Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Exotic Oil for Daily Care-LORVENN PARIS

Όλες έχουμε αναρωτηθεί πως μπορούμε να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας!!!!!Θέλουμε να φαίνονται λαμπερά και υγειή.Πόλλες φορές όμως τα ταλαιπωρούμε με βαφές μαλλιών,πιστολάκι και προιόντα styling.Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιες φορές χρησιμοποιήσουμε πιστολάκι ή προιόντα Styling θα καταστραφεί η τρίχα του μαλλιού μας.Αλλά με την συχνή χρήση τους τα μαλλιά μας μπορούν να ''καταστραφούν''.Σε όλες της περιπτώσεις ακόμη και σε πιο υγειή μαλλιά καλό είναι να τα περιποιούμαστε και να μην τα παραμελούμε!!!


Γι'αυτό καλό είναι να χρησιμοποιούμε ένα λάδι για τα μαλλιά.Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Exotic Oil for Daily Care από την Lorvenn.Είναι ένα θρεπτικό λάδι για καθημερινή περιποίηση,προστασία,δύναμη και ενισχυμένη λάμψη στα μαλλιά.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του προιόντος το exotic oil είναι εμπλουτισμένο με τα εξωτικά θρεπτικά έλαια Argan & Monoi de Tahiti (πλούσια σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-9), που διεισδύουν στην τρίχα και δίνουν βαθιά ενυδάτωση,θρέψη,δύναμη και λάμψη χωρίς να αφήνουν λιπαρό αποτέλεσμα.


Είναι ένα προιόν που μου άρεσε πολύ αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλά από άλλες εταιρείες για να κάνω σύγκριση.Μου αρέσει γιατί δεν βαραίνει τα μαλλιά,όντως νιώθω ότι τα θρέφει και μου αρέσει γιατι δεν φαίνοντε λιπαρά τα μαλλιά μετά.Το χρησιμοποιώ συνήθως μετά από το μπάνιο σε νωπά μαλλιά και μπορώ να πώ ότι έχω δει μεγάη διαφορά!!!
Μπορούμε κυρίως να το βρούμε σε μαγαζιά καλλυντικών,εγώ προσωπικά το πήρα από Hondos Center.Ένα αρντικό που βρήκα σε αυτό το προιόν είναι η τιμή του.Το είχα αγοράσει πριν από αρκετό καιρό γύρω στα 12ευρώ.Θεωρώ ότι είναι λίγο ακριβό εκεί όπου υπήρχαν άλλα λάδια περιποίησης μαλλιών σε πολύ πιο οικονομική τιμή!!
Εσείς το έχετε χρησιμοποιήσει εάν ναι πείτε μου την γνώμη σας!!!!Θα τα ξαναπούμε σύντομα...

Φιλιά Μάρω!! 

2 σχόλια:

  1. αυτο εχω κι εγω το τελευταιο 3μηνο και μπορω να πω ειμαι πολυ ευχαριστημενη.. σιγουρα θα το ξαναπαρω οταν τελειωσει... παρεπιμπτοντως εχεις και βραβειακι! http://angiebeautyworld.blogspot.gr/2013/10/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο!!!!!!Χάρηκα πάρα πολύ και φυσικά θα δημοσιοποιήσω ένα post για το βραβείο.Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε το blog μου και ελπίζω να τα λέμε σύντομα είτε στο δικό σου blog είτε στο δικό μου!!!

      Διαγραφή