Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Haul...από έκθεση αισθητικής Περιστερίου


Γειά σας κορίτσια μου!Σήμερα σκέφτηκα να σας δείξω κάποια πράγματα που πήρα από την έκθεση Αισθητικής για επαγγελματίες που έγινε στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.Πήγα την Κυριακή με μια φίλη μου και επέλεξα κάποια πράγματα που ήθελα πάρα πολύ να αγοράσω εδώ και καιρό.

Αρχικά επισκέφτηκα το stand της W7 όπου είχε μια πάρα πολύ ωραία προσφορά.Με την αγορά 5 οποιονδήποτε προιόντων άνω των 25ευρώ συνολικά τα χρέωναν 25ευρώ.Αρχικά πήγα να πάρω το Candy Floss,το Honolulu και το Double Art και επειδή το καθένα κόστιζε 7 ευρώ άρα έφτανα τα 21ευρώ είπα να εκμεταλλευτώ την προσφορά και πήρα επιπλέον μια παλέττα με σκιές και πήρα και στην φίλη μου ένα foundation που ήθελε να δοκιμάσει και έτσι όλα αυτά μου κόστισαν 25ευρώ!






















Αφού ολοκλήρωσα τις αγορές μου από το stand της W7 επισκέφτηκα το stand του Dust and Cream.Εκεί υπήρχαν προιόντα από Beauty Line Cosmetics,από Essence,από Farmasi αλλά και από άλλες εταιρίες.Από αυτό το stand επέλεξα 2 μολύβια ματιών τα οποία είναι μεταλλιζέ δεν είναι ματ σε δύο αποχρώσεις που ήθελα καιρό τώρα να αποκτήσω.
Πήρα μια μωβ απόχρωση και μια πράσινη απόχρωση όχι πολύ ανοιχτόχρωμη λίγο πιο σκούρα θα έλεγα και είναι από την εταιρία Farmasi.



Η πράσινη απόχρωση είναι η 107 και η μωβ απόχρωση είναι η 118.Το καθένα κόστιζε 2ευρώ και μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή τιμή.Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη για να σας πω για την διάρκεια τους αλλά από απόδοση που δοκίμασα το tester στο κατάστημα στο χέρι μου μου άρεσε πάρα πολύ.
Η επόμενη επιλογή μου ήταν 2 κραγιόν από Beauty Line Cosmetics.Πρόκειτε για 2 nude αποχρώσεις.Η μια απόχρωση πάει προς το πορτοκαλί και η άλλη απόχρωση πάει προς στο ανοιχτόχρωμο ροζ.












Το αριστερό κραγιόν που είναι το ανοιχτόχρωμο ροζ είναι η απόχρωση 6 ή 9,τώρα ποιός από τους δύο αριθμούς ισχύει θα σας γελάσω και το κραγιόν δεξιά που πάει προς το πορτοκαλί είναι η απόχρωση 11.Απ'ότι βλέπετε τα έχω ήδη χρησιμοποιήσει,η απόχρωση 11 έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου για κάθε μέρα για απαλό μακιγιάζ.Το ρόζ σαν απόχρωση μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δυστηχώς το συγκεκριμένο κραγιόν έχει ένα αρνητικό.Το αρνητικό του είναι η μυρωδιά του όπου μυρίζει σαν βουτυροκακάο όπου προσωπικά αυτή η μυρωδιά δεν μου αρέσει.Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η απόχρωση 11 δεν μυρίζει έτσι,μυρίζει σαν κλασσικό κραγιόν (οπότε είναι και ένας ακόμη λόγος που το έχω αγαπήσει) και αυτά τα δυο κραγιόν είναι από την ίδια σειρά,τώρα για πιο λόγο έχουν τόσο διαφορετική μυρωδιά δεν το ξέρω.Να αναφέρω ότι το κάθε ένα κραγιόν κόστιζε 2.50 ευρώ.

Να σας πώ ότι στην έκθεση υπήρχε και stand με τα γνωστά και αγαπημένα σε όλες μας The balm αλλά και Mememe.Ήθελα πάρα πολύ να πάρω το Mary LouManizer αλλά και μια συγκεκριμένη απόχρωση από το Blush me από Mememe αλλά δυστηχώς είχαν τελειώσει.Από τα Tester που δοκίμασα σο χέρι μου πρέπει αυτά τα προιόντα να είναι τέλεια.Πρέπει να έχουν τέλεια απόδοση.Αυτό όμως που μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση είναι ότι το Mary Lou Manizer κόστιζε γύρω στα 13ευρώ.Μια πάρα πολύ καλή τιμή αν σκεφτείτε ότι στο internet το βρίσκουμε γύρω στα 20ευρώ και πιθανόν και με επιπλέον έξοδα αποστολής.Το Blush me από Mememe κόστιζαν γύρω στα 11.50ευρώ.Δυστυζώς όμως είχαν τελειώσει και δεν κατάφερα να τα αγοράσω.

Αυτά από εμένα,θα τα πούμε πολύ σύντομα,
Φιλιά 
Μάρω





20 σχόλια:

  1. Με γεια σου !! Πήρες πολύ ωραία πράγματα !! Θέλω και εγώ τα ρουζ της W7 φαίνονται τέλεια και έχω ακούσει τα καλύτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω όλα τα W7 που πήρες!! όσο για το κραγιόν της beauty line το 6ή9 κι εγώ το πήρα πρόσφατα και πραγματικά με παραξένεψε γιατί μύριζε διαφορετικά και όχι τόσο ωραία όσο τα άλλα κραγιόν της σειράς και ήταν λίγο πιο στεγνό από τα υπόλοιπα! Να τα χαρείς όλα κουκλίτσα μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,τελικά συμφωνούμε για την μυρωδιά του κραγιόν,ελπίζω σε άλλα που θα πάρω να μην έχει πάλι αυτή την μυρωδιά.

      Διαγραφή
  3. Το candy floss το πήρα κ εγώ..Ρε συ ήταν ακριβά τα προιόντα της W7!!!Θα σου στείλω μήνυμα να σου πω..!Πολύ ωραίες αγορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!!Το candy floss είναι τέλειο χάρηκα πολύ που τα πήρα και τα 3.Όντως ήταν αρκετα ακριβά απ'ότι στο internet.

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα Μάρω μου, κυρίως τα ρουζ από W7. Με έκανες να ζηλεψω που δεν ήρθα! Να τα χαρείς και να κάνεις και review μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου,να είσαι καλά!Κανόνισε να έρθεις τον Μάιο Αθήνα να πάμε στην έκθεση στο MEC Παιανίας.

      Διαγραφή
  5. κριμα που δεν προλαβες το mary lou..ειναι οντως πολυ καλο...αλλα και αυτα που πηρες απο w7 φαινονται πολυ ομορφα..και εχουν και τελειες συσκευασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου σε ευχαριστώ πολύ.Τα ρουζ από W7 είναι όντως τέλεια και από θέμα συσκευασίας αλλά και από θέμα ποιότητας.Μακάρι να βρώ στην άλλη έκθεση και το Mary Lou.

      Διαγραφή
  6. Μου αρεσουν τα κουτακιαααα!Μεγειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο τέλεια πράγματα πήρες!! Με γεια σου! Η W7 είναι μια εταιρία που θέλω να δοκιμάσω αρκετά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανέμορφα όλα!!!να τα χαρείς!!!πολύ ωραία τα W7 blushers!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μεγια τα ρουζακια εκπληκτικα..τα κραγιον της beauty line δεν μου πολυαρεσουν!!! μακιαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραία πραγματάκια! Με γεια! Ειδικά τα ροζ τα κουτάκια είναι απίστευτα! Το θέμα με τις μυρωδιές στα κραγιόν της beauty line το έπαθα κι εγώ αλλά αντίθετα! Δλδ είχα ένα πορτοκαλί που για μένα μύριζε πολύ άσχημα αλλά ευτυχώς καθόλου έντονα και πρόσφατα πήρα ένα κοραλλί που μυρίζει σαν βανίλια και μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή