Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ELF Makeup Mist and Set...Review


Γειά σας κορίτσια!!Τι κάνετε;;Φτάσαμε στον Απρίλιο,άλλαξε και η ώρα οπότε τώρα θα χαρούμε ακόμη περισσότερο την μέρα μιας και θα είναι μεγαλύτερη.Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η άνοιξη μιας και δεν έχουμε ούτε πολύ κρύο αλλά και ούτε πολύ ζέστη και είναι κατάλληλη για πολλές βόλτες!!

Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για ένα προιόν που είχα πάρει πρίν από αρκετό καιρό και μου είχατε ζητήσει να κάνω Review αφού το χρησιμοποιήσω.Πρόκειτε για ένα προιόν από την ELF και είναι το Makeup Mist and Set.Είναι ένα προιόν που το χρησιμοποιούμε για να σταθεροποιήσουμε το μακιγιάζ αφού το ολοκληρώσουμε για να διαρκέσει περισσότερες ώρες.
Περιέχει Αλόε Βέρα,Πράσινο Τσάι,Αγγούρι και Βιταμίνες A,C & E και το προιόν είναι στα 60ml.Η μυρωδιά του είναι πολύ απαλή και δεν είναι καθόλου ενοχλητική μιας και προσωπικά θεωρώ πλεονέκτημα του προιόντος την απαλή μυρωδιά του.
Προσωπικά αυτό το προιόν μου άρεσε αρκετά,βέβαια δεν έχω δοκιμάσει και κάποιο άλλο αντίστοιχο προιόν έτσι ώστε να μπορώ να το συγκρίνω.
Σημαντικό είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε το προιόν γιατί εγώ την πάτησα την πρώτη φορά που το εφάρμοσα στο πρόσωπο μου.Θα πρέπει να ψεκάζετε από αρκετή απόσταση γιατί αν ψεκάσετε από αρκετά κοντά τότε το αποτέλεσμα γίνετε πολύ νερουλό και το makeup θυμίζει κάτι σαν ''λάσπη''.Δεν έχω ξετρελαθεί με το στόμιο του προιόντος γιατί με ένα φσιτ βγάζει με μεγάλη δύναμη το προιόν.



Κάνει το μακιγιάζ όντως να διαρκεί αρκετά ειδικότερα τις σκιές όπου τις σταθεροποιεί για πολλές ώρες.Δεν είναι όμως ένα προιόν που θα εμποδίσει την λιπαρότητα να εμφανιστεί μετά από κάποιες ώρες.Εγώ έχω πολύ λιπαρό δέρμα και πάντα μετά από 5 ώρες περίπου αφότου έχω βαφτεί θα κάνει την εμφάνισή της η λιπαρότητα χρησιμοποιώντας το Makeup Mist and Set από ELF δεν άλλαξε κάτι.
Ένα αρνητικό του που μπορώ να βρω είναι ότι λόγο του λιπαρού μου δέρματος με το προιόν αυτό νιώθω κάπως ''βαρύ'' το δέρμα μου οπότε το χρησιμοποιώ όποτε είναι να βγώ και θέλω να κάνω κάποιο πιο έντονο μακιγιάζ.Δεν το χρησιμοποιώ όμως σε καθημερινή βάση.

Αυτά από εμένα,εσείς το έχετε χρησιμοποιήσει;;;;;;

Θα τα πούμε πολύ σύντομα
Φιλιά 
Μάρω


4 σχόλια:

  1. Μου άρεσε το review σου, δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά θα ήθελα!! η elf είναι και αγαπημένη και προσιτή άλλωστε :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμασει καποιο αντιστοιχο προιον αν και με αυτο θα μπορουσα να κανωω την αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε το εχω δοκιμάσει ούτε και εγω αλλα θα ήθελα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο το review σου! Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν με κερδίζουν και πολύ αυτά τα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή