτε να τo βρείτε online στο site http://beautyjoint.com/eyes/concealers/lgc-la-girl-pro-conceal/

10.Concealer μπεζ απόχρωση Creamy Beige από L.A girl όπου μπορείτε να το βρείτε online στο site http://beautyjoint.com/eyes/concealers/lgc-la-girl-pro-conceal/.


Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο αυτό το post τα online καταστήματα που σας έχω βάλει τα links για τα προϊόντα είναι ενδεικτικά,φυσικά μπορείτε και εσείς να κάνετε την δική σας έρευνα αγοράς.

Εμείς θα τα πούμε σε κάποιο επόμενο post αλλά και video στο κανάλι μου στο Youtube.

Φιλιά πολλά 
Μάρω




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου