Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Review-L'OREAL IDEAL SOFT ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ& ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ


Γειά σαςςςςςςςς!!!!!!!!

Σήμερα είπα να σας μιλήσω για κάποια προιόντα περιποίησης προσώπου!!!!!!Κατά την προσωπική μου άποψη  αλλά και σαν αισθητικός πιστεύω ότι το Α και το Ω για ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα αλλά και για ένα όμορφο μακιγιάζ είναι ένα σωστά καθαρισμένο πρόσωπο!!!!Αύριο θα ανεβάσω ένα post για τον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας μας!!!!Δύο προιόντα που μου αρέσουν για τον καθαρισμό της επιδερμίδας μου αλλά και για το ντεμακιγιάζ των ματιών είναι από την L'Oreal!!!!


Απαλό Ντεμακιγιάζ ματιών L'Oreal Paris



Είναι ένα προιόν κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια για τέλειο ντεμακιγιάζ!!!!!!Δεν κάνει τα μάτια να τσούζουν και αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ!!!Το προτιμώ από τα διφασικά προιόντα ντεμακιγιάζ ματιών γιατί μου δίνει μια πιο δροσερή αίσθηση κατα την εφαρμογή του στα μάτια.Έχει πολύ απαλή μυρωδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από χρήστες φακών επαφής!!!!Απ'ότι βλέπετε το έχω φτάσει μέχρι τη μέση και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα το τελειώσω.Οπότε θα σας ξαναναφέρω κάποια πράγματα για αυτό το προιόν όταν θα φτιάξω ένα post με empties!!!!!!!Το αγόρασα από Hondos Center αλλά μπορείτε να το βρείτε και σε super market,αγόρασα μια συσκευασία που ήταν 1+1 δώρο στην τιμή 5.50 ευρώ περίπου.

IDEAL SOFT Νερό καθαρισμού Micellaire

Ήθελα καιρό να σας μιλήσω για αυτό το προιόν μιας και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα Νερό καθαρισμού!Χρόνια τώρα καθάριζα το πρόσωπό μου είτε με το κλασικό γαλάκτωμα για ντεμακιγιάζ είτε με υγρό σαπούνι καθαρισμού.
Μια μέρα λοιπόν όπου δεν δούλευα σκέφτηκα να πάω βόλτα στα μαγαζιά και να πάω βέβαια και μια βολτίτσα στα Hondos Center,και όταν λέω βόλτα στα Hondos Center καταλαβαίνετε ότι μιλάω για 1-2 ωρίτσες βόλτα!!!!!!!!Καθώς λοιπόν χάζευα τα προιόντα μέσα στο μαγαζί είδα κάποια στιγμή αυτό το προιόν,σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν κρίμα να μην το πάρω.Είχα ήδη ακούσει τόσα πολλά από πολλές bloggers που ήδη το έχουν δοκιμάσει και γενικώς είδα ότι ήταν ένα προιόν που άρεσε πολύ.Βέβαια να αναφέρω ότι ήταν και ευκαιρία μιας και η συσκευασία ήταν 1+1δώρο οπότε στην τιμή των 5.70 ευρω πήρα 2 προιόντα!!!!!Ευχαριστούμε πολύ L'Oreal!!!!!!!!!!
Κορίτσια πραγματικά ξετρελάθηκα και θα το αγοράσω ξανά 1000%.Είναι πάρα μα πάρα πολύ δροσερό χωρίς άρωμα που μου άρεσε αυτό,δεν χρειαζόταν τρίψιμο για να αφαιρέσω το ντεμακιγιάζ και να αναφέρω ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για τον καθαρισμό προσώπου,χειλιών αλλά και ματιών!!!!!!!Το προιόν αναφέρει ότι είναι για ξηρή αλλά και για ευαίσθητη επιδερμίδα,εμένα όμως μου ταίριαξε απόλυτα αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα.Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρώ είναι ότι τελειώνει γρήγορα γιατί είναι σε μορφή νερού οπότε αν έχουμε βαφτεί λιγο παραπάνω θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και περισσότερη ποσότητα για ένα απόλυτα καθαρό δέρμα!!!!
Αυτά από εμένα θα τα πούμε πολύ πολύ σύντομα,θα χαρώ πολύ να δω σχόλια σας και να μου πείτε βέβαια αν έχετε χρησιμοποιήσει και εσείς αυτο το προιόν!!!!!

                                                                Φιλιά,
                                                                 Μάρω 


10 σχόλια:

  1. Ωραίο post! Το γαλάζιο για τα μάτια το πήρα κι εγώ με την προσφορά και ετοιμάζω review! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Κοραλλία μου,θα παρακολουθώ το blog σου για να δώ και το δικό σου review.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομορφο review, το νερακι θελω πολυ να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kate μου να το δοκιμάσεις πιστεύω ότι θα σου αρέσει πολύ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα λατρεύω αυτά τα δύο! πολύ ωραίο review!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μαι κι εγώ!! Να σου πω εγώ δοκίμασα το απαλό ντεμακιγιαζ ματιω και απλά το λατρεύω! Σου προτείνω και τον αφρό!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και τον αφρό!Ελπίζω να είναι τοσο καλό όσο αυτά τα προιόντα!!!Φιλιά!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το review σου Μάρω μου :)
    Βρήκα και εγώ τ συγκεκριμένη προσφορά και..πώς να αντισταθώ;
    Σύντομα θα ακολουθήσει και το δικό μου review..Συμφωνώ σε όλα μαζί σου :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου,θα περιμένω να δω και το δικό σου review!!

      Διαγραφή