Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Σεμινάρια Ομορφιάς-Seventeen




Μα πόσο όμορφο είναι τελικά να ασχολείσε με το μακιγιάζ και την ομορφιά?!Πόσο όμορφη είναι η στιγμή που σου έρχετε η ιδέα ή ακόμη καλύτερα η έμπνευση ενός νέου μακιγιάζ που δεν είχες κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή.Και επειδή είναι ωραίο να μαθαίνουμε νέα πράγματα και για την περιποίηση της επιδερμίδας μας αλλά και για το μακιγιάζ η Seventeen πραγματοποιεί σεμινάρια ομορφιάς που φυσικά δεν θα μπορούσα να χάσω!
Έτσι λοιπόν μόλις ανακάλυψα στο internet την ανακοίνωση για τα δωρεάν σεμινάρια ομορφιάς της Seventeen συμπλήρωσα αμέσως την φόρμα ενδιαφέροντος όπου μπορείτε και εσείς να βρείτε πατώντας εδώ εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε και εσείς το σεμινάριο.
Άμεσα η υπεύθυνη των σεμιναρίων μου απάντησε με email για το ποιές μέρες θα γινόντουσαν σεμινάρια στο Μαρούσι που με εξυπηρετούσε και την επόμενη μέρα κάλεσα για να κλείσω ώρα στο group που θα με εξυπηρετούσε.Έτσι και έγινε λοιπόν το ραντεβού κλείστηκε για την Τρίτη 25-02-2014.
Η εμπειρία ήταν πάρα πολύ όμορφη!Η αισθητικός η Ανθή ήταν φοβερή μαζί μας και απαντούσε σε όποια απορία μπορεί να είχαμε.











Το σεμινάριο ξεκίνησε με την περιποίηση της επιδερμίδας και τον σωστό καθαρισμό της καθώς είναι το Α και το Ω για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.Ξεκινήσαμε φυσικά με το ντεμακιγιάζ ματιών με τα ειδικά προιόντα της Seventeen  για το ντεμακιγιάζ των ματιών

Προιόν απαλό για το καθαρισμό της περιοχής γύρω από τα μάτια όπου είναι oil free και περιέχει χαμομήλι.


Διφασικό ντεμακιγιάζ για την περιοχή των ματιών.
Στην συνέχεια περάσαμε στο καθαρισμό του υπόλοιπου προσώπου αλλά και λαιμού χρησιμοποιώντας το κατάλληλο γαλάκτωμα καθαρισμού ανάλογα με το τύπο του δέρματος μας.
Soothing Cleansing Milk
Soothing cleasing milk για μεικτές και λπαρές επιδερμίδες 
ή

Sea Algae Cleansing Milk

Sea Algae cleasing milk για πολύ ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. 
ή το 

Revitalizing Cleansing Milk
Revitalizing cleasing milk για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Στην συνέχεια κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο scrub για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα αλλά και τα υπολείμματα μακιγιάζ που μπορεί να είχαν μείνει στο δέρμα μας.

Purifying Cream Scrub
Purifying cream scrub~μια κρέμα απολέπισης που προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ!
Στην συνέχεια χρησιμοποιήσαμε τονωτική λοσιόν έτσι ώστε να τονώσουμε την επιδερμίδα μας και να επαναφέρουμε το ph στα σωστά επίπεδα.
Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών όπου εγώ χρησιμοποίησα την 
H2O Hydra Care (Oily/Mixed skin)
H2O Hydra Care για μεικτά και λιπαρά δέρματα,μια super ενυδατική κρέμα που την απορρόφησε η επιδερμίδα μου αμέσως και για την περιοχή των ματιών χρησιμοποίησα την 
Eye Contour Cream
Eye Contour cream όπου επίσης απορροφήθηκε αμέσως και πρόσφερε στην περιοχή των ματιών μου μια πολύ ωραία ενυδάτωση.
Πριν περάσω στο μακιγιάζ να αναφέρω ότι αν και δεν γνώριζα την σειρά Specific της Seventeen η πρώτη εντύπωση ήταν πάρα πολύ θετική και σίγουρα κάποια στιγμή θα αγοράσω κάποια από αυτά τα προιόντα για να τα δοκιμάσω.




Στο μακιγιάζ χρησιμοποιήσαμε προιόντα που όλες γνωρίζετε,foundation σε υγρή μορφή μάτ όπου μπορώ να πώ ότι και αυτό το προιόν μου άρεσε πάρα πολύ γιατί όντως μόλις το φόρεσα και πριν βάλω πούδρα είχα ματ αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδα.



και συνεχίσαμε με το concealer όπου χρησιμοποιήσαμε το


Ideal Cover Liquid Concealer.

Στην συνέχεια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πούδρα όπου χρησιμοποιήσαμε μια Loose Powder δηλαδή πούδρα σε σκόμη όχι κόμπακτ.


Στην συνέχεια κάναμε το μακιγιάζ ματιών όπου προσωπικά προτίμησα σκιές σε γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ,σκούρο καφέ και γκρί όχι πολύ σκούρο και επέλεξα να χρησιμοποιήσω μολύβι ματιών σε μώβ απόχρωση που μου άρεσε πάρα πάρα πολύ.

22 Tinkerbell

Ένα προιόν που πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα πάω να την αγοράσω ήταν η μάσκαρα η x-traordinaire όπου την χρησιμοποίησα στον χρώμα violet και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ όμορφο.Αναρωτιέμε γιατί μέχρι σήμερα δεν την έχω αγοράσει ποτέ μιας και δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Έπειτα βάλαμε ρουζ και φυσικά το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με κραγιόν όπου εγώ επέλεξα μια nude απόχρωση.
Αν και είχα βγάλει φωτογραφία με το μακιγιάζ που είχα κάνει δυστηχώς κατα λάθος την έσβησα από το κινητό οπότε δεν έχω την δυνατότητα να σας δείξω το μακιγιάζ που έκανα.

Όλη η εμπειρία μου άρεσε πάρα πολύ και έχω σκοπό μαζί με της φίλες μου να πάμε πάλι σε σεμινάριο ομορφιάς της Seventeen το καλοκαίρι που θα βγάλει τα νέα προιόντα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα προτείνει η εταιρεία.

Αυτά από εμένα ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post και να μην σας κούρασε γιατί βγήκε κάπως μεγάλο,να πώ επίσης ότι τις εικόνες των προιόντων της βρήκα στο site της Seventeen http://www.seventeencosmetics.com/en/

Φιλιά πολλά 
Μάρω



12 σχόλια:

  1. Είχα πάει κι εγώ και είχαμε περάσει υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο προϊον μακιγιαζ σου εκανε εντυπωση??μονο τη μασκαρα εχω δοκιμασει και μου αρεσει...απο concealer Και make up δεν εχω δοκιμασει τιποτα..η σειρα περιποιησης εμενα δε μου αρεσει..δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική μου την μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η μάσκαρα η xtraordinaire.Έβγαλε όμως και μια νέα σειρά foundation την matt plus όπου μου άρεσε πολύ γιατί και χωρίς πούδρα μου έδινε ματ αποτέλεσμα.Κάποια στιγμή θέλω αυτό το foundation να το αγοράσω για να το δοκιμάσω για αρκετό καιρό.

      Διαγραφή
  3. Πάρα πολύ νομίζω πως περάσατε .Θα δηλώσω σίγουρα και εγώ να λάβω μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πάρα πολύ ωραία,με την πρώτη ευκαιρεία να δηλώσεις συμμετοχή!!!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια πρεπει να ηταν, μου αρεσει η seventeen ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ωραία αν πας με φίλες σου!
    Κρίμα για τη φωτογραφία θα ήθελα να δω το μακιγιάζ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εμένα μου είχε αρεσει πολύ σαν εμπειρία, και σιγουρα θα ξαναδήλωνα συμμετοχή!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κριμα που δεν εχουμε φωτογραφια να δουμε το μακιγιαζ σου..πρεπει να ηταν πολυ ωραια εμπειρια!!!! την επομενη φορα θα δηλωσω και εγω συμμετοχή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κονσίλερ θα ήθελα να το δοκιμάσω!Σου άρεσε?Πρέπει να ήταν πολύ ωραία εμπειρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή