Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

HAUL & REVIEW ΑΡΩΜΑ---IN THE MOOD FOR LOVE-GIANFRANCO FERRE...

Γεία σαςςςςςςς!!!

Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για μία κολώνια που αγόρασα και πραγματικά μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ!!!!!!Γενικά να πω ότι στην κολώνιες είμαι πολύ δύσκολη και πλέον έχω γίνει και πολύ ''αυστηρή''.Ο λόγος είναι ότι 9 στις 10 κολώνιες που έχω δοκιμάσει μου κρατάει πολύ λίγο στο δέρμα!!!Στις περισσότερες κολώνιες από την ώρα που θα τις βάλω μετά από μια ώρα περίπου δεν έχει μείνει το άρωμα πάνω μου!!!!!!Βέβεια δεν εννοώ αν μου μυρίζουν εμένα στο δέρμα μου μετά από μια ώρα αλλα δοκιμάζοντας κάποια κολώνια μετά από μια ώρα περίπου λέω στις φίλες μου να μου πουν αν έχει μείνει πάνω μου αλλά...τίποτα...!!!!Μετά από αρκετές αγορές σε κολώνιες και μετά από αρκετές απογοητεύσεις,είχα πεί ότι θα αγοράζω πολύ οικονομικές κολώνιες και ας μην μένουν στο δέρμα,τουλάχιστον δεν θα έχω χαλάσει πολλά λεφτά!!!!!!Για καιρό λοιπόν χρησιμοποιώ μια κολώνια από ZARA όπου φανταστείτε ότι παίρνω τα 75ml στα 10 ευρώ
!!Δεν θα σας μιλήσω όμως σήμερα για αυτήν την κολώνια αλλά για μια άλλη που αγόρασα εχτές και ξετρελάθηκα πραγματικά!!!!!!!!Εάν θελήσετε να σας μιλήσω και για την κολώνια από ZARA μπορείτε φυσικά να μου το ζητήσετε!Γι'αυτήν λοιπόν που θέλω σήμερα να σας πω είναι η ''In the mood for love'' από Gianfranco Ferre!!!!!





Εξωτερικά η συσκευασία είναι αυτή που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία!!!Δεν ξέρω αν την γνωρίζετε αυτήν την κολώνια εγώ να πω την αλήθεια δεν την ήξερα αλλά χαίρομαι πολύ που την έμαθα!!!!Το μπουκάλι του αρώματος είναι αυτό που βλέπετε στην κάτω φωτογραφία!!!

Ο λόγος που μου αρέσει πολύ είναι αρχικά ότι μένει ώρες στο δέρμα μου χωρίς όμως να είναι πολύ βαριά.Έχει γλυκιές νότες, είναι ένα άρωμα φρουτώδες και λουλουδένιο!!Απ'ότι είδα και στο internet το άρωμα αυτό περιέχει Πικρό πορτοκάλι,μανόλια,τριαντάφυλλο,ξυλλώδη νότες και αμπερι.Να πώ ότι το άρωμα αυτό κυκλοφόρησε το 2009 και εγώ το ανακάλυψα το 2013!!Κάλιο αργά παρά ποτέ...!!
Πραγματικά κορίτσια το λάτρεψα!!!!!
Είναι Eau de Parfum και πήρα τα 50 ml αλλά και μια ακόμη στα 30ml.Αυτή την κολώνια εγώ την πήρα από το Bazaar της Εstee Lauder και πήρα τα 50ml στα 19 ευρώ και τα 30ml στα 13ευρώ,οπότε δεν γνωρίζω να σας πω την κανονική τιμή!!
Θα χαρώ πολύ να μου πείτε αν την έχετε χρησιμοποιήσει και ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή την κολώνια!!
Σας φιλώ,θα τα πούμε πολύ σύντομα και με άλλο post..
Μάρω

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά!!!!Οταν την μυρίσεις στείλε μου να μου πεις πως σου φάνηκε!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιο review!!! Ειμαι και εγω πολυ δυσκολη στα αρωματα αλλα για το λογο οτι με ενοχλουν τα περισσοτερα επειδη ειναι η βαρια η μου φαινονται απλα ασχημα :P οποτε προτιμω πιο γλυκα λουλουδενια αρωματα. Αυτο που λες φαινεται πολυ ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Kate!!!!!!Να ξέρεις γενικώς ότι αρώματα που έχουν κιτρινωπό χρώμα συνήθως είμαι πολύ έντονα όποτε δεν χρειάζετε ούτε καν να τα δοκιμάζεις αφού δεν σου αρέσουν τα βαρια!!!!!!!!Και εμένα μου αρέσουν τα λουλουδένια αλλά όχι τα πολύ ελαφριά!!

      Διαγραφή