Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Haul...(yesss) το πρώτο δεματάκι από online αγορά!!!!!!!!

Γειά σας κορίτσια!!!!

Σήμερα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ευτυχία που πήρα την Πέμπτη!!!!Ε ναι λοιπόν μου ήρθε το πρώτο δεματάκι από online αγορά!!!!!!Όπως θα δείτε εδώ  προημερών πρωτοέβγαλα προπληρωμένη κάρτα και ξεκίνησα να κάνω online αγορές.Να σας πώ ότι έκανα διάφορες αγορές από διαφορετικά site οπότε περιμένω μερικά ακόμη δεματάκια.
Δεν μπορούσα όμως να μην σας δείξω το πρώτο μου δεματάκι που με έκανε να νιώσω τόσο μα τόσο χαρούμενη.






Πρόκειτε για αγορά από το feelunique γνωστό σε πολλές κοπέλες απ'ότι ξέρω μιας και είναι ένα online κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε προιόντα από εταιρείες που όλες αγαπάμε όπως για παράδειγμα Rimmel,Benefit,bareMinerals,Maybelline,the Balm,L'Oreal και πολλές ακόμη εταιρείες.
Εγώ αγόρασα μόνο ένα πράμα από feelunique και αυτό ήταν η πούδρα Rimmel Stay Matte Pressed Powder. Είχα ακούσει πάρα πολλά και από Ελληνίδες beauty bloggers και youtubers αλλά και από του εξωτερικού για αυτήν την πούδρα και έτσι σκέφτηκα να την αγοράσω.


Να αναφέρω βέβαια ότι το feelunique έχει δωρεάν μεταφορικά και τα προιόντα έρχονται από Αγγλία,εγώ έκανα την παραγγελία στις 18/10 και την παρέλαβα στις 30/10.Το προιόν κοστίζει 4.99ευρώ αλλά να σας πω την αλήθεια έψαξα και βρήκα στο internet ένα κουπόνι με έκπτωση 5% οπότε τελικά μου κόστισε 4.74 ευρώ (γλίτωσα 0.25 cents χιχι).
Η πρώτη εντύπωση από το προιόν ήταν πάρα πολύ θετική!!!!Ελπίζω να μου έρθουν σύντομα και τα υπόλοιπα γιατί τα περιμένω πως και πως.

Εσείς πως νιώσατε όταν λάβατε την πρώτη σας αγορά από internet;
Έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτήν την πούδρα από την Rimmel;





27 σχόλια:

  1. Είναι καταπληκτική η αίσθηση όταν λαμβάνεις το πρώτο δέμα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! :-)
    Την συγκεκριμένη πούδρα θέλω να την δοκιμάσω και γω, αν και δεν πολυχρησιμοποιώ πούδρες. Με γειά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Βασιλική μου!!!!Μιας και είναι πολύ οικονομική εγώ σου προτείνω να την δοκιμάσεις την πούδρα!

      Διαγραφή
  2. Άντε καλή αρχή ,να τα χαίρεσαι ,καλοφόρετα ,πρέπει να είναι τέλεια η πούδρα τη θέλω και εγώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια με γεια!!!!Χθες την παρήγγειλα και εγώ μαζί με κάτι κραγιόν της rimmel!!!Πολύ εθιστικό το online shopping!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!Να μας πείς στο blog σου πως σου φάνηκαν τα κραγιόν από Rimmel όταν τα χρησιμοποιήσεις μήπως κάνω και εγώ κάποια παραγγελία!

      Διαγραφή
  4. Με γεια! Είναι ωραίο το online shopping κι ας έχω πάρει μόνο μια φορά κι εγώ! :)
    Την πούδρα πρόσεχε πώς θα την πιάνεις γιατί την έχω πατήσει με τέτοιου είδους καπάκια από την Rimmel! Αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Καλά που μου το είπες για το καπάκι Κοραλλία μου για να μην την πατήσω!

      Διαγραφή
  5. Είνα τέλειο όταν περιμενεις δεματα απο το ιντερνετ και τελικα φτανουν στα χερια σου!!!! Σαν παιδάκι τα χριστουγεννα αισθανομαι!!! Θελω να δοκιμάσω κι εγώ τη συγκεκριμενη πουδρα αλλα επειδη γενικα δεν πολυχρησιμοποιω πουδρες δεν την εχω παρει ακομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά όπως το είπες είναι!Και εγώ σαν να ήμουν μικρό παιδί τα Χριστούγεννα αισθάνθηκα!Τρελή χαρά!Πάντως είναι πολύ καλή αγορά και πολύ οικονομική,εγώ σου προτείνα να την αγοράσεις!Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι αυτη την πουδρα!! :) με γεια!!
    Μόλις έφτιαξα και εγώ ένα καινούργιο blog... ακόμα βέβαια το ετοιμάζω! αν θες επισκέψου το
    http://marys-beauty-blog.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό ξεκίνημα στο blog σου!!!Ελπίζω να βλέπουμε συχνά αναρτήσεις και να σε γνωρίσουμε καλύτερα!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ωωω με γεια σου, να τη χαρείς Μάρω μου!
    Εγώ μια φορά παρήγγειλα μέσω ίντερνετ, δηλαδή άλλος παρήγγειλε για εμένα, γιατι εγώ είμαι εντελώς άσχετη:Ρ
    Παρ'όλα αυτά, θέλω μέσα στο μήνα αυτό να παραγγείλω από το feelunique, καθώς έχω που το λέω από το καλοκαίρι:Ρ
    Να σε ρωτήσω Μάρω μου, ξέρεις αν μπορείς να πληρώσεις κάποια εγγύηση ώστε αν κάτι έρθει σπασμένο ή αν το πακέτο δεν έρθει καν, να μπορείς να βγάλεις άκρη με κάποιο τρόπο? Αυτός είναι ο κύριος φόβος μου, γιατι αν παραγγείλω, θα παραγγείλω πολλά:$
    Σορρυ και για το μεγάλο σχόλιο, φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μάρω μου,δεν με πειράζει καθόλου για το μεγάλο σχόλιο χαρά μου να μπορώ να σε εξυπηρετήσω με οτιδήποτε θέλεις!!Κοίτα σε κάποια site έχει πέρα από τα έξοδα αποστολής όπου δεν έχει το feelunique και κάποιο extra ποσό όπου αν θες το επιλέγεις για εγγύηση.Το feelunique απ'ότι είδα δεν έχει αλλά διάβασα στο site ότι αν κάποιο προιόν έλθει σε άσχημη κατάσταση μπορείς να επικοινωνίσεις μαζί τους για να σου κάνουν την αντικατάσταση!Εγώ σου προτείνω να κάνεις μια μικρή αγορά αρχικά μέχρι να εξικοιωθείς με τις online αγορές και πιο μετά να κάνεις κάποια πιο μεγάλη!
      Οτιδήποτε θελήσεις εννοείτε ότι μπορείς να μου στείλλεις και mail!!!!Φιλιά

      Διαγραφή
  8. ααα θελω και εγω καποια στιγμη να παρηγγειλω αλλα να δουμε ποτε χεχε με γεια σου Μαρω μου εχω ακουσει πολυ καλα πραγματα γι αυτη την πουδρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kate μου πραγματικά η πούδρα είναι φοβερή,1000% θα την ξαναγοράσω!!!!!!Όποτε τα καταφέρεις αγόρασέ την!!!!!

      Διαγραφή
  9. Μόνο 4,74;;; Τη Θέλω! Έχω ακούσει πολλές φορές για αυτό το site, δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακομα...έχει και Benefit; Έφυγαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα έχει και Benefit!!!!Αλλά από ότι είδα δεν στέλνουν από αυτά στην Ελλάδα!!!Απ'ότι διαπίστωσα προιόντα από κάποιες εταιρείες δεν τα στέλνει Ελλάδα!

      Διαγραφή
  10. Πράγματι δε στέλνει..επίσης δεν έχει πια δωρεάν μεταφορικά. Τυχερήηηηη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγω τρελαινομαι!οταν ημουν στο νησι μου ειχα παραγγειλει καιτ παρομοιο απο cheapsmells..
    τοσο εκανε περιπουνα ρθει αλλα τωρα δνε με συμφερει να δωσω και το αρχικο ποσο που μου ΄λενε για την καρτα για λιγες αγορες.οποτε βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει ψάξιμο στις αγορές μέσω ιντερνετ,Εγώ ακόμη περιμένω κάποια πράγματα και περιμένω πως και πως!!

      Διαγραφή
  12. καταρχην πολυ ωραιο το blog σου.αυτη την πουδρα θελω κι εγω να την δοκιμασω γιατι θελω να βαλω τα προιοντα rimmel και στο κατστημα μου...ειναι οντως καλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Εγώ από την πούδρα έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη και 1000% θα την αγοράσω ξανά!!Πλέον είναι από τα αγαπημένα μου προιόντα.!!

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα, και εγώ έχω κάνει αρκετές αγορές καλλυντικών μέσω ίντερνετ και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη μιας και τα βρίσκεις σε αρκετά χαμηλότερες τιμές αλλά βρίσκεις και μάρκες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Τη συγκεκριμένη πούδρα την έχω παραγγείλει ήδη δύο φορές και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, αφενός είναι value for money και αφετέρου κρατάει πολύ καιρό...:) Εσένα πως σου φάνηκε? Αν θέλετε ακολουθήστε και το καινούριο μου blogaki όπως το λέω... Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το λέω εδώ αν όχι συγχωρέστε με γιατί είμαι καινούρια...:) http://make-upblogaki.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που ανέφερες για τις αγορές μέσω ιντερνετ,Εγώ έχω μείναι απόλυτα ικανοποιημένη από την πούδρα και μπορώ να σου πώ ότι προχτές την παρείγγειλα ξανά.Και βέβαια δε με ενοχλεί καθόλου που ανέφερες το blog σου.το έχω ήδη δει και μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε πολύ!!!Καλή αρχή σου εύχομαι και ελπίζω να τα λέμε συχνά!

      Διαγραφή