Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Kim Kardashian...lovely makeup!!


THE BEST OF KIM KARDASHIAN




Γειά σας κορίτσια μου!!!Πολλές φορές έχω βρεθεί σε γυναικείες συζητήσεις με θέμα το μακιγιάζ της Kim Kardashian!Και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές όπου κάνοντας μια ''έρευνα'' στο youtube πέφτουμε σε βιντεάκια από Beauty Youtubers οι οποίες μας παρουσιάζουν μακιγιάζ της Kim Kardashian.Κάνοντας μια ''βόλτα'' στο Pinterest βρήκα φωτογραφίες της όπου ξεχώρισα το μακιγιάζ της και έτσι είπα να σας το δείξω!!

Παρατηρώντας το μακιγιάς της Kim Kardashian βλέπουμε ότι το μακιγιάζ της στηρίζετε κυρίως στις έντονες φωτοσκιάσεις αλλά και στο πιο εντονο μακιγιάζ των ματιών.Για τα χείλια συνήθως προτιμάει τις πιο nude αποχρώσεις..




Ας δούμε λοιπόν κάποιες δωτογραφίες από το Pinterest με το μακιγιάζ της Kim


Top 20 Kim Kardashian Makeup Looks








Kim kardashian makeup
























Εσάς πως σας φαίνετε το μακιγιάζ της Kim Kardashian??Περιμένω τα σχόλιά σας και φυσικά θα τα πούμε πολύ σύντομα!!!

Φιλιά
Μάρω






8 σχόλια:

  1. Έχω την εντύπωση ότι το μακιγιάζ της Kim ταιριάζει σε πολλά πρόσωπα λόγω των φωτοσκιάσεων του! Μπορεί να κάνω και λάθος.. Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι το έντονο Bronzing που ίσως ταιριάζει περισσότερο και με το μαύρισμα μας το καλοκαίρι και ίσως φαίνεται πιο υπερβολικό τώρα που είναι ακόμη άνοιξη; Πάντως η Kim είναι τόσο όμορφη και το υποστηρίζει απόλυτα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Einai to agapimeno moy contouring auto poy kanei h Karntasian!! To latreyw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφη, μου αρεσουν και οι αποχρωσεις που εχει συνηθως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει πολύ το μακιγιάζ !! Τις κάνουν πάντα τέλεια κοψίματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα τα μακιγιαζ ειναι εντυπωσιακα. Ειναι απλα θεα η γυναικα οπως και να βαφτει. εχει υπεροχα χαρακτηριστικα τα οποια ξερει να αναδικνυει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με το μακιγιάζ που της κάνουν σιγουρα ξερουν να αναδεικνύουν τα ''καλά" χαρακτηριστικά της και να κρύβουν τις ατέλειες της....αυτό ειναι και το ζητούμενο του μακιγιάζ ουσιαστικά, απλά ίσως είναι υπερβολικά έντονο...βάψιμο σοβάς όπως το λέμε λαϊκά....παρόλα αυτά το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να πουμε πως δεν είναι πετυχημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενταξει θεα..................
    τι τελεις φωτο!!!!!
    απιστευτα μακιγιαζ πολυ σικατα!!!
    μακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή