Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αγορές από inatural.gr



Ήθελα καιρό τώρα να δοκιμάσω προιόντα φαρμακευτικά,είχα ακούσει τόσα μα τόσα πολλά αλλά πηγαίνοντας σε φαρμακεία και βλέποντας τις τιμές απλά άλλαζα γνώμη.Μα πόσο όμορφα λόγια άκουγα για την Apivita για τα προιόντα που μας δίνει αλλά και για την Frezyderm.Έτσι λοιπόν ανακάλυψα πριν από κάποιους μήνες τα online φαρμακεία όπου εκεί οι τιμές δεν συγκρίνονται με τις τιμές των προιόντων στα ίδια τα μαγαζιά.Είπα να κάνω το ξεκίνημα των online αγορών μου από το online φαρμακείο www.inatural.gr.
Η εξυπηρέτηση άψογη!!Έχουν ένα site πολύ οργανωμένο όπου μπορείς να βρείς το προιόν που θές πολύ εύκολα!!Και το πιο σημαντικό;;
Πάρα πολύ καλές εκπτώσεις στα προιόντα Apivita και Frezyderm.(Περίμενε πρώτα να διαβάσεις όλο το post και μετά τρέχεις στην σελίδα του inatural.)
Ας δούμε λοιπόν τι πήρα!!



Σε όσους έλεγα ότι θέλω να πάρω κάποια προιόντα από Apivita να δοκιμάσω μου πρότειναν να πάρω το Gel καθαρισμού.Δεν μπορούσα να μην τους ακούσω!
Επέλεξα λοιπόν το Gel καθαρισμού για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη και κίτρο.Και γιατί επέλεξα αυτό το gel;;
Για τον πολύ απλό λόγο ότι...έχω πολύ λιπαρό δέρμα.
Μετά από κάποιες φορές που χρησιμοποίησα αυτό το προιόν,πραγματικά ευχαρίστησα όσους μου το πρότειναν.Αλλά δεν θα σας πω περισσότερα γιατί έχω σκοπό να κάνω και κανα review.
Πήρα τα 200ml στην τιμή 8.65ευρώ από 13.30.
Εαν θές να το δοκιμάσεις/αγοράσεις πάτα εδώ.


Αχχχ Frezyderm με έκανες να σε αγαπήσω με αυτό το προιόν.Έψαχνα και ξαναέψαχνα για μια κρέμα ματιών και δεν μπορούσα να βρω κάποια που να με κάνει να θέλω να δοκιμάσω.Κάποια στιγμή μου ήρθε στα χέρια μου ένα δείγμα από το Eye Balm της Frezyderm και ξετρελάθηκα.Επειδή όμως ήθελα να δοκιμάσω μια κρέμα αντιρυτιδική ματιών επέλεξα την Anti-Wrinkle Effect για όλες τις ηλικίες.Αν και είμαι 27 ετών ήθελα κάποια όχι πολύ βαριά ατιρυτιδική για τις πρώτες ρυτιδούλες!!
Είναι 15ml και την πήρα 18.93 από 31.55~40% έπτωση παρακαλώ~,εάν θες να την δοκιμάσεις πάτα εδώ.


Μάσκα προσώπου με αλόη.Ήθελα τόσο πολύ μια ενυδατική μάσκα οπότε δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτή την μάσκα Αγαπώ την αλόη οπότε με την πρώτη ματιά καθώς έβλεπα τα προιόντα την έβαλα κατευθείαν στο καλάθι μου!Και φυσικά δεν το μετάνιωσα...
Είναι 40ml και την πήρα 6.50ευρώ από 10ευρώ.Εαν θέλεις να την δοκιμάσεις πάτα εδώ.



Ακόμη ένα προιόν με αλόη.Μιλάω βέβαια για τον ενυδατικό ορό από Apivita.Περιέχει Αλόη και Υαλουρονικό οξύ.Μυρίζει πάρα πολύ ωραία και χαίρομαι πάρα πολύ που επέλεξα αυτό τον ορό αν και έχω βάλει ακόμη έναν στο μάτι από την Apivita.Δεν θα σας πω όμως περισσότερα γιατί έχω σκοπό να κάνω και για αυτό το προιόν review όπως και για τα προηγούμενα βέβαια.
Είναι 15ml και τον πήρα 18.20ευρώ από 28.00ευρώ.Παρατηρήσατε ότι είναι 10ευρώ πιο κάτω!!!

Να πώ ότι από αυτό το online φαρμακείο έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη.Από την ημέρα της παραγγελίας μου την επόμενη ήταν σπίτι μου εαν βέβαια τα είχα παραγγείλει πρωί.Εαν για παραδειγμα κάνεις την παραγγελία σου πχ Τρίτη απόγευμα θα την έχεις στο σπίτι σου Πέμπτη πρωί.
Να σας πώ ότι μέσα στην παραγγελία μου μου είχαν και κάποια δειγματάκια.Γύρω στα 10 δειγματάκια φανταστείτε στην κάθε παραγγελεία και χωρίς να γνωρίζουν ότι έχω blog όπου άλλα φαρμακεία βάζουν με το ζόρι 1-2 δειγματάκια.Για εμένα πολύ ωραία κίνηση!!
Σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω τις αγορές μου από το www.inatural.gr

Πείτε μου και εσείς για αγορές που έχετε κάνει από online φαρμακείο και την εμπειρία σας από αυτό,καθώς και αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν από τα παραπάνω!!
Μήπως έχετε να μου προτείνετε και κάποιο προιόν περιποίησης προσώπου που σας άρεσε πολύ;;;


Φιλιά πολλά
Μάρω







13 σχόλια:

  1. πολύ ωραία όλα!Με γεια!Εχω το gel καθαρισμού και είναι τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!!!Μου αρέσει και εμένα πολύ το gel το χρησιμοποιώ καθε μέρα!!

      Διαγραφή
  2. εχω παραγγειλει απο το συγκεκριμενο φαρμακειο και εμεινα πολυ ευχαριστημενη..περιμενω εντυπωσεις για την κρεμα ματιων...και γω μεταξυ αυτης και της eye balm ειμαι..η μασκα με αλοη ειναι σουπερ ενυδατικη αλλα παρολο που εχω πολυ λιπαρο δερμα μου αρεσε πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου η κρέμα ματιών μου αρέσει πάρα πολύ!!Εαν έχεις κύκλους θα σε εξυπηρετήσει πιο πολύ το eye balm!!

      Διαγραφή
  3. Μόλις μου τελείωσε ο όρος κ πρέπει να τον αγοράσω!! Θα το κοιτάξω εκεί κ ναι μερικά φαρμακεία τι τσιπιδες ούτε ένα sample! Σωστή!! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου τι ωραίος που είναι ο ορός!!!!Εμα δεν εχουν καταλάβει ότι βάζοντας δείγματα όλο και πιο πολλά πράγματα θα θέλουμε να αγοράζουμε δοκιμάζοντας τα!!Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Αχ θέλω πολύ να δοκιμάσω την κρέμα ματιών της Frezyderm! Περιμένω το review σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου είναι πολύ ωραία η κρέμα ματιών,σίγουρα θα κάνω review!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλές εκπτώσεις σε αυτά που πήρες! Με γεια σου και να χαρείς και τα δειγματάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την κρέμα ματιών της Frezyderm θέλω και εγώ πολύ να την αγοράσω ! και περιμένω την γνώμη σου για αυτήν την κρέμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελω πολύ να δοκιμασω το cleansing της apivita!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλειααα όλα!!! Με γεια σου!!! Έχω δοκιμάσει κι εγώ το τζελ για λιπαρές επιδερμίδες, και είναι υπέροχο, απλώς δεν κάνει για μάτια, έτσι συνέχισα με το αντίστοιχο με λεβάντα!! Και το serum είναι πολύ καλό και φυσικά η μάσκα!!! Πολύ καλές τιμές!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία πραγματάκια πήρες! Η μάσκα αυτή μου αρέσει πάρα πολύ!Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή