Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Eco Tools~Large Powder




Γειά σας κορίτσια μου!Όλες γνωρίζετε φαντάζομαι τα πινέλα eco Tools και αν δεν τα γνωρίζετε όλες σίγουρα τα γνωρίζετε οι περισσότερες!!Αυτό όμως που πολλές δεν γνωρίζετε και δεν το γνώριζα ούτε και εγώ είναι ότι τα πινέλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε αλυσίδα καταστημάτων εδώ στην Ελλάδα.Πριν από λίγες μέρες είπαμε με μια φίλη μου να πάμε στα Galerie de beaute που έχουμε στην περιοχή μας.Εκεί λοιπόν όπως αμέριμνα κοίταζα τα προιόντα μακιγιάζ έφτασα στο σταντ με τα πινέλα.Εκεί λοιπόν έμεινα έκλπηκτη.Είχε κάποια πινέλα ecοTools.Φυσικά κατευθείαν σκέφτηκα να αγοράσω κάποιο.Πριν από κάποιες μέρες είχα σκεφτεί να παραγγείλω κάποια πινέλα eco Tools από το iherb αλλά με το που τα είδα στο κατάστημα ένιωσα πάρα πολύ τυχερή που δεν παρήγγειλα μιας και τα βρήκα στην Ελλάδα..
Το πινέλο που επέλεξα είναι το Large Powder όπου είναι για το άπλωμα της πούδρας.














Το πινέλο είναι φανταστικό,πάρα πολύ μαλακές οι τριχούλες του και είναι σαν χάδι πάνω στο δέρμα όταν απλώνουμε την πούδρα.Κάτι ακόμη που μου έκανε εντύπωση είναι η τιμή του.Πριν την κοιτάξω φοβήθηκα ότι θα είναι πολύ ακριβό γιατί έχουμε συνηθήσει στην Ελλάδα να τα βρίσκουμε πολλά πιο ακριβά απ'ότι μέσω online καταστήματα του εξωτερικού.Η τιμή του είναι στα 9.25.Όσο δηλαδή το έβρισκα περίπου και στο ίντερνετ.Τότε χάρηκα ακόμη περισσότερο και φυσικά κατευθείαν το αγόρασα.



Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχουν τα πινέλα eco tools στην Ελλάδα?Έχετε κάποιο από αυτά τα πινέλα και αν ναι πως σας φαίνονται?


Φιλιά πολλά 
Μάρω












8 σχόλια:

  1. Οχι δεν το γνωριζα αλλα σιγουρα οταν περασω απο καποιο Galerie de beaute θα τα αναζητησω και αυτο που με χαροποιησε ηταν αυτο που ειπες για την τιμη γιατι εδω στην Ελλαδα ολα ειναι υπερτιμιμενα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ηξερα οτι κυκλοφορουν Ελλαδα αλλα νομιζα οτι θα τα εχουν πανακριβα..γενικα ειναι πολυ καλα πινελα αλλα εχω βολευτει πολυ με τα real techniques...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε εγώ γνώριζα ότι υπάρχουν στην Ελλάδα .Φαίνεται εξαιρετικό πινέλο με γεια σου ! Δυστυχώς δεν κατοικώ Αθήνα άλλα στην επόμενη μου επίσκεψη σίγουρα θα επισκεφθώ τα Galerie de beaute!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα είχα δει και εγώ, όμως δεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω την τιμή γιατί ήμουν σίγουρη πως θα ήταν πιο ακριβά!καλά που μας το είπες1!!θέλω να πάρω το συγκεκριμένο που δείχνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω 2 πινέλα τους και τα λατρεύω! Και τα πήρα από Ελλάδα χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έχω και εγώ εδώ και αρκετό καιρό απο Gallerie! Είναι πολύ καλής ποιότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα εχω δει στα gallerie, αλλα τωρα μου φαίνεται πρεπει να τα τιμήσω! Thanks για το όμορφο review hun!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ θέλω πολύ να πάρω ένα πινέλο ecotools!Δεν ξέρω ακόμα πιο αλλά σίγουρα θα πάρω κάποιο! Ίσως τώρα που το σκέφτομαι για ρουζ... Σαν ποιότητα τώρα έμαθα από εσένα αλλά γενικά μου αρέσει πολύ η βάση από όπου τα κρατάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή