Τρίτη 29 Απριλίου 2014

~MAC Proenza Schouler Collection Spring 2014~




Γειά σας κορίτσια μου!!Τι κάνετε;;
Ήδη οι περισσότερες θα έχετε ακούσει για την νέα συλλογή της MAC σε συνεργασια με τον οίκο Proenza Schouler όπου είναι limited edition και πρόκειτε να έρθουν και στην Ελλάδα.Είναι η Proenza Schouler Collection Spring 2014.Απο τις συσκευασίες και μόνο καταλαβαίνεις ότι ναι έρχετε το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά μας πια. Όμορφα χρώματα,ζωντανά που μόνο που τα βλέπεις σου φτιάχει η διάθεση!!
Η συλλογή αποτελείτε από 4 νέες αποχρώσεις κραγιόν,2 πολύ ωραίες αποχρώσεις ρουζ όπου θεωρώ ότι ταιριάζουν σε όλες τις κοπέλες είτε ξανθές είτε μελαχρινές είτε κοκκινομάλλες,4 νέες αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών,4 νέα pro-longwear μολύβια καθώς και ένα νέο πινέλο με μια λαβή γεμάτη χρώματα όπου το κάνει να ξεχωρίζει.

























Θα ήθελα όλα να τα αποκτήσω!!Το ένα πιο όμορφο από το άλλο,πολύ όμορφες αποχρώσεις κραγιόν περιλαμβάνει και nude απόχρωση και πιο ροζ αλλά έχει και πολύ σκούρα απόχρωση μπορντώ θα μπορούσα να πώ για όσες αγαπούν τα σκούρα χρώματα.
Ρούζ και σε ρόζ απόχρωση αλλά και σε πιο πορτοκαλί για να καλύψει όλα τα γούστα.
Βερνίκια νυχιών και πιο nude αλλά και πολύ σκούρες αλλά φυσικά και μολύβια ματιών και χειλιών έτσι ώστε να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα!!Και αφού μας δίνουν τις πολύ όμορφες αποχρώσεις στα ρούζ δεν θα μπορούσε να λείπει το κατάλληλο εργαλείο!!Πινέλο για το ρούζ...που θέλεις τόσο πολύ να το κάνεις δικό σου!

Την νέα συλλογή της MAC μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα MAC Ερμού,Κηφισιά,Γλυφάδα και Attica Golden Hall. 


Εσείς ποιό από τα παραπάνω θα θέλατε να αποκτήσετε;;

Φιλιά 
Μάρω




5 σχόλια:

  1. Ειναι όλα πανέμορφα.... Θα θέλα να τα αποκτήσω όλα κι εγω.... :) δεν το βρίσκουμε δηλαδή σε όλα τα Mac καταστήματα;;; xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαίνονται πολύ ωραία και ειδικά η συσκευασία τους είναι υπέροχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συσκευασια ειναι τελεια και οπως παντα το ιδιο τελεια θα ειναι και η ποιοτητα!
    Κι εγω τα θελω ολα!!!
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζωηρές αποχρώσεις αλλά και συσκευασίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη και αυτή η συλλογή! Ξεχειλίζει χρώμα!! Πιο πολύ μου άρεσαν τα ρουζάκια!!! Είναι πανέμορφαα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή